mam zlo slab internet tk da nebom mogu gledat na voyo:(((skyman333 wrote:Voyo
Re: xyDebate
- The blues11
- damjan1120
Najlepša hvala, sem pa pripravil posebno presenečenje za vas
in mi je admin na rtvslo-ju na mojo željo zaklenil račun, tako, da vam zdaj ne bom več delal sramote
al nekaj takega ste mi očitali.
trenutno sem malce zaseden s šolo, tako da se vam morda pridružim na povratni tekmi s farso
no še enkrat hvala

trenutno sem malce zaseden s šolo, tako da se vam morda pridružim na povratni tekmi s farso
no še enkrat hvala
Last edited by Grugar on 17 Apr 2012, 21:22, edited 1 time in total.
All rights reserved.
- loonymcgreat
http://www.youtube.com/watch?v=IdN8O1vL ... re=related
en simpatičen video naših navijačev na gostovanju v Lisboni letos. Enkrat mormo it obvezno na eno away tekmo v evropi al pa angliji ker tole mora bit še stokrat boljše doživetje kot pa bit med tistmi azijci pa posh turisti na stamfordu
en simpatičen video naših navijačev na gostovanju v Lisboni letos. Enkrat mormo it obvezno na eno away tekmo v evropi al pa angliji ker tole mora bit še stokrat boljše doživetje kot pa bit med tistmi azijci pa posh turisti na stamfordu
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- loonymcgreat
zato ker damo nekaj glasu od sebe in nismo tiho celo tekmo ter naredimo 2000 slik med tekmo 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Ja sj tisti bl napredni pa kr celo tekmo snemajo (tko k tour)loonymcgreat wrote:zato ker damo nekaj glasu od sebe in nismo tiho celo tekmo ter naredimo 2000 slik med tekmo

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
daj daj, ne mi rečt da Azijci ne snemajo :ploonymcgreat wrote:zato ker damo nekaj glasu od sebe in nismo tiho celo tekmo ter naredimo 2000 slik med tekmo
ne saj jaz vem da smo (ste) boljši, ampak za vidik domačinov me zanima ...
Glosos pomoje si narobe prebral ker je primorc le primorc pa ne zna dobr slovensk 
mal čudn je napisu ampak je z drugim delom povedal to kaj azijci delajo. Glede domačinov se pa strinjam verjetno za nas tudi mislijo, da smo taki vendar mi jim potem dokažemo ravno nasprotno
mal čudn je napisu ampak je z drugim delom povedal to kaj azijci delajo. Glede domačinov se pa strinjam verjetno za nas tudi mislijo, da smo taki vendar mi jim potem dokažemo ravno nasprotno

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- loonymcgreat
ja sam je razlika ce gremo jz pa ti zrim na stamford nebo nihce vedu da nismo angleza dokler bova tiho, en malezijec pa nemore glih skrit da ni iz anglije
sam zdej smo zašli že v mal rasisticne vode