Poletni prestopni rok 2025

o morebitnih prestopih
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Re: Poletni prestopni rok 2025

Post by Trivinho »

Nevem kaj oni vidjo v tem Maginanu nc posebnega ni ta golman pa se 29 let je star, naprimer Keppa je samo leto starejsi in je trenutno nas igralec ki ga ne rabimo placevati, pa se navajen na premier ligo, nevidim da je Maignan lahko bolsi od njega.
Potem Petrovica bojo verjetno prodali tip pa med 5 najbolsimi golmani na svetu kar se forme tice.
In pol naj mi en razlozi to logiko.
Res ne razumem teh potez.
Trenutno pozicija golmana je najmanj za rihtat razn za kaksnega prodati ( sancheza ) in pa kaksna posoja ( jorgensena ) oni pa nabavlajo Maignana pri 29 res da je iskusen ampak nikoli nism meu mnenja da je on med top 5 golmani na svetu.
Kar se tice pa Sancha pa mi ga je kr malo zal da ni iz njega Maresca potegnil 100% oz ga ni znal iskoristiti js verjamem da je Sancho vrhunski igralec.
Glede na to da ga noben noce je verjetno tudi on z glavo ze reku dost mam teh zajebancij in bo sou v Arabijo po dobr denar, predvidevam.
Tko da poteze uprave so zame res amaterske oz nelogicne, ce pa mate kaksno dobro razlago glede mojega mislenja zakaj naj bi uprava naredila dobro potezo z Maignanom prosim da mi nekdo razlozi..
ndm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 66 times

Post by ndm »

Meni osebno je Maignan najboljši možni golman, ki ga lahko dobimo na trenutnem trgu. Že par let je on top 5 golmanov na svetu. Izkušen, ogromno pomembnih tekem v nogah, zanesljiv, dober v vseh segmentih! In jaz bi bil takoj za njegov prihod. Jorgensen ostane drugi vratar. Petrovica in Sancheza pa prodamo. In omogocimo Pendersu 3 lete kvalitnega razvoja na posojah, potem pa tekmovanje z Maignanu. Podoben princip kot smo imeli pri Cechu in Courtoisu.

Tudi Gittens je meni top! Izredno direkten winger, ki se drži linije. Torej klasicen winger in ne toliko “playmaker”. Jaz bi ga takoj zamenjal za Maduekeja, ki roko na srce ni pokazal nekega groznega napredka. Na dober dan je zelo nevaren, pa vseeno premalo konstanten.

Glede Ekitikeja pa imam tudi jaz mešane obcutke. Mogoče za ceno do 50M ajde, kar je pa vec kot to pa bi jaz raje iskal alternative.
Trivinho

Post by Trivinho »

Ndm in kaksna je mozna cena za 29 letnega vratarja? 50M ?
Za 10M bi se sou po njega ampak zakaj bi ti obdrzal Jorgensena ki je se najslabsi od moznih golmanov ki imamo? Tudi tvoja logika mi ni jasna...pa ne govort potencijal k teh potencijalov mamo od U 9 do U19...
ndm

Post by ndm »

Za 50M ga vzamem takoj! Glede na to, da ima samo še eno leto pogodbe pri Milanu bi verjetno lahko za pametno ceno ga dobili.

Petroviča prodat, ker ima trenutno najvisjo ceno od nasih vratarjev (solidna leta, dobra sezona), si upam trditi, da on ni potencial za top vratarja (mislim, da bo soliden vratar za mid level klube).
Sanchez si verjetno želi biti prvi vratar pri svojih letih in pa si tudi predstavljam, da ga nebi bilo prevec tezko prodat za normalno ceno.
Jorgensen- mlad, dober potencial, ni bil predrag in pa verjetno zadovoljen s tem da brani pokale in je 2. Vratar. Za drugega vratarja pa mislim, da je več kot soliden.

Cisto enostavna računica.
chelsea boy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 37 times

Post by chelsea boy »

10 milijonov za top 5 golmana zadnjih let, adijo. Ima kdaj kakšno cvetko v golu, ampak poglej si kaj je tip delal na primer proti Interju ali na marsikateri drugi tekmi. Je golman, ki ti lahko reši tekmo. Tudi po mojem mnenju je Maignan ena izmed najboljših opcij (ali že omenjeni Kobel). Petrovic je blestel, ampak vseeno je to francoska liga. O Kepi pa ne bi zgubljal besed, je pri nas dobil že več kot dovolj časa, bolje da ga prodamo, zdaj ko je imel solidno sezono in še nekaj dobimo zanj.
Ekitike pa uganka za premier ligo, glede na to kako smo se opekli z Wernerjom in Nkunkujem, bi šel raje po koga drugega, je pa res da ta dva nista bila “pravi špici.” Potem pa je tu še statistika, da je Ekitike zadel v ligi 15 golov od 22,5xG. Torej lahko pričakujemo ogromno zapravljenih šans. 100 milijonov, ki jih zahteva Frankfurt, je absolutno preveč.
Trivinho

Post by Trivinho »

Ok upam da se salis 50M bi dal za golmana ki mu potece pogodba nasledno sezono torej pri 29 oziroma 3.7 2025 bo star 30 let.
Primerjat italijansko ligo in anglesko je res nesmisel bom dal primer Onane ko se je United zafrknil ki je takrat kupil 27 letnega za 50-60M stem da je biu mlajsi pa tudi pri interju je imel vrhunsko sezono.
Lahko pa da mu v angliji nebo slo vse od rok in bomo dobili Onano2 z Maignanom.
Potem Petrovica prodat zato ker ima najvecjo oceno pri nasih vratarjih? Pa sej nam je cilj imeti golmana ki napreduje in Petrovica bi imeli za 10let +, morali bi biti srecni ker je napredoval in da si izbori s posojo tudi sanso pri nam, tudi lani ko je branil namesto sancheza je res odlicno branil stem da smo mel itk obrambo pod nivojem.
Tvoje videnje sm razumel kot da gledas nekako na profit kluba in ne na igrqlski napredek..
Zame so posoje predvsem zato da igralci dobijo svojo minutazo in napredujejo in ne zato da si dvigujejo ceno in da iz njih delamo profit.
Vsaj to bi moralo biti normalno, ampak glede na to da imamo americane za lastnike je verjetno prednost profitu in ne kvaliteti...
Pokomentiral bom se Ekitikeja kot je nekdo napisal res je predrag nakup za igralca ki ni finiser kot je naprimer Gjokeres ki ima neverjetne stevilke, se res bojim da bo spet Jackson2 in to preplacan..
chelsea boy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 37 times

Post by chelsea boy »

29 let je idealna starost za prvega golmana, mogoče še celo malo premlad. Sommer je bil letos eden od boljših golmanov pa je star 37. Tako da ima tudi Maignan še vsaj 5 izjemnih sezon v sebi, do takrat pa bo Penders že dovolj zrel za prvo postavo. Tako da nekih 30-40 milijonov bi bila super cena za Maignana. Pri Onani je bolj problem to, kako zanič je Unitedova obramba. Res tudi on dela smešne napake, ampak če imaš toliko strelov na svoj gol, boš tudi kaj zajebal. Kar se tiče italijanskih klubov pa se mi zdi da v zadnjih letih niso nič manj uspešni od angleških.
demiensatlier
Has thanked: 144 times
Been thanked: 93 times

Post by demiensatlier »

Maignan bi bil idealna rešitev v golu, je kakšna 2 razreda boljši golman od Sancheza in če hočemo napredovat kot ekipa bi bil to super nakup. Je izkušen, ima kvalitete in bi res prav prišel ekipi. Konkurenco mu pa naj dela Petrovič.

Glede Sancha, verjetno je bila problematična njegova aatronomska plača in prav je, da so ga vrnili nazaj ker je kazal povprečne predstave. Očitno imajo naši tudi v načrtu kupit novega wingerja.
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Recimo, da res pripeljemo Maignana, kar bi bilo vrhunsko. Delap je že praktično naš, prihajata tudi Santos in Estevao, očitno tudi Essugo (sem pričakoval posojo v Strasbourg, pa gre verjetno kar direkt v London). Kaj po vaše še potrebujemo, da bi prihodnjo sezono resno konkurirali na vseh frontah?

Jaz mislim, da samo enega kvalitetnega RCB-ja in LW-ja. Za pozicijo LW me niti ne skrbi, bi verjetno šlo tudi z Gittensom (v kombinaciji s Pedrom in Jacksonom), bolj problematična se mi zdi CB pozicija. Tu bomo potrebovali nekaj sreče pri izboru.

Najbolj pomembno od vsega pa je, da bo ekipa eno leto starejša, z dragocenimi izkušnjami iz letošnje sezone. In to bo največja dodana vrednost.
blue222
Been thanked: 20 times

Post by blue222 »

Sem pričakoval, da bomo odkupili Sancha, škoda. Sedaj bo res potreben nakup wingerja, če ne dveh (če odide še Madueke).
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 164 times

Post by n1i9k9o6 »

Mike Maignan is open to a move to Chelsea following positive talks.

Milan were more inclined to keep Maignan in a bid to buy time for him to extend, but their lack of Champions League football could force them to sell for £20-25m, potentially with some add-ons on top.

Chelsea’s plan in January was to judge existing keepers, but qualifying for the #UCL, coupled with Milan missing out on Europe, has presented an unexpected market opportunity.

Things could move fast as Chelsea are now expected to place an offer.👀

(Ben Jacobs)

Za tak denar se mi zdi nakup Maignana dobra odločitev, preverjena kvaliteta in kar se mi zdi zelo pomembno, v ekipo prinašamo izkušnje. Veseli me tudi, da je to nakup po željah Maresce (Fabrizio).

Glede Sancha, dec je enostavno želel previsoko plačo.
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Upam da je Maignan res tak velik upgrade kot pravite. Izkušnje sigurno ima.

Petroviča bomo prodali? Se mi zdi da si zasluzil priložnost, v tej sezoni je storil ogromno, tudi med sezono sem na forumu večkrat prebral da mu gre odlično. Dvomim pa da si bo želel vloge 2. vratarja.
ndm

Post by ndm »

Z vsem dolžnim spoštovanjem do vseh, ampak mi se pogovarjamo o tem, da primerjamo Maignana in Petrovica???

Prvega vratarja francoske reprezentance proti drugemu vratarju srbske reprezentance? Clovek, ki brani že 5-10 let na top nivoju in velja za enega izmed boljših vratarjev, ki ga (baje) lahko dobimo za 30M. Vsi govorite kako je potrebno dodajat world class igralce, ki so izkušeni in bodo takoj ponudili izboljšanje ekipe.
Maignan obkljuka vse ampak res čisto vse kljukce. In to za 30M????
Trivinho

Post by Trivinho »

Za Maignana sem samo ce gre Petrovic se za 1 sezono na posojo.
Sancheza prodat oz lahko bi naredili zamenjavo brez doplacila golman za golmana Maignan k nam, Sanchez v Milan.
In nerabimo placevat.
Jorgensena na posojo in Kepa za 2.golmana.
Idealno bi to bilo.
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Ne ndm, Maignan 1. golman, Petrovič 2. golman. Mislim da piše dovolj jasno da ne bi smelo biti nejasnosti.

EDIT: Tudi Jorgensna vidim kot drugega vratarja glede na to da naredimo s Petrovičem lepši profit.
Post Reply