Đabe vam tako Čmaribor kot tudi Olimpija, ker bo itak prvak Rudar Velenje
Prva liga Telekom Slovenije
- damjan1120
Re: Prva liga Telekom Slovenije
In pol pravite, da jaz iščem prepir
- jernej1989
najboljše da rečeš triglavdamjan1120 wrote:In pol pravite, da jaz iščem prepir![]()
BLUE IS THE COLOR
- damjan1120
jernej1989 wrote: najboljše da rečeš triglav
Sej bo naslednje leto v drugi ligi
Čakaj, a je to slučajno nerealna napoved? No, da jo utemeljim: Mb ne bo več obremenjen z Ligo Europa (manj poškodovanih=udarnejša enajsterica), tisti poraz kljub vsemu boli/ni pozabljen, tako da je želja po maščevanju (še bolj) velika, olimpijo bo verjetno zapustil Vršič, pa še vijolice cvetijo spomladidamjan1120 wrote:In pol pravite, da jaz iščem prepir![]()
Blue is the colour!
- Joshua McEachran
Ja Olimpijo vrjetno zapuščata tako Vršič kot Radujko.
Pravzaprav najpomembnejše pa naj bi klub zapustil Rastoder in dobili naj bi novega lastnika.
Kar se tiče pa neralnih napovedi za Rudar, res da bodo težko prvaki ampak če naslednje leto ostane
jedro ekipe enako pa ni 2x za rečt.
Aja pa pri Mariboru bodo tudi hoteli prodati kakšnega igralca pozimi saj nimajo več evrope, prvaki so skorajda že,
denar pa bi jim tudi prav prišel.
Pravzaprav najpomembnejše pa naj bi klub zapustil Rastoder in dobili naj bi novega lastnika.
Kar se tiče pa neralnih napovedi za Rudar, res da bodo težko prvaki ampak če naslednje leto ostane
jedro ekipe enako pa ni 2x za rečt.
Aja pa pri Mariboru bodo tudi hoteli prodati kakšnega igralca pozimi saj nimajo več evrope, prvaki so skorajda že,
denar pa bi jim tudi prav prišel.
- davidluiz4
a tudi radujko odhaja
v vijoličnem mestu ob dravi pa pričakujem dva odhoda (en vezist in en napadalec ) ter en prihod
v vijoličnem mestu ob dravi pa pričakujem dva odhoda (en vezist in en napadalec ) ter en prihod
CHELSEA FC

Triglav višje kot do tretjega mesta v 2.ligi ne bo prilezel. Prvi dve mesti sta rezervirani za Aluminij ter Zavrč. ČE,ampak res, ČE bo se premaknila zadeva bežigrajski športni park,pa itak nima več šans,da Triglav pride v 1.ligo.damjan1120 wrote:
Sej bo naslednje leto v drugi ligi
btw....nov,oziroma dograjen oziroma dokončan Koprski stadion za 17.000 ljudi.
- Joshua McEachran
"Evropski" Maribor je danes izgubil še zadnjo tekmo v Ligi Evropa, kjer so po vodstvu z 3:0
na koncu zgubili s 3:4.
na koncu zgubili s 3:4.
- Reichenburg
- Joshua McEachran
Pubeci, mi moramo stremeti k temu, da naš navijaški klub deluje vedno bolje in povezovalno/združevalno, ne pa da se je*emo v glavo zaradi drugih stvari. Mogoče sem kdaj v tej temi odreagiral preveč na prvo žogo, koga užalil ipd., vendar se bom za v prihodnje temu odpovedal. Vsem želim veseli december, v domačem prvenstvu naj zmaga najboljši, v Evropi pa naj nas vse ekipe predstavljajo čim bolje.
Blue is the colour!
didier wrote:Pubeci, mi moramo stremeti k temu, da naš navijaški klub deluje vedno bolje in povezovalno/združevalno, ne pa da se je*emo v glavo zaradi drugih stvari. Mogoče sem kdaj v tej temi odreagiral preveč na prvo žogo, koga užalil ipd., vendar se bom za v prihodnje temu odpovedal. Vsem želim veseli december, v domačem prvenstvu naj zmaga najboljši, v Evropi pa naj nas vse ekipe predstavljajo čim bolje.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- davidluiz4