Re: Govorice
Mah glede na to kar sem včeraj videl pri Kakuti je Moses svetlobna leta pred Kakuto. Res, da je bila to šele ena tekma ampak do sedaj ni pokazal še nič (tudi lanska posoja ni bila ne vem kaj). Očitno ga je res tista poškodba tako uničila (enako kot pri Essienu)...

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Oscar je bolšibork wrote:Veliko se piše o tem, da bi naj Lucas Moura prestopil v Man.United

To se pa težko strinjam... moraš vedeti, da je Lucas odigral že kar nekaj tekem za rep. Brazilije, medtem ko je Oscar igral samo za u21 rep.jernej93 wrote: Oscar je bolši
Nasploh se mi zdi Lucas najboljši mladi Brazilec, pred Neymarjem in Oscarjem..
Js tega ne pišem zrad tega, ker ga ne bomo dobil. Pač za Lucasa vsi pravjo, da je čist brezglavi igralc, ki rine z glavo skozi zid.sigismund wrote:
Tale dialog me je spomnil na mufc fane dober mesec nazaj:
Veliko se piše o tem, da bi naj Hazard prestopil v Chelsea
Kagawa je bolši
Itk Lucasa mi trenutno ne rabmo, ker imamo na njegovem položaju boljše igralce, po drugi strani pa ima United na njegovi poziciji Kagawo, na wingerju pa Nanija, Valencio in Younga

- nežachelsea
Po moje je najbolj verjetn da gre res u Chelsea.AlexAK wrote:http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 65107.html
Kot kaže je bil res Chelsea tisti, ki je ponudil čez milijon za Dautovića kot je Ekipa poročala že prejšni teden.
Lamparda spet povezujejo z MLS ligo, a on to odločno zanikal, ter povedal da ima še eno leto pogodbe z Chelseaem.
Več skysports.
Schurrle si želi da Chelsea podpiše z njim, a obenem razume zakaj Bayer Leverkusen zavrača ponudbo Chelsea.
tudi o tem skysports.
Za Lewandowskega se ponuja sedaj 35 miljonov funtov.
Nekej je na tem, da če gre Lukaku na posojo potem v Chelsea prihaja nov napadalec.
Jaz bi dal prednost kar Lukakuju, pa še Torres bi bil spet obremenjan če bi prišel nov napadalec, enako Sturridge.
Več skysports.
Schurrle si želi da Chelsea podpiše z njim, a obenem razume zakaj Bayer Leverkusen zavrača ponudbo Chelsea.
tudi o tem skysports.
Za Lewandowskega se ponuja sedaj 35 miljonov funtov.
Nekej je na tem, da če gre Lukaku na posojo potem v Chelsea prihaja nov napadalec.
Jaz bi dal prednost kar Lukakuju, pa še Torres bi bil spet obremenjan če bi prišel nov napadalec, enako Sturridge.
Čeprou se mi še zmeri zdi, da ga ne bo.According to A Bola, Porto may soon receive a formal offer from Chelsea for Hulk. Priority for Abramovich. #CFC #Hulk

razn BPS-jaglosos wrote:Meni tudi. Ampak to, da je Romanu Hulk prioritta, pa je kr obetavno. Tip pač dobi kar res hoče ...
Proud after victory, loyal after defeat, if you cut me I bleed blue.
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Nekaj cvetk
Res ga je prizadelo, bogi Dani

Dani Alves declared that he was hurt that his club, Barcelona did not deny rumours linking him with a move away from the club
Res ga je prizadelo, bogi Dani
Bravo Milan, dejte probat še Mato pa Torresa na posojo vzet, pa po možnosti plačat samo 50% plačeBarcelona have rejected a 1 year loan offer from AC Milan for Alexis Sanchez (Goal)
Chelsea bo kmalu imel dva Torresa, oz 17 letnega ofenzivnega vezista Oliver Torresa iz Atletica Madrid.
Več o tem weaintgotnohistory
Torres v akciji:
[youtube]RiWoRRNlea0&feature[/youtube]
Več o tem weaintgotnohistory
Torres v akciji:
[youtube]RiWoRRNlea0&feature[/youtube]