2. Annual Trip: STOKE
Re: 2. Annual Trip: STOKE
aaaaaaaaaaa splača se pritlajko wrote:Še to:
Med vsemi, ki bomo šli na Annual Trip, bomo na naslednjem sestanku, žrebali nekoga, ki bo šel tja v novem dresu.
- loonymcgreat
sej žrebanje bo med tistimi ki bodo šli v london ne med tistimi ki bodo na sestanku
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- loonymcgreat
To pa vsekakor
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- patricio10
- Nostradamus
- Been thanked: 2 times
Prosil bi rad nekoga na našem forumu in ki gre na tekmo v marcu, če bi mu lahko nakazal denar, on pa bi plačal letalske stroške, glede na to da nimam nobene te plačilne kartice s katero lahko plačaš. Če nisem bil dovolj natančen me lahko tudi kdo kontaktira pod ZS. Lepo prosim, da bom lahko te stroške čimprej uredil!
MODRA JE BARVA, NOGOMET JE IGRA, MI SMO VSI SKUPAJ IN ZMAGA NAM JE CILJ!!!
- loonymcgreat
do 15. tega mesca mas cajt da se prjavis v nas klub navijacev(15€) da mas sploh karte zagotovljene. pol si pa vsak sam rihta potovanje in bivanje v londonu,da je pa lazje se vec ljudi poveze skupaj . ce si resen se vclani v klub in se potem oglasi spet.
Do januarja 2012! Clanarino pa poravnas lahko do decembra 2012didier wrote:Do začetka nove sezone PL
It`s not just supporting, it`s obsession...
- sigismund
- admin
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 139 times
torej članarina velja za koledarsko leto in ne od začetka ene do začčetka druge sezone?
če sm prijavljev v letu 2011, mi karta za marec še vedno pripada? Po mojem branju ja...
če sm prijavljev v letu 2011, mi karta za marec še vedno pripada? Po mojem branju ja...
Ja malo zakomplicirano je, ker članstvo v društvih je vezano na koledarsko leto, nogometna sezona pa ne traja koledarsko leto.
Torej tisti ki plačajo članstvo do 15.12.2011 so:
-člani navijaškega kluba Chelsea Slovenija v letu 2011 in
-prijavljeni v Londonu za sezono 2011/2012(torej imajo ugodnosti tudi marca, čeprav takrat morda ne bojo več člani kluba)
Tisti, ki bojo plačali po tem datumu bojo in pred 15.12.2012 bojo:
-člani navijaškega kluba Chelsea Slovenija v letu 2012
-prijavljeni v Londonu za sezono 2012/2013.
Upam, da vam je jasno sedaj?
Pač tisti, ki ste plačali članarino, oz. jo boste plačali do četrtka, tisti ste upravičeni do izleta v London, ostali žal ne.
Torej tisti ki plačajo članstvo do 15.12.2011 so:
-člani navijaškega kluba Chelsea Slovenija v letu 2011 in
-prijavljeni v Londonu za sezono 2011/2012(torej imajo ugodnosti tudi marca, čeprav takrat morda ne bojo več člani kluba)
Tisti, ki bojo plačali po tem datumu bojo in pred 15.12.2012 bojo:
-člani navijaškega kluba Chelsea Slovenija v letu 2012
-prijavljeni v Londonu za sezono 2012/2013.
Upam, da vam je jasno sedaj?
Pač tisti, ki ste plačali članarino, oz. jo boste plačali do četrtka, tisti ste upravičeni do izleta v London, ostali žal ne.
Future is bright, future is blue.
- loonymcgreat
evo škoda da se vračamo glih dan pred povratno tekmo z napolijem bi blo lepo bit vsaj pri stadionu/ v kakem baru in spremlat tekmo na televizji in se potem veselit z preostalimi navijači v londonu