André Villas-Boas
Re: André Villas-Boas
Danes sem poslal tudi čestitko direktno v London, ko so mi poslali mail da lahko gledam Chelsea TV
Thanks and Happy Birthday Andre Villas-Boas
Best regards,
Marko
FA bo hotla AVB - ja kaznovat, da bo Foy čist ko solza.So the FA are looking at AVB's comments about Foy after his shocking game yesterday. Will they be lip-reading the 'evidence' too?
- davidluiz4
http://www.youtube.com/watch?v=qsaQYxjkwWs
tole sem našel med iskanjem andrejevih smešnih reakcij ob golih in šansah

tole sem našel med iskanjem andrejevih smešnih reakcij ob golih in šansah
CHELSEA FC

Andre Villas-Boas je v izboru za nagrado FIFA Coach Of The Year.
V izboru so še:
Vicente del Bosque (Spain), (Manchester United), Rudi Garcia (Lille), Pep Guardiola (Barcelona), Jurgen Klopp (Borussia Dortmund), Joachim Löw (Germany), Jose Mourinho (Real Madrid), Oscar Tabarez (Uruguay), Andre Villas-Boas (Porto, Chelsea), Arsene Wenger (Arsenal).
Upam da ne zmaga Pep Guardiola ali Sir Alex Ferguson.
Samo kaj dela Arsene Wenger med njimi, sej ni osvojil ničesar.
V izboru so še:
Vicente del Bosque (Spain), (Manchester United), Rudi Garcia (Lille), Pep Guardiola (Barcelona), Jurgen Klopp (Borussia Dortmund), Joachim Löw (Germany), Jose Mourinho (Real Madrid), Oscar Tabarez (Uruguay), Andre Villas-Boas (Porto, Chelsea), Arsene Wenger (Arsenal).
Upam da ne zmaga Pep Guardiola ali Sir Alex Ferguson.
Samo kaj dela Arsene Wenger med njimi, sej ni osvojil ničesar.
- Joshua McEachran
Villas Boas je prejel kazen 12000 funtov, zaradi komentarjev sodnikov na tekmi proti QPR.
AVB je zahteval pisno obrazložitev kazni in šele na to se bo odločil ali se bo na to pritožil.
AVB je zahteval pisno obrazložitev kazni in šele na to se bo odločil ali se bo na to pritožil.
Daillystar poroča, da bo klub zapustil prvi pomočnik trenerja Roberto Di Matteo, AVB ni prosil za njega pač pa za svoje bivšega pomočnika Vitor Pereiro.
Lahko sedaj priskoči Guss Hidink samo ne vem če bo sprejel mesto pomočnika trenerja ali pa celo Ray Wilkinson, ki je poleti jasno povedal, da če ga klub pokliče pride nazaj.
Lahko sedaj priskoči Guss Hidink samo ne vem če bo sprejel mesto pomočnika trenerja ali pa celo Ray Wilkinson, ki je poleti jasno povedal, da če ga klub pokliče pride nazaj.
- Joshua McEachran
Zaradi kritik na račun AVB - ja je letel iz Chelsea TV - Tommy Langley nekdanji igralec, ki je 20 let delal na tej TV.
Tudi to je zanimivo da Nicolas anelka in Slex ne smeta več parkirati na parkirišču za prvo moštvo.
Zgleda da AVB ne upošteva mnenj drugih.
Več na - dallymail.
Tudi to je zanimivo da Nicolas anelka in Slex ne smeta več parkirati na parkirišču za prvo moštvo.
Zgleda da AVB ne upošteva mnenj drugih.
Več na - dallymail.
V sedanjem času AVB-ja na klopi morem priznati, da sem extremno razočaran nad njim.
V igri ni videti nobene želje, taktike, agresivnosti, nobenega napredka.
Imamo par zelo zelo dobrih mladih igralcev, niti eden ne dobi 10min priložnosti.
50 miljonov funtov nam sedi na klopi namesto, da bi se ga uvedlo v igro in bi tresel mreže.
Čudni odnosi - trenutno Alex, čuden odhod Anelkaja.
Povsem zgrešene menjave.
Neimpresivni rezultati, izpad iz CC...
V igri ni videti nobene želje, taktike, agresivnosti, nobenega napredka.
Imamo par zelo zelo dobrih mladih igralcev, niti eden ne dobi 10min priložnosti.
50 miljonov funtov nam sedi na klopi namesto, da bi se ga uvedlo v igro in bi tresel mreže.
Čudni odnosi - trenutno Alex, čuden odhod Anelkaja.
Povsem zgrešene menjave.
Neimpresivni rezultati, izpad iz CC...
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!