BoLhCa wrote:meni se zdi, da je igralcem zažugal 7 mesecev prekasno...
Roberto Di Matteo
- damjan1120
Re: Roberto Di Matteo
Di Matteo je spregovoril za spletno stran kluba.
http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 97,00.html
http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 97,00.html
[youtube]3XBcO4DPtnY&feature[/youtube]
[youtube]ugJuebWWLaA&feature[/youtube]
[youtube]djI_7uyq_Kw&feature[/youtube]
[youtube]ugJuebWWLaA&feature[/youtube]
[youtube]djI_7uyq_Kw&feature[/youtube]
- loonymcgreat
sam a nebi bilo čudovito če bi se di matteu in newtonu posralo in bi dejansko sedaj gledali super gledljiv nogomet in bi potem ostala kar onadva na klopi še za naslednjo sezono in potem bi jih imeli za 20 let in to 2 igralca chelseaja
haha sanjam, v chelseaju bosta verjetno oba letela junija pa tut če pridemo do 3. mesta v ligi in osvojimo ligo prvakov..
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Ni šanse! Da to osvojita, ju noben ne bo taknil, ker bosta praktično untouchable! Prvič liga prvaka v Chelsea-ju, kaj si ja nor, dab se ju kaj kritiziralo, kaj šele odpustlo!loonymcgreat wrote:v chelseaju bosta verjetno oba letela junija pa tut če pridemo do 3. mesta v ligi in osvojimo ligo prvakov..
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

- loonymcgreat
ja ampak ni to nek svetovno znan trener da bi ga roman želel met na klopi, on pali na svetovne zvezde zato bo šel v vsakmu primeru v lov za pepom al pa mourinhom. Tut Grantu je do lige prvakov zmanjkalo pol kurca miši pa je vseeno letel.
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Mah če bi Grant takrat osvojil LP verjemi, da bi ostal.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Tako je, če bi Avram oz. bolje rečeno Terry zadel oz. mu nebi spodrsnilo, Avram niti pod razno nebi letel!
BTW. R. Di Matteo začel trenersko pot pri Chelseaju s zmago in ima sedaj 100% izkupiček zmag/porazov

BTW. R. Di Matteo začel trenersko pot pri Chelseaju s zmago in ima sedaj 100% izkupiček zmag/porazov

- davidluiz4
RDM je trenutno najboljši trener Chelsea glede na procent tekem/zmag 

- Reichenburg
To pa morš bit biser da tole stuhtašBoLhCa wrote:RDM je trenutno najboljši trener Chelsea glede na procent tekem/zmag
No Surrender 388 KTBFFH!!!
A sem že kje napisu? Jebiga na večih lokacijah delim mojo modrost, pa se včasih ponovim. Ne zamerite prosim

Bravo Di Matteo in veliko sreče v nadaljevanju sezone !!
Prou lepo je blo vidt kko so se skupaj veselili (drugega?) zadetka igralci in strokovni štab
WIN OR LOSE, UP THE BLUES !

Prou lepo je blo vidt kko so se skupaj veselili (drugega?) zadetka igralci in strokovni štab
WIN OR LOSE, UP THE BLUES !