9 - Fernando ''El Nino'' Torres
Re: 9 - Fernando ''El Nino'' Torres
+1michooo wrote:Kdo bo pa igral ko ne bo Drogbaja februarja in marca? Lukaku, Prosenik, Lalkovič, Piazon? Ne ga no srat
Se povsem strinjam le za Lukakuja upam, da sedaj dobi klop in vsaj po 10minut na tekmo....

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- damjan1120
Dosti pove, da ti primerjaš Torresa in Matavža katerega želiš samo zaradi tega ker je Slovenec. Pa sej ni letos prestopil v PSV....ko je bil Torres star 22 let je bil kapetan Atletica poleg tega pa še najboljši strelec. Kaj pa je Matavž? Igra za PSV...
- damjan1120
ESSIEN wrote: ne pa da mečemo malo da ne celo premoženje za enga samga napadalca
Nisem vedel, da si ti Roman Abramovich. Koliko pa si dal iz svojega žepa za nakup Torresa?
Samo, da ne boš potem pisal, da je car pa ne vem kaj vse ko bo po koncu sezone najboljši strelec kluba. Ne bo odšel v "Anzhi" za denar tako kot nekateri
Last edited by damjan1120 on 21 Dec 2011, 19:16, edited 1 time in total.
- damjan1120
ESSIEN wrote:saj je že..kok je dau golov? 5? se prav lih 10mio za en gol, svaka čast res
Dobro veš kaj sem mislil
Če je to res da nam Milan plača 30 miljonov za posojo + možnost odkupa, potem naj Torres začne pakirat kuhre, mi pa dobimo Gonzalo Higuain za 25 miljonov. Temu bi naši mogli rečt takoj dogovorjeno. Več na: mirror, dailymail, cleansheetsallround.
Pa naj mi oprostijo fani Torresa, samo če je šansa jo je treba izkoristit.
Pa naj mi oprostijo fani Torresa, samo če je šansa jo je treba izkoristit.
Pa kje vam te ideje... Higuain pa Callejon v Chelsea
Nikoli ne bo prišlo do teh prestopov.
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

- Joshua McEachran
Higuain za 25mil no go.
Sploh pa me zanima minutaža plus goli od obeh iz letošnje sezone, ima kdo?
Torres v. Suarez - statistika).Joshua McEachran wrote:Higuain za 25mil no go.
Zaenkrat so zavrnili da bi Torres odšel, samo AVB je zanikal pred časom tudi za Cahilla ki bo kmalu naš - skysport.
G.Higuain ima 15 tekem in 12 golov, J.M.Callejon pa 7 tekem in 2 gola, oba brez asistence.
Zgolj za primerjavo še C. Ronaldo 16 tekem, 20 golov in 6 asistenc!
EDIT: podatki so samo za to sezono La Lige seveda, za vse tekme ne vem podatkov, lahko pa ti samo rečem, da je na zadnji tekmi Cope del Ray, Callejon 2x zatresel mrežo
Zgolj za primerjavo še C. Ronaldo 16 tekem, 20 golov in 6 asistenc!
EDIT: podatki so samo za to sezono La Lige seveda, za vse tekme ne vem podatkov, lahko pa ti samo rečem, da je na zadnji tekmi Cope del Ray, Callejon 2x zatresel mrežo
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

- damjan1120
Ja pač CR je daleč najboljši nogometaš na svetu ane in njega ne moreš primerjati z nobenim
Higuaina nikoli ne boš dobil za 25 milijonov pa še navijači Reala bi ubili Mourinha, če bi ga prodal ker je Pipita velik Madridista. npr. Poglej samo s katerimi napadalci se je boril za mesto pa je še vedno pri Realu, ostalih pa ni
poleg tega pa Mou ne bo prodal enega od dveh napadalcev.
Torres pa tudi ne bo zapusti Chelsea. Pa Milan naj bi dal 30 milijonov za posojo+možnost odkupa. Od kje njim 30 milijonov? Prej bi ta denar porabili za Teveza
Torres

Higuaina nikoli ne boš dobil za 25 milijonov pa še navijači Reala bi ubili Mourinha, če bi ga prodal ker je Pipita velik Madridista. npr. Poglej samo s katerimi napadalci se je boril za mesto pa je še vedno pri Realu, ostalih pa ni
Torres pa tudi ne bo zapusti Chelsea. Pa Milan naj bi dal 30 milijonov za posojo+možnost odkupa. Od kje njim 30 milijonov? Prej bi ta denar porabili za Teveza
Torres
Od kje vam da bi Milan za polletno posojo Torresa plačal 30 milijonov.

Če kdo razume špansko: bučke o menjavi Torresa z 3mi mladimi talenti Barce:
http://www.mundodeportivo.com/20111228/ ... 06823.html
http://www.mundodeportivo.com/20111228/ ... 06823.html
JT Captain Leader LEGEND !
Torres has scored or assisted 19% of Chelseas goals this season (4th in the team) which is more than Drogba(14%) or Ramires (12%).