Re: Govorice
- Joshua McEachran
"Zadeva Neymar je končana. Čeprav nihče ne ve, kje bo nadaljeval kariero, lahko že rečem, da je zagotovo ne bo nadaljeval pri nas," je povedal Villas Boas.
to je s twita:jernej93 wrote:
To še vedno ni nič.@barcastuff
Villas-Boas (coach Chelsea): "Neymar deal is done, it's under lock and key. Don't know his new club, but unfortunately it's not us."
- Reichenburg
A še kr upate na njega. Pozabte vse skup 2014 je k se bo selil in to ziher ne bo Chelsea. Chelsea rabi igralca poleti ne pa čez 2 leti.
No Surrender 388 KTBFFH!!!
Komaj je mimo zimski prestopni rok, no v Rusiji je do 26.2 in še zmerej lahko dobiš koga ki je free.
Že pa so tu špekulacije v poletnem prestopnem roku, lani so govorili že pred poletjem da je Neymar že naš, na koncu pa nič isto Aguero, Lukakuja smo s težavo le kupili.
Letos pa se govori o tem da imao že predpogodbo z Willianom, ter da bomo pripeljali Hazarda in da Neymar ne bo prišel v Chelsea.
Zgodilo se pa bo ....., to se bo videlo 31.8. ob 00:00.
Trenutno se res zdi dobra opcija, da zamenjamo Torresa za Falcaoa, kaj pa če se Torres vrne in začne zabijat gole, mi pa že delamo neke predpogodbe.
Arsenal nam hoče speljati Sturridgea.
Vse bo jasno poleti zdaj je vse prezgodej.
Že pa so tu špekulacije v poletnem prestopnem roku, lani so govorili že pred poletjem da je Neymar že naš, na koncu pa nič isto Aguero, Lukakuja smo s težavo le kupili.
Letos pa se govori o tem da imao že predpogodbo z Willianom, ter da bomo pripeljali Hazarda in da Neymar ne bo prišel v Chelsea.
Zgodilo se pa bo ....., to se bo videlo 31.8. ob 00:00.
Trenutno se res zdi dobra opcija, da zamenjamo Torresa za Falcaoa, kaj pa če se Torres vrne in začne zabijat gole, mi pa že delamo neke predpogodbe.
Arsenal nam hoče speljati Sturridgea.
Vse bo jasno poleti zdaj je vse prezgodej.
- Frank_Lampard
Zato pa so govorice. Če gre starić res v Arsenal mi loh pa k* preč pade. *JOKE* Ne me res držat za besedo
I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- Reichenburg
Can confirm that Jose Mourinho spent today in London looking for a new house. Interesting summer ahead. #CFC #THFC #RMCF Via Ian McGarry
http://twitter.com/#!/garbosj
Pust hišo ti sam na SB prlet
http://twitter.com/#!/garbosj
Pust hišo ti sam na SB prlet
No Surrender 388 KTBFFH!!!
Jst vseeno mislim, da ne bo zapustil Real-a, preden ne osvoji Lige Prvakov!
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!
To se mirno lahko zgodi že letos. Mi pa je škoda AVB-ja, pred njim je še odlična kariera (upam, da na naši klopi).
Blue is the colour!