xyDebate
Re: xyDebate
Zanima me, kake so moje možnosti da grem na tekmo Chelsea - WBA in kolk bi me to stalo.. Predvsem me pa zanima kako je z kartami in kako jih prevzameš če ima kdo izkušnje s tem..
- Reichenburg
Našel sem ugodno ponudbo za let do Bruslja (lahko tudi Londona - Luton), ki bi me s popustom prišel 1e v eno smer in še 1e v drugo (povratna je dražja). Problem pa imam ker ne pridem mimo tega dela:
Preko edreamsa sem že enkrat rezerviral karte in nisem imel problemov (v bistvu sem jih imel ampak je bil kriv Diners), tokrat pa ne vem v čem je stvar. Tudi če poskusim London ali katerokoli drugo destinacijo naletim na isti problem. Če kdo ve če sem kaj spregledal oz. če se komu da probat, bi mu bil hvaležen za povratno informacijo.
Edit: s tem postom sem opazil da tu na forumu ne morem izbrati smejkov...možna povezava?
Preko edreamsa sem že enkrat rezerviral karte in nisem imel problemov (v bistvu sem jih imel ampak je bil kriv Diners), tokrat pa ne vem v čem je stvar. Tudi če poskusim London ali katerokoli drugo destinacijo naletim na isti problem. Če kdo ve če sem kaj spregledal oz. če se komu da probat, bi mu bil hvaležen za povratno informacijo.
Edit: s tem postom sem opazil da tu na forumu ne morem izbrati smejkov...možna povezava?
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
- loonymcgreat
aa jebenti jz pa že 1 uro preverjam vse možne extensione za chrome, flashe, jave in ostale pizdarije, ker mi tdi ne kaže smeškov. Fak
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Ne, ampak nikomur ne gre ne samo meniglosos wrote:A je šlo pol kupit karto? So bli smejkoti krivi?
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
mona si nimaš kej..loonymcgreat wrote:aa jebenti jz pa že 1 uro preverjam vse možne extensione za chrome, flashe, jave in ostale pizdarije, ker mi tdi ne kaže smeškov. Fak
I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Naj kšn k ma mal izkušenj z kupovanjem kart preko viagogota pove koliko se to res splača. Ker me zanima en koncert, ki je že razprodan in so karte na voljo le še tam..
Se splača? Se karte močno preplača?...
Se splača? Se karte močno preplača?...
I WAS THERE WHEN WE WON IT!