Re: Govorice
bl resnično: chelsea ga noče dat konkurentum4t1c wrote:Arsenal se ne zanima več za Ba-ja
Vsi konkurentje za naslov so se močno okrepili, mi bomo pa zgleda posodili najboljšega napadalca ...

mi smo se že prej močno okrepiljernej93 wrote:Vsi konkurentje za naslov so se močno okrepili, mi bomo pa zgleda posodili najboljšega napadalca ...
- damjan1120
Sej Torres zagotovo ostaja.jernej93 wrote:Vsi konkurentje za naslov so se močno okrepili, mi bomo pa zgleda posodili najboljšega napadalca ...
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
In na podlagi česa je Lukaku najboljši Chelseajev napadalec?jernej93 wrote:Vsi konkurentje za naslov so se močno okrepili, mi bomo pa zgleda posodili najboljšega napadalca ...
Na podlagi tega, da je za Chelsea že dosegel 0 golov.demiensatlier wrote: In na podlagi česa je Lukaku najboljši Chelseajev napadalec?
V 10000 nastopih, mar ne? Vsake oči majo svojga malarjaThe Blues wrote: Na podlagi tega, da je za Chelsea že dosegel 0 golov.

- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Upam da Lukaku ne gre nikamor, sej je reku da noče več na posoje tko da res upam da negre. k če njega zgubimo smo res ovce največje da podarjamo naše mlade talente ( Sturridge, Bruma, Matić,...)
Prej bi nrdil sami sebi uslugo, ko bi ga posodili k tekmecuglosos wrote:Kot poroča BBC, Demba Ba ne bo šel v Arsenal, saj ga Chelsea menda noče posoditi tekmecu za najvišja mesta v Premier League.
Mater ej, ne vem zakaj se obremenjujemo z ostalimi ekipami![]()
Upam na Kheidiro, čeprv je pomoje 10% možnosti da pride
Bojda gre na posojo tudi fikus iz Buckove pisarne. Se še ne ve kam, ampak naj nebi bili naklonjeni posoji konkurentom za naslov. Zanj pa se menda močno zanima Crystal Palace. vir: twitter