Poletni prestopni rok 2023

o morebitnih prestopih
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Re: Poletni prestopni rok 2023

Post by RedMiner »

🚨 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐓𝐄𝐃: Roméo Lavia passed medical tests and signs as new Chelsea player 🔵🇧🇪

£53m & £5m add-ons to Southampton, long term deal to 2004 born midfielder who’s joining Chelsea 🤝🏻

Caicedo and Lavia deals completed — next, Olise ✨
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Post by Chelsea_fan »

Ne vem a samo jst pač nism neki woow navdušen nad Hallom.. ja je uredu bil ko ni bilo nobenega ni mi pa nek presežek bil nikol.

Kakor berem je od malih nog navijač Newcastla tako, da mi ga sploh ni žal.

Srečno v Newcastlu.
BLUE IS THE COLOUR!!!
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

bork wrote: 17 Aug 2023, 11:49 Chelsea have agreed a deal to sell Newcastle United the teenager Lewis Hall for an initial fee of around £28 million with the potential for it to go higher, just weeks after the club offered him a new six-year contract.

{The Telegraph}

Absolutno prepoceni. Raje bi ga prodal v kakšen slabši klub za manj denarja in si zagotovil BB klavzulo. Bomo pa baje imeli sell-on klavzulo.

Še to… Newcastle je kupil Livramenta, ki se vrača po ACL za 40m, mi pa boljšega igralca z več potenciala prodajamo za 28m + addoni.
No bork o tem js veckrat govorim kar si ti zdej povedu...
Ceprov vecinoma hvalte nase v upravi da dobr delajo je to zame kr velik minus.
Ze res da kupujemo velke talente za velk denar in vsazga k kupmo al preplacamo al pa precenimo.
Dokler pa nasi talenti so skoraj da nic vredni in jih podarjamo okol kjer tam zasijejo.
Poglejte nasega Akeja do kam je prsu in se mnogo takih bi lahko imel iz akademije ce bi samo 2 ali 3 igralce vkljucevali in jim dajal priloznosti. Oz posojal dokler se ne izbrusijo.
Chelsea_fan

Post by Chelsea_fan »

Na podlagi česa bi on lahko bil 50m?

Človek je navijač Newcastla..in verjetno ni pristal na posojo.. zato edina rešitev prodaja.. ni to nek generacijski talent da bi bil vreden 100m.
BLUE IS THE COLOUR!!!
demiensatlier
Has thanked: 144 times
Been thanked: 93 times

Post by demiensatlier »

Hall je trenutno vreden 10mio in če dobimo 30 bo vredu, sploh ker bi pri nas dobil drobtinice in da imamo na tem položaju kar gnečo. Vsi naši talenti pač ne morjo bit vredi 50+ milijonov. Bomo vidli če prodamo še Chalobaha in Gallagherja, slednjega bi js obdržal za rotacijo, potem pa se fukusirajmo na tiste igralce ki bodo ostali. Ziyech naj bi fiksno šel v Turčijo, rešit se mormo še Lukakuja.

Aja nekdo je omenil Livramenta, on je že imel mislim da več kot sezono kjer je redno igral v PL, Hall tega še ni imel.
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Fofana pa Cucurela pa sta lahko vredna po 80m al kok ze..
Mene zanima kdo ocenjuje vrednost igralcev?
Js osebno mislim da treba cent svoje produkte ze zato ker je anglez.
Okej za Halla ce je navijac Newcastla ampak pod ceno ga pa nebi dal.
Tud Chalobah bo sou pod ceno ima pa kr nekaj sezon v premier ligi in ligi prvakov.
Lahko bi se naucil kej iz situacije Salaha, De Brujneja, Akeja..
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 164 times

Post by n1i9k9o6 »

Olise baje podaljšal s Palacom...
RedMiner

Post by RedMiner »

n1i9k9o6 wrote: 17 Aug 2023, 14:07 Olise baje podaljšal s Palacom...
Kje si to zasledil? Niti Sky niti Fabrizio ne poročata o tem...
demiensatlier
Has thanked: 144 times
Been thanked: 93 times

Post by demiensatlier »

Tud js berem da že imamo drugo tarčo...
ndm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 66 times

Post by ndm »

Trivinho wrote: 17 Aug 2023, 13:45 Fofana pa Cucurela pa sta lahko vredna po 80m al kok ze..
Mene zanima kdo ocenjuje vrednost igralcev?
Js osebno mislim da treba cent svoje produkte ze zato ker je anglez.
Okej za Halla ce je navijac Newcastla ampak pod ceno ga pa nebi dal.
Tud Chalobah bo sou pod ceno ima pa kr nekaj sezon v premier ligi in ligi prvakov.
Lahko bi se naucil kej iz situacije Salaha, De Brujneja, Akeja..

Igralec je vreden toliko kot je nekdo pripravljen za njega plačat pa pika! Lahko je igralec X po transfermarktu ali kjerkoli ocenjen na 10M ampak predstavlja za svojo ekipo dosti večjo vrednost zaradi različnih dejavnikov in pač je potrebno plačati v tem primeru 20-30M ali pa še več.
Dejstvo je, da cene naraščajo v nebo in je že zadnji čas da se nehamo s tem obremenjevat. Sej se ostale stvari tudi v vsakdanjem živlenju dražijo. Pač takšen je trenutno trg… Saj so tudi dresi recimo vsako leto dražji, pa vstopnice za tekme in tako dalje.

@trivinho zgolj primer. Pa ne poskušam prilivat olja na ogenj, ampak zgolj navajam primer. Zelo velika verjetnost, da ti drugače ocenjuješ vrednost Mitrovića kot jaz osebno ali pa še kdo na forumu. Predvidevam pa da so v klubu dovolj sposobni skavti/podjetniki/trenerji, ki so sposobni objektivno pogledat cene igralcev in potem ocenit a bojo nekoga preplačali ali bojo odstopli od kupovanja ali pač karkoli. Normalno, da so naši igralci po lanski sezoni manj vredni kot prej. Zato se pa kopuje mlade igralce, ki imajo visok potencial in jim cena ne pada tako hitro. Pa še to. Za vsakega Salaha, De Bruyna itd. se najde Di Santo, CHO pa še veliko drugih.

Glede Halla. Všečen igralec, ki pa ga trenutno ne potrebujemo po mojem mnenju. In jaz osebno bi ga za 30M takoj prodal.
Pa da ne bo delovalo kot da spet branim upravo oziroma mislim, da delajo vse perfektno. Zdi se mi samo, da imamo mi precej premalo informacij kak vse se v klubu dogaja za zaprtimi vrati oziroma kako točno sploh tako velik klub deluje. Moje mnenje je, da vsi nakupi mladih igralcev so predvsem tudi zato, da bomo lahko v naslednjih letih veliko prodajali. Za primer vzamemo samo Casadei-a in Santos-a, katerimi mislim da je že v kratkem času precej narastla cena.
Chelsea_fan

Post by Chelsea_fan »

Vidim, da obstaja na tem forumu še glas razuma :)

Res je za 30m naj gre sploh pa k je izjavu da je navijač Newcastla.

Cucrella je bil igralec sezone v Brihgtonu preden je k nam prestopu.. kar pomeni da je že nekaj pokazal.. kdo bi vedu da bo tako flopal :)
BLUE IS THE COLOUR!!!
Chelsea_fan

Post by Chelsea_fan »

Berem ravno sky sports objavil da je Olise podaljšal za 6 let. Drugega razloga ne vidim kot, da želijo s tem ukinit klavzulo in bodo zahtevali več denarja.

Upam, da naši začnejo gledat drugje.. mi je všečen ampak s to potezo ni variante da bi ga vzel.

vir:
https://www.skysports.com/football/news ... ase-clause
BLUE IS THE COLOUR!!!
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

CP je želel proti Chelseaju sprožit postopek, je pa vseeno čudno, da je Olise podaljšal. Zelo lep teden se je kar slabo končal ob prodaji Halla, poškodbi Jamesa in podaljšanju pogodbe Oliseja.
RedMiner

Post by RedMiner »

James ni poškodovan, to je potrdil tudi Poch, razen če je poškodba nova.
Glede Oliseja pa - super, vsaj vemo, da ne želi k nam.
Hall - za 30M+ ga mirne vesti prodamo.

Odgovor trivinhu: ok, de bruyne, salah pa ne vem kdo še. Sedaj pa začni naštevat še flope. Jih bo veliko več.
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 164 times

Post by n1i9k9o6 »

Kdaj je Poch potrdil da James ni poškodovan, če je novica pršla vn pou ure nazaj?
Post Reply