CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21
Spet je ena zajebana tekma pred nami, sam bi upal napovedat, da zna bit prvi gol odločilen. Če se ne motim ima Martinez največ clean sheetov v tej sezoni, nasplošno ima Villa trdno obrambo, kar pomeni, da bo treba res izkoristiti vsako priložnost. Smrtni so na kontrah, kar nas je zadnjih nekaj tekem kar teplo, tu bo treba dat več poudarka. Lepo bi blo leto zaključit z zmago, sploh ker par dni zatem že prihaja City.
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Glede na to, da Villa zadnji čas igra dobro, bomo tekmo verjetno gladko dobili.
Vprašanje kaj bo s tekmo s Cityjem, njihova današnja tekma z Evertonom je menda odpovedana zaradi virusa pri Cityju.
Vprašanje kaj bo s tekmo s Cityjem, njihova današnja tekma z Evertonom je menda odpovedana zaradi virusa pri Cityju.
Malo še pa objavijo postavo. Sam upam na Pulisica in Hudsona na krilu. V napadu nimam pojma s Kom bi začel. Glede na slabe tekme Wernerja (čeprav na krilu) bi verjetno zbral Abrahama ( Ne igra ravno briljantno je pa dal 3 gole na zadnjih dveh tekmah). V Vezi bi posadil Kanteja na Klop in začel z Jorginhom. Pred njim pa z Mountom in Kovačičem. V obrambi tudi ne vem. Če James ni čisto fit naj igra Azpi enako velja za Chillwella tukaj seveda Emerson. Centralni par pa verjetno Zouma in Silva.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Mendy, Azpi, Rudiger, Christensen, Chilwell, Kante, Jorginho, Mount, Pulišič, Giroud, Odoi
Ojoj, what
Spredaj OK, ampak če pa mi ne dobimo dons par komadov od Ville pol pa....upam da bom po tekmi lahko rekel kako hudo sem se motil, ampak I have a bad feeling about this
Izgleda kot da "šparamo" igralce za City, ampak kaj ti nuca City če ne bomo Ville premagali? Zdej sem pa že črnogled, ampak vseeno optimist pred tekmo, vsaj spremenili smo nekaj! C'MON YOU BLUES!

Ojoj, what
Haha okej nisem edini ki je malo pobuljil ob objavi postave
sej se strinjam da Zouma in Silva nucata počitek..ampak oba naenkrat u obdobju ko nam gre slabo,prot neugodnemu nasprotniku... Nevem,upam upam in še enkrat upam,da nam obramba ne bo slabo delovala danes
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Malo me čudi da ste pričakovali Silvo v postavi 2 dni po premierligaški tekmi. Bo pa kar težka tale tekma.
Zaenkrat ima vse skupaj dost več smisla, kot v prejšnjih krogih. Je pa res, da si lahko pripravimo še 7326 šans, ampak, če bomo takole zaključeval, nas zna tepst na konc 
Silve ne,ga tudi v napovedi enajsterice nisem uključu,ampak da bosta oba naenkrat pauzirala si nisem mislu
Okej vodimo,ne bi reku da blestimo,ampak usaj zadnjih 15 minut smo dvignili nivo igre. Predvsem majnka samozavest več utekanja in odkrivanja,to mormo u drem polcasu dvignit. Škoda za Pulišića ki ne igra slabo,če bi mu realizacija šla bi komot blo usaj 2:0
Chilwell samo preplačan angleški emerson,en asist drugač pa nič posebnega
))
Okej vodimo,ne bi reku da blestimo,ampak usaj zadnjih 15 minut smo dvignili nivo igre. Predvsem majnka samozavest več utekanja in odkrivanja,to mormo u drem polcasu dvignit. Škoda za Pulišića ki ne igra slabo,če bi mu realizacija šla bi komot blo usaj 2:0
Chilwell samo preplačan angleški emerson,en asist drugač pa nič posebnega
Nisem pričakoval Silve. Sem pa Zoumaja. In pa tudi veliko slabšo igro kot je bila. Zgleda so fantje rabl nekj minut, da so zaštartal. Ni nevem kaj, ni pa slabo. Lepo se je videlo, ko so se Pulišič, Mason, CHO in Chiwell gibali in kombinirali, obramba Ville ni sledila, posledično pa smo imeli kontrolo nad tekmk, saj smo dokaj lahko ustavljali vse poskuse kontre.
Morm pa rečt, da imam zgleda premal šole za tegale komentatorja, ker ene 9 izrazov nisem še nikoli slišov. Sem pa dojel, da je neizmeren fan diver Grealish-a.
Sent from my HD1913 using Tapatalk
Morm pa rečt, da imam zgleda premal šole za tegale komentatorja, ker ene 9 izrazov nisem še nikoli slišov. Sem pa dojel, da je neizmeren fan diver Grealish-a.
CFC 
Umrumlinko wrote:
Se pa strinjam, nasi napadalni igralci + Chilly super igrajo! Puli nujno rabi gol, ker si ga zasluzi in bo dobro vplival na njegovo samozavest.
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Čisto po naše prejet gol... Villa pride do žoge po igri njihovega igralca z roko, Christensen obleži po trku in dobimo gol po predložku iz pozicije, ki bi jo moral pokriti prav Christensen. Nimaš kej, gremo po novga.
Tisočkrat še lahko streljamo, pa ga ne bomo dal, pomoje... jao, jao, kak zaključek imamo, krive noge totalno.