Komaj čakam naslednjo tekmo in pa vem da rabijo čas za uigrat itd.. ampak mislim, da lahko komot napadamo top4 letos.
Poletni prestopni rok 2023
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Re: Poletni prestopni rok 2023
Vrhunsko res.. navdušen sem 
Komaj čakam naslednjo tekmo in pa vem da rabijo čas za uigrat itd.. ampak mislim, da lahko komot napadamo top4 letos.
BLUE IS THE COLOUR!!!
Chelsea have reached verbal agreement in principle with Galatasaray for Hakim Ziyech transfer 

#Galatasaray
Deal subject to further details and also medical tests — as Chelsea are careful after twists with PSG and Al Nassr.
-Fabrizio
Deal subject to further details and also medical tests — as Chelsea are careful after twists with PSG and Al Nassr.
-Fabrizio
Jaz sem se poigraval z idejo da če nam ne uspe prit v top4, in smo tam nekje 6-7, torej en evropski pokal, da bi taka mini lovorika prav sedla mladi ekipi, pred naskokom na resnejse cilje 
Fantje so prevec lacni zmag, da bi koncal 6-7
ob taki kolicini talenta in tako dobro zbalansirani ekipi (na vseh polozajih smo pokriti z igralci, ki so zmozni week in week out odigrati najmanj za 7,5/10), jih bo kar tezko zaustavit. Sploh ker bomo vecji del sezone imeli zgolj tekmo na teden.
Drzimo pesti, da bomo imeli sreco s poskodbami. Me pa veseli, da smo se znebili nekaterih kronicno poskodovanih igralcev.
Drzimo pesti, da bomo imeli sreco s poskodbami. Me pa veseli, da smo se znebili nekaterih kronicno poskodovanih igralcev.
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Se strinjam, upajmo da ne bo še več poškodb in lahko najbrž ciljamo top4. Edino kar me malo skrbi je napad (do povratka Nkunkuja in prihoda in tudi povratka po poškodbi Oliseja), upam da bojo Mudryk, Madueke in Sterling pokazal svoje kvalitete.
Podpisal bomo tudi Deivida Washingtona iz Santosa, cena pa precejšnja (20mil)
Podpisal bomo tudi Deivida Washingtona iz Santosa, cena pa precejšnja (20mil)
KTBFFH
No sej vem, tud podpisana pogodba ne pomen, da ga ne bomo prodal.
V primeru njegove prodaje pa pričakujem ugoden buyback in visok sell on.
Sm pa proti njegovi prodaji, razumem pa, da je treba tudi prodajat, če hočemo ustrezat FFPju in trenutno imamo na LB preveč igralcev...
Sm pa proti njegovi prodaji, razumem pa, da je treba tudi prodajat, če hočemo ustrezat FFPju in trenutno imamo na LB preveč igralcev...
To sigurno, samo dokler ne prodamo CHO-ja, Chalobaha in Cucurelle, nima smisla prodajati Halla. Bom zelo razočaran, če se to res zgodi. Ne vem koliko 18letnikov je na svetu, ki praktično vsako tekmo odigrajo za 7/10 v najmočnejši ligi na svetu.n1i9k9o6 wrote: ↑16 Aug 2023, 18:32 No sej vem, tud podpisana pogodba ne pomen, da ga ne bomo prodal.
Ja sam nekak bomo mogl financirat vse nakupe. In trenutno je zgleda od preostalih vroč samo on. Dvomim, da naši pred njim ne poskušajo prodati CHO, Chalobah, itd. Sem tudi sam sicer mnenja, da bi on mogel biti zadnji za prodajo, je pa sigurno potrebna posoja, če Cucurella ostane. Nima smisla imeti talenta, če ne igra. Je pa še vedno star 19 let in nevem, če je za nas odigral več kot 10 tekem. Se spomnem, da je tudi McEachran prvo sezono zgledal kot nekdo, ki lahko takoj igra na najvišjem nivoju pa pojma nimam kaj se je z njim zgodilo.
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
CFC 
Baje naj bi si igralec sam želel transferja in rednega igranja pod Howe-om. V mladosti naj bi bil tudi navijač Newcastla.
Klub zanj želi 35m funtov.
Še to, Hall s klubom uradno še ni podaljšal pogodbe. Je pa bilo že vse dogovorjeno za podaljšanje.
Nove info: tole s Hallom je done deal. Danes ali jutri bi že naj imel zdravniškega
res res škoda.
Klub zanj želi 35m funtov.
Še to, Hall s klubom uradno še ni podaljšal pogodbe. Je pa bilo že vse dogovorjeno za podaljšanje.
Nove info: tole s Hallom je done deal. Danes ali jutri bi že naj imel zdravniškega
Uradno ne, je pa več virov (med njimi tudi Fabrizio, Ben Jacobs in Felix) pisalo, da je Hall podaljšal.
Klub ga je tu not kr grdo zafrkaval...
Je pa logično, da ma raje Newcastle za katerega navija od malega in igranje v LP kot pa Crystal Palace...
Klub ga je tu not kr grdo zafrkaval...
Je pa logično, da ma raje Newcastle za katerega navija od malega in igranje v LP kot pa Crystal Palace...
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Nekaj pač mormo prodat, še vseeno smo v prejšnjem prestopnem letu pridelali 600m minusa, v tem 70 čeprav smo vse prodali in upam da nas to kdaj ne bo teplo, vemo da so npr. City pregledovali za več kot 10 let nazaj. Zdaj bomo vsaj s temi plačami in dolžinami pogodb malo bolj normalno zadihali, verjamem da je ogrodje za naslednje sezone sestavljeno in bomo v naslednjih rokih samo še kakšen popravek naredili (2-3 okrepitve). Igralcev imamo še zmeraj preveč in če Hall hoče iti stran mu ne smemo stati na poti ob dobri ponudbi, no s tem očitno ostaja Cucurella.... Ampak dokler je Chilwell zdrav me to ne moti, za rotacijo bo že dober. Pametno bi blo prodati še Chalobaha glede na to da ni v planih, pa mogoče še koga dat na posojo.
Glede golmana, kakšen Leno nebi bil slab, ali pa Pickford/Martinez?
Glede golmana, kakšen Leno nebi bil slab, ali pa Pickford/Martinez?
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Nevem zakaj se nič ne omenja Kobla iz Dortmunda. Verjetno ne bi bil tako drag, na tisti prvi tekmi z nami je res vse branil.
Chelsea have agreed a deal to sell Newcastle United the teenager Lewis Hall for an initial fee of around £28 million with the potential for it to go higher, just weeks after the club offered him a new six-year contract.
{The Telegraph}
Absolutno prepoceni. Raje bi ga prodal v kakšen slabši klub za manj denarja in si zagotovil BB klavzulo. Bomo pa baje imeli sell-on klavzulo.
Še to… Newcastle je kupil Livramenta, ki se vrača po ACL za 40m, mi pa boljšega igralca z več potenciala prodajamo za 28m + addoni.
{The Telegraph}
Absolutno prepoceni. Raje bi ga prodal v kakšen slabši klub za manj denarja in si zagotovil BB klavzulo. Bomo pa baje imeli sell-on klavzulo.
Še to… Newcastle je kupil Livramenta, ki se vrača po ACL za 40m, mi pa boljšega igralca z več potenciala prodajamo za 28m + addoni.