Vaše želje glede prestopov

o morebitnih prestopih

Koga si najbolj želite?

Lukaku
22
19%
Neymar
34
29%
Modrić
20
17%
Sneijder
23
20%
Kun
3
3%
de Bruyna
3
3%
Odhod Anelkaja
11
9%

Total votes: 116

blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Re: Vaše želje glede prestopov

Post by blueboy11826 »

Mah ta Sule je vedno delal kar precej napak, ampak ja če bomo šli po Rice (kar upam, da bomo) potem bi blo fajn dobit štoperja na free. Jorginhota bi blo fajn prodat pa dnar pokoristit za Ricea. Gallagher pa itak trga, tko da upam da ga ne misljo še en let devat na posojo.
Še to sm mislu kaj praute o Pedru Goncalvesu iz Sportinga? Najbrž bo v roku 2eh let mel nek ogromen transfer, če bo tako nadaljeval. Pomoje bi blo fajn mal se zagrebst za njega, preden mu cena naraste.
KTBFFH
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

blueboy11826 wrote:Mah ta Sule je vedno delal kar precej napak, ampak ja če bomo šli po Rice (kar upam, da bomo) potem bi blo fajn dobit štoperja na free. Jorginhota bi blo fajn prodat pa dnar pokoristit za Ricea. Gallagher pa itak trga, tko da upam da ga ne misljo še en let devat na posojo.
Še to sm mislu kaj praute o Pedru Goncalvesu iz Sportinga? Najbrž bo v roku 2eh let mel nek ogromen transfer, če bo tako nadaljeval. Pomoje bi blo fajn mal se zagrebst za njega, preden mu cena naraste.
Goncalves ima release clause 80M... :/
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

A se samo meni zdi tako, ali dejansko failamo miserably na tržnici. Niti se nas z nikomer ne povezuje (vsaj relevantni viri nič ne poročajo o tem), torej niti ne poizkušamo?
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Mi smo bolj taki da zadnji dan naredimo bummm :)
Zame osebno so najbolse okrepitve ce podalsamo pogodbe Rudigerju in Cristensenu.
blue222
Been thanked: 20 times

Post by blue222 »

Že lansko zimo je bilo enako. Realno bi pa trenutno rabili samo Levega bočnega pa še to samo zato, ker je Chilwell poškodovan. Trenutno ne vidim kakega dobrega levega bočnega, ki bi sredi sezone zamenjal klub (šou na posojo).
Se bo pa zato poleti dogajalo sploh, če izgubimo Azpija, Rudigerja, Christensena tudi nekaj napadalcev naj bi bilo nezadovoljnih in bi naj želeli menjati klub (bomo videli).
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Nima smisla nekaj na silo kupovati. Če bi npr. kupili novega LB-ja, bi jih imeli v klubu kar 4. Za pol sezone se to ne splača. V EPL smo itak out kar se naslova tiče, preostanejo nam še pokali, kjer pa lahko Alonso (nism njegov fan) glede na izkušnje, ki jih ima, dobro odigra. Druge položaje se pa prav tako ne splača krepiti sredi sezone, ko so cene visoke + treba najprej kaj prodati. Edini smiseln nakup bi bil Kounde, če bi bili prepričani, da odhajajo tako Azpi kot tudi Rudiger in Christensen. Ker pa je zaenkrat še vse zelo v zraku, pa je logično, da še ne bodo šli all in. Se pa lahko to hitro spremeni.
didi_drogba
Has thanked: 5 times

Post by didi_drogba »

OFFICIAL: Borussia Dortmund confirm Niklas Süle has signed a 4-year contract until 2026 and will join them in the summer @iMiaSanMia
Niklas Sule bo/je podpisal za BVB, tako da njega lahko odštejemo kot možnost za poletno okrepitev.
:cfc01: :cfc01: :cfc01:
Trivinho

Post by Trivinho »

Potem pa delat na podpisu Rudigerja in Criistensena, nevem kaj tok odlasajo.
Ker trenutno kvalitetnih CB jev ni veliko, Kunde pa uprasanje kok se bo vklopil v anglesko ligo, da nebo flop kot imamo Saula.
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

V govoricah nas povezujejo s Tielemansom. Poleti 2023 se mu izteče pogodba, zato bi ga naj bil Leicester pripravljen prodati konkretno pod ceno (30-40M).

Vsekakor bi bil to top posel.
bork

Post by bork »

Moje mnenje je, da ga ne rabimo.

Rabimo CB, CDM in wingerja (če bi prodali enega izmed obstoječih), drugih pozicij v tej fazi ni smiselno kupovati.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Skrbi me da bomo imeli letos precej odhodov, trenutno kaže na odhode Christensena, Rudigerja, Azpija, Jorginha/Kanteja, potencialno še Wenerja, Odoija in RLC-ja. Saulu ne bomo podaljšali, Silva je že star in če se poškoduje smo spet tam...
Trivinho

Post by Trivinho »

Ah sigismund, ne verjamem da si lahko privoscimo toliko odhodov, Odoi igra letos kar veliko, ne vidim razloga za odhod.
Kanteja in Jorginha pa nevidim smisla za prodajo, vsaj za kanteja zamenjave trenutno ni, in prodaja bi bila lahko vecji udarec kot Hazard.
Werner mislim da bo se ostal ker neverjamem da ga bomo prodali pod ceno,
Cristensen in Rudiger verjetno gresta ceprov upam da vsaj eden od njih ostane.
Azpi gre v barco Rlc pa v kaksen premier ligaski klub ala Newcastle.
Moramo res vsaj enemu stoperju podalsati pogodbo.
bork

Post by bork »

sigismund wrote:Skrbi me da bomo imeli letos precej odhodov, trenutno kaže na odhode Christensena, Rudigerja, Azpija, Jorginha/Kanteja, potencialno še Wenerja, Odoija in RLC-ja. Saulu ne bomo podaljšali, Silva je že star in če se poškoduje smo spet tam...
Od kje ti pa to? Tudi za Odoija nisem zasledil, da bi lahko odšel, ravno nasprotno, fant je izrazil zadovoljstvo, da veliko igra, trener pa ga ima rad, ker je vsestranski in se ne pritožuje. Prav tako pa sem skoraj prepričan, da ne bodo odšli vsi trije izmed obrambne trojice. Dejansko se kar nekaj govori, da bi lahko Rudiger ostal. RLC-ja roko na srce ne bo nihče pogrešal. Werner je pa bil meni lani všeč, kljub temu, da je veliko grešil.. letos pa ne igra veliko, tako da niti nima možnosti grešiti :mrgreen:
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

Podaljšat moramo Rudigerju. On dela razliko, je v najboljših letih. Cristensen naj gre - tudi, če bo šel v kakšen večji klub kot free agent, bo tam slej al prej obsedel.
Za Azpija upam, da ostane. Lahko doprinese še veliko.
Osebno bi prodal Pulišića. Mislim, da imamo spredaj preveč igralcev z visokimi plačami in apetiti. Pulišić, Werner, Ziyech, Havertz in Odoi tekmujejo praktično za eno mesto v 11-ki. Vrača se še Gallagher, tudi Broja.
V vezi bomo verjetno iskali okrepitve, sploh glede na večje število poškodb Kanteja v zadnjem času. Vprašanje kaj bomo naredili z Jorginhem. Pogodba se mu bo iztekla kmalu, podaljšat mislim, da nima namena. Potrebujemo tudi štoperja, ampak to štoperja direktno za prvo ekipo. Štartal bi na de Ligt-a iz Juventusa.
sigismund
admin

Post by sigismund »

V bistvu je v vmesnem času namesto mene kar michooo nekako že odgovoril :D
Kante/Jorginho pomeni ali gre eden ali drugi. Jorginha je treba letos prodati če želimo zanj kaj iztržiti, drugače gre naslednje leto zastonj, podaljšal ne bo ker bi rad zaključil kariero v Italiji.
Odoi se je že večkrat spogledoval z odhodom, lahko da se je pod Tuchlom to zdaj spremenilo. Osebno mi fant ni nek presežek, ampak če je Tuchel z njim zadovoljen potem prav, ima veliko več pojma kot jaz :)
Če/ko prodamo deadwood na visokih plačah bo to kar lepo za klubsko blagajno, sem spada tudi RLC. Pač mislim da smo vsi res res upali da bo uspel, Chelsea boy ki ljubi in diha s klubom ampak včasih se pač enostavno ne izide, jebiga in move on. Je pa baje na kar lepi plači in glede na to da ne igra nas omejuje pri podpisih/plačah drugih igralcev ki bi si to zaslužili, npr. Rudiger. Upam da mu res podajšamo, od Terry-ja naprej nisem bil tak fen CB-ja kot sem fen njega in pa seveda tudi Silve.
Werner je likeable, ime vse razen golov, žal. Mislim da bo tudi zaradi sebe iskal priložnosti drugje ker pri nas dobiva drobtinice.
Post Reply