Če to jaz prav razumem oziroma, če je bo to isto kot pri Bojanu in sicer to, da ga CFC kupi za 5 milijonov potem pa ga mora Barca kupiti čez dve leti za 8 milijonov razen, če CFC ne ponudi določene vsote. Vsaj tako je pri Bojanovem prestopu v Romo (http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 18387.html). Samo ne vem zakaj 40 milijonov. Morda je to odkupna klavzula Bojana?!?
če je city pametn ga ne bo prodal. če je pa to res, da se chelsea zanj zanima je to supr - sam je treba mal odločnost na trgu pokazat, ker johnson je zame endn bolših wingerjov v premier league in bi se splačal potrudt za tak prestop. tko d jst menm da bi bil on odličen ulov.
Ne vem, če bi bilo zanj 15 mio. dovolj. V lanski sezoni se je zelo izkazal, v PL je med najboljšimi wingerji, angleški reprezentant in s pogodbo do l. 2014. Vsaj 20 mio. bi že morali nakazati... Upam, da pride v našo jato, ker mi je super nogometaš.
Kaj mislite, nas bo roman ta prestopni rok spet šokiral s kakšnim nakupom. Kakor se jaz spominjam za Torresa, ni bilo nobenih govoric pred poslano 1. ponudbo......
Če prav sledim transferjem potem naj bi bili naši okrepitvi Aguero in Pastore, ampak ne za takšne denarje in zato je eden že v City drugi gre v PSG.
Seveda ima glavno besedo AVB in sedaj je nova tarča obetavni James McCarthy iz Wigan Athletic, potem je tukej še Lukaku, ki je povedal da hoče samo v Chelsea in nikamor drugam, to je pravi igralec in upam da ga ne izpustimo, kot smo druge.