Folk ma preveč dnarjaloonymcgreat wrote:danes pa moj absolutni rekord pucanja oken na bencinski, 67€ za 6 ur dela
xyDebate
- demiensatlier
- Has thanked: 64 times
- Been thanked: 41 times
Re: xyDebate
Kwa ti delaš za ta dnar?loonymcgreat wrote:danes pa moj absolutni rekord pucanja oken na bencinski, 67€ za 6 ur dela
Nwm če se kle sam okna pucajo..
I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- loonymcgreat
aj mrš mam srečo da delam čist ob meji( Fernetiči) tako da je 95% tujcev, italijani in predvsem švicarji( no švicarji južnega porekla ki se vračajo domou ) pa valda pustijo keš brez problema
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- Reichenburg
Te obmejne bencinske so (baje) bomba. Kolega je lani na Petrolu v Šentilju dobil tudi po 80 evrov na dan. Je pa res, da je dobil dvakrat po 10 evrov, ko sta se dve punci "zmotili" in skušali točiti gorivo iz črpalke, namenjene tovornjakom - tako da sta vse polili (večji pritisk), in je potem moral posipavati s peskom
Blue is the colour!
- The blues11
Se da dobit kje knijga o ABRAMOVIČ - ŽIVLJENJSKA POT ENEGA NAJBOGATEJŠIH IN NAJVPLIVNEJŠIH LJUDI NA SVETU ...
jo ima kdo.. če jo ma nj mal pove če je zanimiva:))
- RedMiner
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 44 times
Men je bla zanimiva, sicer sem si jo pa v knjižnici sposoduThe blues11 wrote:Se da dobit kje knijga o ABRAMOVIČ - ŽIVLJENJSKA POT ENEGA NAJBOGATEJŠIH IN NAJVPLIVNEJŠIH LJUDI NA SVETU ...
- The blues11
zdle grem pa gledat posnetek finala lige prvakov iz a-kanala ,,,, nemorm si nagledat , pa še obrez tk fajn komentira:)
- loonymcgreat
to knjigo sem jaz kupu, prodajajo pa v vseh trgovinah kjer imajo tiste žepne knjige na stojalih. skratka skoraj v vsaki trgoviniThe blues11 wrote:Se da dobit kje knijga o ABRAMOVIČ - ŽIVLJENJSKA POT ENEGA NAJBOGATEJŠIH IN NAJVPLIVNEJŠIH LJUDI NA SVETU ...
je pa knjiga že stara nekje iz leta 2006 se mi zdi tako da ne pokriva novejših dogodkov, je pa zanimivo prebrat kaj se je dogajalo kadar je kupoval klub in kasneje v tistih 2 šampionskih sezonah
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- demiensatlier
- Has thanked: 64 times
- Been thanked: 41 times
Misliš komentirata Tu js si večkrat pogledam toleThe blues11 wrote:zdle grem pa gledat posnetek finala lige prvakov iz a-kanala ,,,, nemorm si nagledat , pa še obrez tk fajn komentira:)
Zrim vse najboljše in ne pretiravaj z alkotom raje prej nehaj in se spravi na kakšno bejbo.
- loonymcgreat