Novice
Re: Novice
Men se zdi vse dokaj realno. Le Ivanović bi moral imeti tam okoli 60, 70. Ne vem pa kdaj je nazadnje podaljšal pogodbo, morda je tega že leto ali dve ko niti ni bil še tako pomemben člen.
Ramires je podaljšal letos in me tudi čudi, da ni za odtenek več.
Mata si seveda zasluži več ampak mislim, če bo tako nadaljeval bo kmalu pri vrhu lestvice ...
Ramires je podaljšal letos in me tudi čudi, da ni za odtenek več.
Mata si seveda zasluži več ampak mislim, če bo tako nadaljeval bo kmalu pri vrhu lestvice ...
Hazard ni na 185k
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
Vprašanje, koliko je plača fiksna in kakšni so bonusi. Mislim, da ima Cahill 80k na teden + bonusi od uspešnosti, kar mu lahko na koncu nanese do 100k (ali celo 120k, ne spomnim se točno) na teden...
Blue is the colour!
No sej te variabilni del je verjetno različen od igralca do igralca. Eni majo več, drugi manj dodatkov pa velikokrat je plača tudi odvisna koliko je bila odškodnina za igralca. Če je bila majhna (ali celo zastonj) in tik pred iztekom pogodbe je tudi zaslužek nogometaša večji.
Zasledil si pa na chelseadaft.dore wrote:Nekje sem zasledil tedenske plače igralcev Chelseaja. Seveda ne vem, če gre za točne podatke pa vendarle:
Čudi me mala plača Ivanovića in tudi Ramiresa.
Eden Hazard - £185,000
Fernando Torres - £175,000
John Terry - £175,000
Frank Lampard - £140,000
Ashley Cole - £120,000
Petr Cech - £100,000
Gary Cahill - £80,000
David Luiz - £75,000
John Obi Mikel - £75,000
Juan Mata - £67,000
Daniel Sturridge - £60,000
Ramires - £55,000
Oscar - £40,000
Paulo Ferreira - £40,000
Ryan Bertrand - £40,000
Marko Marin - £35,000
Cesar Azpilicueta - £30,000
Victor Moses - £30,000
Branislav Ivanovic - £28,500
Ross Turnbull - £17,000
Oriol Romeu - £15,000
Podatki so prišli od tukej in jih je ziher ker slo ali cro vir prevedel.dore wrote:Ubistvu ne ampak so isti podatki.
Če to drži, imajo vsi previsoke plačebork wrote:Če to drži, potem:
Ima občutno premalo Ivanovič. Prav tako ima prenizko plačo tudi Mata.
Hazard in Lampard imata previsoko
Sicer mam pa občutek, da tole ne drži čisto
ne.. to enostavno ni mogoče da ima 21-letnik najvišjo plačo v klubo, višjo od Lamparda, Terryja ali Torresa.
Sam za njega smo se morali borit proti MUFC in Cityju ... Plača igralca je odvisna od ful dejavnikov, njegova pogajalska pozicija ob podpisu pogodbe, dolžina pogodbe, načrti z njim ... Predstave na igrišču so daleč zadaj, kar je po eni strani tud logično, saj se to spreminja iz tedna v teden. Pri plačah je tud pomembno, da so sredstvo za vzpostavitev hierarhije v ekipi, zato je res zanimivo, da je Hazard na vrhu, ampak se da pojasnit z drugimi faktorji.
Če ma kdo bolj zanesljive podatke o plačah, bi blo super to malo predebatirat ...
Če ma kdo bolj zanesljive podatke o plačah, bi blo super to malo predebatirat ...