CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21
Mislim da kar pravičen remi, malo več smo meli od igre ampak bi ga lahk tud dobli, obe ekipi rahlo rezervirani in zadovoljni s točko. Zdi se mi da Jorginho bolj paše v tale sistem igre.
S točko prot Unitedu je težko biti nezadovoljen,čeprav bi res rabili te 3 pike, v primeru poraza prot Liverpoolu se bo situacija v boju za top 4 močno zakomplicirala.
Osebno me je spet močno zmotila neučinkovitost in brezidejnost v napadu,nekako nam ne zalaufa zadeva.
Pogosto se omenja in poudarja, da smo pod Tuchlom na 9 tekmah ohranili 7 clean sheetov in prejeli samo 2 gola, je pa pomembno omeniti da smo na teh 9 tekmah dosegli samo 10 golov, kar je absolutno premalo za tako ekipo.
Vsekakor je logično, da si je Tuchel želel najprej poštimat obrambo in to mu je odlično uspelo,kapo dol, lepo bi bilo pa počasi videt tudi napredek v napadu.
Ampak ja, dokaj so rezultati dobri, se preveč ne smemo pritoževat
Osebno me je spet močno zmotila neučinkovitost in brezidejnost v napadu,nekako nam ne zalaufa zadeva.
Pogosto se omenja in poudarja, da smo pod Tuchlom na 9 tekmah ohranili 7 clean sheetov in prejeli samo 2 gola, je pa pomembno omeniti da smo na teh 9 tekmah dosegli samo 10 golov, kar je absolutno premalo za tako ekipo.
Vsekakor je logično, da si je Tuchel želel najprej poštimat obrambo in to mu je odlično uspelo,kapo dol, lepo bi bilo pa počasi videt tudi napredek v napadu.
Ampak ja, dokaj so rezultati dobri, se preveč ne smemo pritoževat
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Ne vem sicer kaj pricakovati, se pa tekme bojim. Za ekipe v krizi smo mi konec koncev najbolsja ekipa ki jim lahko stoji nasproti, 100x ze videno
upam da v 101 ne bo tako
upam da v 101 ne bo tako- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Super pomembna tekma za samozavest in za boj za 4 mesto...
Gremoooo plaviiii
Upam na Kanteja v prvi..zadnjic odigral vrhunsko
Gremoooo plaviiii
Upam na Kanteja v prvi..zadnjic odigral vrhunsko
BLUE IS THE COLOUR!!!
- Chelsea_fan
Zame super postava...
Kante je must na sredini...rece in chiwell top na bokih
..alonso ne more cuvat salah/mane...igramo na kontre werner super izbira...
Mislim da je tuchel zadel tole
Kante je must na sredini...rece in chiwell top na bokih
..alonso ne more cuvat salah/mane...igramo na kontre werner super izbira...
Mislim da je tuchel zadel tole
BLUE IS THE COLOUR!!!
Se vsekakor strinjam, ko je Alonso obsedel proti Unitedu, sm predvideval, da ga špara za Lpool, tko da me kar preseneča, da ga danes ni v prvi.bork wrote:Spet neambiciozna postava. Alonso ni idealen, ampak je kljucen v sistemu z wingbacki, kljucna je tudi naveza Kovacic-Jorgi, Kante je zal premalo kreativen za ta sistem.
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
se strinjam s tabo chelsea_fan.. rabimo mal bolj defenzivne winge backe na tej tekmi. Jorginha pred Kovačičom ne štekam čist, ampak zaenkrat čist zaupam Tuchlu. bork - res, da ni glih strašen kreativec Kante, ampak vseeno je tut Jorginho daleč od tega. Zakaj ne bi igral s prvim, ki je dost bolj uporaben ob hitrem pressingu po izgubi žoge? Pač moj razmišljanje, zihr ma vsak svojo zamisel.
Neaktivnost foruma je najbrž tut posledica tekme z unitedom.. ni o čem govorit
Neaktivnost foruma je najbrž tut posledica tekme z unitedom.. ni o čem govorit
KTBFFH
- Chelsea_fan
Jaz vedno pohvalim znam pa tud grajat in ucasih nocm pisat da ne bi sam graju 
BLUE IS THE COLOUR!!!
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Takole na papirju sem tud js vesel postave, ampak potem v praksi poštudiram da naveza Jorginho-Kante ne deluje tako dobro kot recimo Kovačič-Kante ali pa Jorginho-Kovačič, tudi Chilwill vprašanje kako se bo odrezal na tej poziciji. Ziyech tudi odlično izgleda na papirju, na terenu pa vemo da je še daleč od tistega kar zna. Nič, pustimo se presenetit in kar bo bo, važno je da dajo vse od sebe da ne bomo mogli nobenmu nič očitat.