5 - Michael Essien
- Joshua McEachran
Re: 5 - Michael Essien
Reichenburg wrote: V eni drugi temi sem ti že 2x ali 3x napisal da je končal premor pa ti še kar svoje lajnaš
Jst sm ti pa že stokrat razložu da nimaš pojma o fuzbalu in da Essien ne bo igral Januarja ker niti slučajno ne bo pripravljen za to.
SPLOH pa si je vzel še en odmor oz trenutno sploh ne bo igral za repko, dokler ne bo sto procentno fit.
Tooo pa po taki poškodbi pomeni da bo igral šele v drugi polovici naslednjega leta, če sploh.
- Reichenburg
Umiri se malo deček.
1. ker ne igram fuzbala še ne pomeni da nimam pojma o njemu, nimamo vsi toliko časa kot ti da bi se ganjali za jebeno žogo cele dneve.
2. Če se je poškodoval to ne pomeni da je na odmoru ampak na rehabilitaciji, kot nogometaš bi to moral vedeti, najdi mi zapis da bi Essien izjavil da si ponovno jemlje pavzo od repke.
3. Ne očitaj drugim agresivnosti v postih ker si sam v vsaki temi najbolj agresiven do vseh
1. ker ne igram fuzbala še ne pomeni da nimam pojma o njemu, nimamo vsi toliko časa kot ti da bi se ganjali za jebeno žogo cele dneve.
2. Če se je poškodoval to ne pomeni da je na odmoru ampak na rehabilitaciji, kot nogometaš bi to moral vedeti, najdi mi zapis da bi Essien izjavil da si ponovno jemlje pavzo od repke.
3. Ne očitaj drugim agresivnosti v postih ker si sam v vsaki temi najbolj agresiven do vseh
No Surrender 388 KTBFFH!!!
Essien naj bi se vrnil na tekmo z unitedom, 4.2.2012 če bo vse vredu - daillymail
- Joshua McEachran
Vprašanje, če bo po teh poškodbah še kdaj pravi EssienESSIEN wrote:
OLE!!!!!!!![]()
![]()
![]()

Vse najboljše za 29 rojstni dan Michael Essien in čimprej se vrni pogrešamo te.
- davidluiz4
Michael, vse najboljše za rojstni dan, predvsem dosti zdravja in s tem čimprejšnje okrevanje 
Blue is the colour!
didier wrote:Michael, vse najboljše za rojstni dan, predvsem dosti zdravja in s tem čimprejšnje okrevanje

To sem napovedoval. Na žalost je pri njem zmeraj tako. Upam le, da ko se vrne, da se mu poškodba ne obnovi in končna odigra kakšno sezono brez poškodb.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
To bo treba gledat.Michael Essien returns on Monday for Chelsea's reserves vs West Brom. Been out for past 6-months