Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
2
11%
Zinedine Zidane
6
33%
Luis Enrique
8
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%

Total votes: 18

rover

Post by rover »

Chelsea are tracking 17-year old Paraguayan Mauro Caballero - valued at £5million. Bayern Munich, Barça & Real Madrid also interested.
[youtube]5s9GTLtHGiA[/youtube]

[youtube]sW20o8azfRM[/youtube]
Image
balla10

Post by balla10 »

http://chelseabalkan.com/index.php/item ... seaju.html
To bi bil super prestop. Dopade se mi tale Marković, sicer nevem zakaj, a se mi dopade :) Hiter kot blisk :)
Blue is the colour, Football is the game, Winning is our race, Chelsea is our name
rover

Post by rover »

Chelsea naj bi za 7 miljonov hotel LB Martin Olssona - chelsea365.

Zakaj ne bi raje imeli kar Bertranda in PVA.
Image
jernej93

Post by jernej93 »

rover wrote:Chelsea naj bi za 7 miljonov hotel LB Martin Olssona - chelsea365.

Zakaj ne bi raje imeli kar Bertranda in PVA.
Olsson na levi in Clyne na desni sta pr men razturala v šesti sezoni FIFE haha :lol: :lol:

Se strinjam, mamo na levi strani obrambe precej močno zaledje v Bertrandu in Van Aanholtu.

Raje bi blo treba desno stran mal pokrpat :)
Image
didi_drogba
Has thanked: 3 times

Post by didi_drogba »

jernej93 wrote: Olsson na levi in Clyne na desni sta pr men razturala v šesti sezoni FIFE haha :lol: :lol:

Se strinjam, mamo na levi strani obrambe precej močno zaledje v Bertrandu in Van Aanholtu.

Raje bi blo treba desno stran mal pokrpat :)
Hahaha jst sm meu tut Olssona pa Clyna v 5. in 6. sezoni pr FIFI k sta ful pocen ampak zelo dober igrata.

Drugače pa se mi zdi da PVA nima nevem kako svetle prihodnosti v Chelseaju, že na posojah je dobival malo priložnosti, medtem ko je Bertrand redno igral in bil dostikrat med najboljšimi. Mogoče ga lahko porabimo kot levega wingerja, ker ni najbolši v obrambnih nalogah, v napadu pa je zelo nevaren. Ampak tam zna imeti spet veliko konkurence v Marinu pa tudi Mati in De Bruynu če bosta igrala na tej poziciji.
:cfc01: :cfc01: :cfc01:
didier

Post by didier »

Se bom pozanimal, pa javim, kako pa kaj.

Se pa v Angliji baje zanimajo za Velikonjo:

»Drži, konkretna ponudba je na mizi,« je potrdil Zlatko Zahovič in bil v nadaljevanju zelo konkreten: »Gre za klub iz Anglije, ki ponuja 1,2 milijona evrov.«

Po tem znesku bi marsikdo sklepal, da je sklenitev posla dokaj blizu, za snovalca kadrovske politike pod Kalvarijo niti po naključju. »Dejal sem jim, naj se malce zamislijo in spet pokličejo, ko bodo spoznali, da morajo ponudbo izboljšati. Ko se bodo pripravljeni pogovarjati o pravih številkah, smo na voljo. 1,2 milijona evrov stane pri nas igralec kadetske ekipe,« je odločen Zlatko Zahovič.

Torej lahko sklepamo, koliko bi znašal transfer Dautovića v tujino :wink:
Blue is the colour!
m4t1c

Post by m4t1c »

Image
davidluiz4

Post by davidluiz4 »

AlexAK wrote:“João is aware of interest from England and Chelsea in particular. He is being watched.

“He will leave Porto this summer for sure and he has his heart set on the Premier League. He wants to follow Cristiano Ronaldo.”

Vec: http://www.theelastico.com/?p=1657
a to je en mladinc :o najprej sem mislil,da gre za izvrstenga vezista Joaa Moutinha :D
CHELSEA FC
Image
damjan1120

Post by damjan1120 »

V zadnjem času se pojavlja vse več govoric, da naj bi si Real želel Ivanovića. Tudi na naslovnici današnje Marce je (poleg Modrića). Upam, da Ivke ostane, saj je naš najboljši branilec.
Frank_Lampard

Post by Frank_Lampard »

Če ga prodajo... pol pa res nevem :|
Chelsea_fan
Has thanked: 14 times
Been thanked: 17 times

Post by Chelsea_fan »

Govoril sem z kolegom, ki je sosed od Banetovih staršov, naj bi mu oče njegov rekel da je Baneta klical Mourinho pred tekmo z Barco če bi želel igrati v Realu nasledn let....(to novico je rekel že predn je bla sploh v medijih)
BLUE IS THE COLOUR!!!
Frank_Lampard

Post by Frank_Lampard »

Chelsea_fan wrote:Govoril sem z kolegom, ki je sosed od Banetovih staršov, naj bi mu oče njegov rekel da je Baneta klical Mourinho pred tekmo z Barco če bi želel igrati v Realu nasledn let....(to novico je rekel že predn je bla sploh v medijih)
Shit :-| Ne damo ga!
bork
Has thanked: 15 times
Been thanked: 23 times

Post by bork »

Ce bi vceraj izgubili, se ne kvalificirali v LP, bi Bane skoraj zagotovo odsel v Real. Tako pa smo v LP tudi v sezoni 2012/13, Bane je osvojil najpomembnejso lovoriko v nogometu, drugo leto bo eden najpomembnejsih clenov Chelseaja..je sploh kak razlog, da bi odsel v Real?? Ni ga, vsaj js ga ne vidim..in bom zelo razocaran, ce bo Bane odsel, mislim da se bi s tem zameril 99% Chelseajevih navijacev :)
Chelsea_fan
Has thanked: 14 times
Been thanked: 17 times

Post by Chelsea_fan »

bork wrote:Ce bi vceraj izgubili, se ne kvalificirali v LP, bi Bane skoraj zagotovo odsel v Real. Tako pa smo v LP tudi v sezoni 2012/13, Bane je osvojil najpomembnejso lovoriko v nogometu, drugo leto bo eden najpomembnejsih clenov Chelseaja..je sploh kak razlog, da bi odsel v Real?? Ni ga, vsaj js ga ne vidim..in bom zelo razocaran, ce bo Bane odsel, mislim da se bi s tem zameril 99% Chelseajevih navijacev :)

Se čisto strinjam s tabo, sam povem kar sem jaz slišal...je pa res da si naše obrambe sploh ne predstavlam brez Baneta ..... :ava:
BLUE IS THE COLOUR!!!
dore

Post by dore »

Kaj mu bo bedna španska liga, kjer sta močna dva kluba, medtem ko je v angliji močne pol lige?

Mogoče se nekateri ne zavedate kakšno dobro ekipo imamo že sedaj in kakšno svetlo prihodnost imamo. Ne rabimo veliko okrepitev pa vendarle:
Danny Simpson-mlad, anglež, dokaj poceni;cena okoli 5 milijonov ojrov
Modrić-št. 14 mu šparamo že od lanskega poletja. Sedaj, ko se Tottenhamu ni uspelo uvrstiti bo sigurno odšel. Pokriva lahko dve ali tri pozicije na sredini...cena bo kar navita ampak mislim, da se splača. Po mojem mnenju se ga da dobiti pod 30 milijonov ojrov.
Marin: da razbremeni Mato...
Hulk: levi ali desni winger, ali celo špica; cena:30-40 milijonov
Falcao: trenutno najboljša 9ka na svetu. cena:45-50 milijonov
Nazaj pride Josh...
Torej rabimo od 120-130 milijonov...da imamo ekipo, ki lahko zavlada v naslednjih letih...
Post Reply