21 - Nemanja Matić
- Trivinho
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 45 times
Re: Nemanja Matić
Še vedno mislm da je nepotreben nakup, ker Luiz komot lahko igra DM in Obi.
S to potezo lahko tud Obi gre stran, neverjamem da bo zadovoljen z klopjo.
Bolje da smo prodali Ba ja in Etoja in prpelal kšnga napadalca na posojo, kšn Morata.
S kupovanjem je vedno tveganje, js bi raj posoje delu in če se izkaže v pou sezoni al pa v sezoni ga odkupš..
Če si lahk Liverpool sposodu od nas Mosesa zakaj si mi nebi od kšnga reala Morato sposodl, k tm ne igra..
Bolje da smo prodali Ba ja in Etoja in prpelal kšnga napadalca na posojo, kšn Morata.
S kupovanjem je vedno tveganje, js bi raj posoje delu in če se izkaže v pou sezoni al pa v sezoni ga odkupš..
Če si lahk Liverpool sposodu od nas Mosesa zakaj si mi nebi od kšnga reala Morato sposodl, k tm ne igra..
Defenzivno - 194cm, precej močan, dober v skok igri in za defenzivca zelo hiter.
Ofenzivno - izjemen pregled nad, zna "potegnit naprej" in dat tist zadnji pas - asistenco. Precej uspešen je tudi v preigravanju.
Eden redkih igralcev za katere lahko rečemo, da so kompletni zadnji vezni.
Poglej si kak filmček na youtube
Me pa ni strah, da ne bi izrinil ali Ramiresa ali Lamparda.
Ofenzivno - izjemen pregled nad, zna "potegnit naprej" in dat tist zadnji pas - asistenco. Precej uspešen je tudi v preigravanju.
Eden redkih igralcev za katere lahko rečemo, da so kompletni zadnji vezni.
Poglej si kak filmček na youtube
Me pa ni strah, da ne bi izrinil ali Ramiresa ali Lamparda.
Si gledal finale LE, kako je izgledal Matić proti Luizu, ki je verjetno trenutno naša najboljša izbira za isto pozicijo? In kakšen je bil output obeh igralcev za igro na sredini? Na Mikela se zdaj sploh ne bom obesil, ker je že poskus primerjave smešen, če ne celo žalosten. Če še vedno misliš, da na položaju CDM/DM ne rabimo konkretne izboljšave, potem ali ne gledaš tekem, ali pa si zadovoljen z našo igroTrivinho wrote:Še vedno mislm da je nepotreben nakup, ker Luiz komot lahko igra DM in Obi.
Glede posoj je pa tako, da ni realno pričakovati, da bi si veliki klubi med seboj posojali igralce, ki so že na vrhunskem nivoju. Zakaj bi nam Real posodil Morato? Ker slovimo po tem, da mladim igralcem ponudimo šanso in pri nas postanejo boljši?
Če pa želiš podoben deal, kot ga je Liverpool naredil s posojo Mosesa ... Potem pa ne vem zakaj se pritožuješ nas Etojem, ker je situacija popolnoma enaka. Dobili smo ga brez odškodnine, po enem letu se ga znebimo če želimo, če ga hočemo obdržat mu samo ponudimo pogodbo (česar Liverpool za Mosesa ne more 100% računat, tako da smo naredili celo boljši deal) in bo ostal, plačujemo njegovo plačo, in ne koristimo ga veliko. Zdaj se pa odloči kaj bi rad ...
- Trivinho
Vse je odvisno od taktike, če hočeš igrat bunker boš dov Obija notr ker zna zadrževat žogo in se zagradit, če bi pa igral napadalno pa Luiza, a se zavedaš da smo z Obijem premagal Barco in Bajern? če lahko ta 2 kluba premagamo lahko use premagamo.samo odvisno je kako bo igralec motiviran in kakšno nalogo ima. 2 DM so čist dovol pa še za silo lahk tud Lampard igra.
sej nism reku da je Matić slab, ampak je nepotreben nakup, bolš da zakrpamo luknje k smo bol šibki, in vezistvo amo na izvoz, odkar ej Drogba šov se pritožujemo nad napadalci da neznajo zadevat in pol namesto napadalca, prpeljemo DM. mal mi je to nelogično.
sej nism reku da je Matić slab, ampak je nepotreben nakup, bolš da zakrpamo luknje k smo bol šibki, in vezistvo amo na izvoz, odkar ej Drogba šov se pritožujemo nad napadalci da neznajo zadevat in pol namesto napadalca, prpeljemo DM. mal mi je to nelogično.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Zame je to fantastičen nakup. Odličen igralec, ki zna organizerati napad in predati žogo našim ofenzivnim vezistom. V obrambi je tudi fantastičen tako, da res nevem kako lahko rečeš nepotreben nakup če mamo na sredini igralce kot so Essien,Mikel itd..Trivinho wrote:Vse je odvisno od taktike, če hočeš igrat bunker boš dov Obija notr ker zna zadrževat žogo in se zagradit, če bi pa igral napadalno pa Luiza, a se zavedaš da smo z Obijem premagal Barco in Bajern? če lahko ta 2 kluba premagamo lahko use premagamo.samo odvisno je kako bo igralec motiviran in kakšno nalogo ima. 2 DM so čist dovol pa še za silo lahk tud Lampard igra.
Vsaka top ekipa ima na sredini nekoga, ki zna podati tisto ključno žogo v napad. Real(xabi alonso) Barca(busquets) Juventus (Pirlo)…
Mi je pa res smešno, da govoriš, da smo z Miklom premagali Barco, Bayern.. hahaha Roko na srce osvojili smo LP z veliiiko sreče in borbenosti. Aja pa še imeli smo v napadu KINGA (Drogba), ki je zabil na vsaki tekmi od izločilnih bojev naprej, če se ne motim Tako, da mi ne sploh omenjat, da smo premagali Barco ali Bayern z enim Miklom
BLUE IS THE COLOUR!!!
- blueboy11826
- Has thanked: 191 times
- Been thanked: 147 times
No končno je še nekdo to napisu - ker ko se mormo branit, Mikla krvavo rabimo!glosos wrote:No, res smo premagali Barco z Mikelom, ki deluje, ko igramo bunker. Ko pa igramo proti Stokeu, ki nas pač ne stisne v kazenskega, pa je Mikel mrtva teža, ker ne ve kaj bi z žogo
KTBFFH
- Trivinho
ko igramo proti Stoke City namesto Obija daš v vezo Luiza in je stvar rešena...
Obi je pustu srce in dušo na igršiču proti Barci in Bajernu in je vredn da ostane, fora je sam da me skrbi k je z nami že use osvoju da ma kšno željo po Italiji tm bi se dobr uklopu recimo kšn inter.
en je reku da smo takrt mel Drogbaja k je zabiju, sej kdo nam pa zdej zabija Vezisti kot so Oscar, Hazard, Lamaprd...sej to je fora da ni napadalca da zabija...Še Obi je začeu zabijati ker od napadalcev ni koristi !!!
Obi je pustu srce in dušo na igršiču proti Barci in Bajernu in je vredn da ostane, fora je sam da me skrbi k je z nami že use osvoju da ma kšno željo po Italiji tm bi se dobr uklopu recimo kšn inter.
en je reku da smo takrt mel Drogbaja k je zabiju, sej kdo nam pa zdej zabija Vezisti kot so Oscar, Hazard, Lamaprd...sej to je fora da ni napadalca da zabija...Še Obi je začeu zabijati ker od napadalcev ni koristi !!!
- davidluiz4
- Trivinho
Sturridga smo mel pa smo ga prodal in to rivalom, a bolši je od Etoja in Torresa skupi...
Pa bi lahko nasledno sezono začel v napadu Lukaku Sturridge si nepredstavlam tak ubijalski napad...
Sam k mamo ovce v upravi k nevidjo igralce k so dejansko top igralci, ampak ne oni majo rajš stare k jim je motivacija bl denar k lovorika.
Sturridge je prejšn krog spet zabiu in to po poškodbi se vrnu, pa že zabija,...
Ampak lani smo raj kupil Baja kot dal šanso Sturridgu...
Pač ovce v upravi z Romanom na čelu k daje denar...
Pa bi lahko nasledno sezono začel v napadu Lukaku Sturridge si nepredstavlam tak ubijalski napad...
Sam k mamo ovce v upravi k nevidjo igralce k so dejansko top igralci, ampak ne oni majo rajš stare k jim je motivacija bl denar k lovorika.
Daj spusti se malo iz oblakov. Ljudi, ki vodijo klub, ki je v vrhu evropskega fuzbala označuješ za ovce, ki ne vejo kdo so top fuzbaleri. Upam da se zavedaš kako neumno zveniš, ko prebereš za sabo kaj si postal ...Trivinho wrote:Sturridga smo mel pa smo ga prodal in to rivalom, a bolši je od Etoja in Torresa skupi...
Če bi delali v zadnjih letih poteze, ki jih folk na raznih forumih predlaga in zagovarja, me prav zanima, kje bi bil Chelsea danes
http://www.slbenfica.pt/noticias/detalh ... lhoes.aspx
uradno?

tako je!
http://www.chelseafc.com/news-article/a ... atic-signs
uradno?
tako je!
Last edited by sandi94 on 15 Jan 2014, 17:59, edited 1 time in total.

- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
še na naši strani
25m€, nizka cena za takega igralca.
še na naši strani
25m€, nizka cena za takega igralca.