Haha drgač pa ne vem no, na marketu ponižal Liverpool po dolgem in po čez.
Na koncu bomo za Lavio plačal manj, kot je Liverpool ponujal
V naši firmi imamo trenutno tranzicijo, nov CEO in vse kar pride zraven, reorganizacija, novi principi, novi načini dela itd ... in vsi se moramo prilagodit temu. Nekateri so sprememb veseli, drugi lm je bližje stari način dela. Vsi skupaj pa smo v novi realnosti, in od nas se pričakuje, da bomo v novih okvirih delovali v dobro firme.Trivinho wrote: ↑14 Aug 2023, 19:26 No bomo potegnil crto na polovici sezone in na koncu sezone, seveda tudi js upam na uspehe sej zato sm pa navijac Chelsea in na tem forumu.
Ampak sem pesimist ker mi ta politika nepije vode.
Ne trdim da imam prav ampak to je moje mislenje js upam da imate vi prav in da se pokaze dobro.
Ne se prevec naslanjat na to tekmo z Liverpoolom sele prva tekma je, tudi z Potterjem smo zaceli dobro potem pa...pa Liverpool tudi ni neka ekipa kot je bila 2 -3 sezone nazaj.
Kaj točno te skrbi glede FPP?Trivinho wrote: ↑15 Aug 2023, 11:41 n1i9k9o6
Evo se js ti bom dal odgovor.
Kot prvo nimam probleme z nobeno nacijo, ampak politiko napacno
Potem smo bili ze veliko krat diskriminirani od strani te iste politike pac trpel je klub.
Res je tudi Roman je delal napake in sem tudi takrat kritiziral romana.
Mene predvsem moti nespametno kupovanje igralcev ki so napol poskodovani in preplacani.
Za dolgoletne pogodbe sm ze razlozu potem FFP nas lahko tudi kaznuje ker smo porabili kr nekaj denarja ki pa uprasanje ce je vse po FFP ju.
In kot pravim sem Pesimist glede te politike trgovanja in upam da se motim da nam to prinese uspehe bomo videli cez leto dve kam smo prsli.
Tudi moti me da vsak igralec za katerega se zanima Chelsea ga preplacamo.
Men osebno Fofana, Cucurela, Mudryk, Enzo, itd niso vredni toliko.