Bom dal ocene, Kante 14, Kai 13, Rudiger 12, Mendy 11, ostali 10+
Kante je res...mislim ne nimam besed, what a player. Kai končno kaže predstave ki smo jih od njega pričakovali že prej, ampak dobro če želi biti clutch na koncu sezone pa tudi prav

Tekme proti Fulhamu sicer nisem ujel ampak glede na highlightse je tudi tisto odigral vrhunsko, tako da finally c'mooon
Če bi bili včeraj in prejšnji teden bolj smrtonosni pred golom bi Real skupno odpihnili 8-1. Kakšna dominanca na dveh tekmah (star Real, real u krizi jada jada nema veze) in popolnoma zasluženo gremo v finale! City je morda res favorit in imajo za moje pojme trenutno najboljšo ekipo na svetu + najširšo klop na svetu ampak final se ne igra temveč zmaguje, anybody's game! Do konca sezone je še 6 tekem ki je vsaka zase malo finale, joj iz agonije pod Frankom do take evforije in splošnega dobrega vtisa na igrišču od prvega do zadnjega...HVALA TUCHEL!
Vedeli smo da imamo dobro ekipo, ampak pod Lampardom (žal, žal, žal) na trenutke samo na papirju..Tuchel pa je uletel na sredi sezone (pa ni imel predsezone za uigravanje

) in ekipo tako transformiral da se mu lahko samo klanjamo
Manchester City (A), PL
Arsenal (H), PL
Leicester (N), FA cup
Leicester (H), PL
Aston Villa (A), PL
Manchester City (N), CL
Ko tole gledam me skrbi da moje srce ne bo dočakalo junija

Imam pa tako zaupanje v ekipo in trenerja da se prav veselim vsake tekme posebej. C'MON CHELSEA!!!