CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24
No danes pa res ni bilo tako slabo kot je napisal trivinho. Akcija za prvi gol zelo dobra, drugi pač malo po sreči, smo pa pripeljal tekmo brez večjih zapletov do konca, kar je trenutno za nas zelo pomembno. Pri 2 0 in dejstvu, da smo še daleč od tega kako bi mogl zgledat, smo tekmo speljali do konca točno tko kot je bilo treba. Fulhamu nismo dal prave šanse.
Izpostavil bi Gallagherja, borben itak kot vedno, pa kar nekajkrat je super odigral v akcijah in Palmerja, ki se zdi da ma tist občutek kako povezovat igro v zadnji tretini igrišča.
Broja ali Jackson? Za po pol leta pavze se mi je zdel Borja super. Jacksona je sicer malo več po igrišču, ampak mi iščemo finišerja in Broja se je zdel nevarnejši.
Izpostavil bi Gallagherja, borben itak kot vedno, pa kar nekajkrat je super odigral v akcijah in Palmerja, ki se zdi da ma tist občutek kako povezovat igro v zadnji tretini igrišča.
Broja ali Jackson? Za po pol leta pavze se mi je zdel Borja super. Jacksona je sicer malo več po igrišču, ampak mi iščemo finišerja in Broja se je zdel nevarnejši.
KTBFFH
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Drugi polcas je biu v igri malo bolsi oz stabilnejsi, se vedno smo pa prezeleni za ksno tezjo tekmo.
S tako igro noben bunker ne prebijemo, ze ko smo imeli Drogbaja in mnogo bolse igralce smo tezko prebijali bunker ekipam kot so Everton, Burnley....
Res nevem kako lahko zaupa Poch golmanu kaksne on napake dela s podajami, mogoce ze brani kaksen strel ampak ko pa podaja je pa porazen in nesiguren skoraj bi gol dobili...
Kako lahko na takem nivoju delas take napake pa ce bi prvic naredu ok se zgodi ampak je ze kr nekaj krat to pokazal kok je nesiguren...
Broja in Đekson res nista na nivoju za premier ligo, spomnite se prve sezone Abrahama mislim da je dal 15 golov v celi sezoni kar je za debitanta ekstra statistika in sm se ze veseliu da bomo koncno mel napadalca v stilu Drogbaja in seveda nazalost smo ga prodali, sanso dobijajo pa taki k praznega gola ne zadanejo...
Upam da jim je tale Fulham dal malo vec samozavesti in da dvignejo nivo igre ker tole ni na nivoju premier lige...
Mudry je res lep gol zadel po lepi akciji ampak kaj je potem pocel se bog ne ve, 10x proba strelat iz nevm kje, pa dej ne bit tok sebicn podej ane poglej mal..
Galagher edini k pokazuje voljo in zeljo po igri trudi se do konca in taki so mi usec...
Palmer je igral prevec na krilu zato tudi ni toliko prsu do izraza ampak ok se malo rabi...obramba itk se vedno neprepricljiva, po desni strani Cucurela in Disasi sta plavala prevec...nakar po levi strani sta malo Collwil pa silva bolje odigrala
S tako igro noben bunker ne prebijemo, ze ko smo imeli Drogbaja in mnogo bolse igralce smo tezko prebijali bunker ekipam kot so Everton, Burnley....
Res nevem kako lahko zaupa Poch golmanu kaksne on napake dela s podajami, mogoce ze brani kaksen strel ampak ko pa podaja je pa porazen in nesiguren skoraj bi gol dobili...
Kako lahko na takem nivoju delas take napake pa ce bi prvic naredu ok se zgodi ampak je ze kr nekaj krat to pokazal kok je nesiguren...
Broja in Đekson res nista na nivoju za premier ligo, spomnite se prve sezone Abrahama mislim da je dal 15 golov v celi sezoni kar je za debitanta ekstra statistika in sm se ze veseliu da bomo koncno mel napadalca v stilu Drogbaja in seveda nazalost smo ga prodali, sanso dobijajo pa taki k praznega gola ne zadanejo...
Upam da jim je tale Fulham dal malo vec samozavesti in da dvignejo nivo igre ker tole ni na nivoju premier lige...
Mudry je res lep gol zadel po lepi akciji ampak kaj je potem pocel se bog ne ve, 10x proba strelat iz nevm kje, pa dej ne bit tok sebicn podej ane poglej mal..
Galagher edini k pokazuje voljo in zeljo po igri trudi se do konca in taki so mi usec...
Palmer je igral prevec na krilu zato tudi ni toliko prsu do izraza ampak ok se malo rabi...obramba itk se vedno neprepricljiva, po desni strani Cucurela in Disasi sta plavala prevec...nakar po levi strani sta malo Collwil pa silva bolje odigrala
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Drugi polčas res občutno slabši od prvega, menjave in pristop so nekako dale vedt da želimo samo pripeljat teh 0-2 do konca in odnesti 3 točke. Sem zadovoljen, pač igra vseeno nekako napreduje, del po del sestavljamo puzle, čez noč ne bo šlo popravit vsega. Minus je tudi meni Sanchez, pohvalu bi spet Palmerja in Mudryka, Gallagher ni popolen ampak pušča srce na igrišču.
Glede na to da nam Craven Cottage tradicionalno ni ležal niti v sezonah ko smo bili na koncu prvaki in na rezultate zadnjih tekem smo pod črto vseeno lahko zadovoljni. Najprej zmage, točke, "grind", potem pa estetika. Rajši zmagat na grd način kot izgubljat z lepo igro.
Trivinho, pod Mourinom smo kdaj igrali še precej bolj dolgočasno od tega kar gledamo zdaj. Imeli smo lahko tudi precej manj šans ampak smo jih pač izkoristili.
Glede na to da nam Craven Cottage tradicionalno ni ležal niti v sezonah ko smo bili na koncu prvaki in na rezultate zadnjih tekem smo pod črto vseeno lahko zadovoljni. Najprej zmage, točke, "grind", potem pa estetika. Rajši zmagat na grd način kot izgubljat z lepo igro.
Trivinho, pod Mourinom smo kdaj igrali še precej bolj dolgočasno od tega kar gledamo zdaj. Imeli smo lahko tudi precej manj šans ampak smo jih pač izkoristili.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Jutro še z moje strani,
Ne vem a se ti Trivinho norca delaš al si res tak človek ki vidi samo črno.. upam da si v real life malce bolj optimističen
Kar se tiče včerajšnje tekme sem super zadovoljen. Ne sicer z bleščečo predstavo ampak z odnosom. Ko je Mudryk zabil se je videlo koliko mu je pomenilo njemu in soigralcem.
Po meni vrhunsko včeraj Caicedo. Odigral je res tkmo na nivoju.
Ravno tako dobro Mudryk, Palmer in Sanchez.
Bi pa še izpostavil ob prihodu Sterlinga je žoga parkrat lepo zaokrožila v proti napad in se je vsakič ustavila pri njemu. Mislim, da se more mal usest na klopco.
Overall pa super za tri točke.
Ne vem a se ti Trivinho norca delaš al si res tak človek ki vidi samo črno.. upam da si v real life malce bolj optimističen
Kar se tiče včerajšnje tekme sem super zadovoljen. Ne sicer z bleščečo predstavo ampak z odnosom. Ko je Mudryk zabil se je videlo koliko mu je pomenilo njemu in soigralcem.
Bi pa še izpostavil ob prihodu Sterlinga je žoga parkrat lepo zaokrožila v proti napad in se je vsakič ustavila pri njemu. Mislim, da se more mal usest na klopco.
BLUE IS THE COLOUR!!!
Igra niti ni bila boljša kot na zadnjih tekmah, bili pa smo minimalno učinkoviti, kot se od takih igralcev pričakuje. Ta ekipa je sposobna mnogo več, kot trenutno kaže lestvica in samo upamo lahko, da jim bosta zmagi na zadnjih dveh tekmah vlili prepotrebno samozavest.
- Trivinho
Sm cist pozitivna oseba ampak sm vedno direktn in probam bit cim bolj realn, ampak ce povem direktno kar me mot vidm da vecino moti kle na forumu...Chelsea_fan wrote: ↑03 Oct 2023, 07:44 Jutro še z moje strani,
Zame osebno igra ni dobra ubistvu prezelena, ko smo pod Mourinhom igrali zelo negledljiv nogomet smo vedeli da je igra slaba ampak smo imeli Drogbaja, Lamparda, Ballacka, itd...ki so tekme odlocali in delali razliko na igriscu, teli nasi pa se niso v teh skornah da bi lahko naredu na tekmi razliko.
Naprimer derbije z Unitedom, liverpolom arsenalom smo igrali vec al man bunker in cakali napako in tudi iskoristili to je biu nas Mourinho sistem tudi po Mourinhu smo imeli Granta ki je na podoben nacin igral.
Danes imamo slabo igro in slabe rezultate...
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Res je, Sterling se mi zdi da vsako 3.tekmo pokaže da je klasa in takrat naredi tisto razliko, upam da to pokaže še večkrat. Danes igra sicer na levi strani in ne na desni, zrihtal pa je vse gole za nas. Da bi bili na vsaki tekmi približno tako učinkoviti kot danes bi blo to super.
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Lepa zmaga. Poleg Sterlinga je treba pohvalit tudi Gallagherja, res se bori kot lev za vsako žogo in povzroča težave za nasprotnika s svojo borbenostjo, dobro tudi Palmer, Caicedo in ostali. V 2. polčasu se je videlo da ne rabimo neskončno met žoge v svoji posesti ampak samo izkoristiti nekaj priložnosti ki se ponudijo.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Se strinjam za Sterlinga in Gallagherja, danes super tudi Palmer. Enzo sedaj že nekaj tekem nekoliko skromen.
Res je, odkar ne igramo na posest za vsako ceno ampak pustimo nasprotniku da odigra in se malo odpre tudi mi lažje odigramo spredaj, ker na postavljen blok pač ne znamo. Fantje in navijači gremo na reprezentančni premor po dolgem času malo boljše volje.
Res je, odkar ne igramo na posest za vsako ceno ampak pustimo nasprotniku da odigra in se malo odpre tudi mi lažje odigramo spredaj, ker na postavljen blok pač ne znamo. Fantje in navijači gremo na reprezentančni premor po dolgem času malo boljše volje.
- Trivinho
Gledu sm sam prvi polcas, poceni prejet gol, obramba je se vedno zmedena.
Drugace pa super da smo zmagal z velko razliko.
Upam da zdaj resno zagrizejo in zacnejo igrat kot se zagre.
Drugace pa super da smo zmagal z velko razliko.
Upam da zdaj resno zagrizejo in zacnejo igrat kot se zagre.