Poletni prestopni rok 2023
Re: Poletni prestopni rok 2023
A nima Toney ban do januarja? Ban pa vključuje tudi prepoved treniranja z ekipo. Tako da neka smiselna opcija bi bla, da bi se zdej dogovorili za januarski prestop. Ob predpostavki da Jackson navduši in je Poch pripravljen z njim it v prvi del sezone. Vprašanje pa je tudi, kako ceno bi želel Brentford. Sicer se pa strinjam, da je Toney dobra opcija, dodal bi tudi nekaj izkušenj v napadu, ki nam jih primankuje.
Pochettino has directly told Ian Maatsen that he will get a proper chance in pre-season with game time.
Chelsea still trying to offload Cucurella. Been discussed with Juventus, who have long-standing interest. Interest also from Newcastle & Atletico Madrid. Nothing concrete yet.
Maatsen & his camp have been spoken to by Chelsea & are no longer being left in the dark, as they have throughout the summer.
Chelsea have been listening to offers, but despite interest no one has met the around £25m price tag.
Plan was always to go into pre-season (not with loan group) if a sufficient offer wasn’t received, but he’s now been directly told by Poch that he will get chance to impress.
Pochettino likes Conor Gallagher.
He has been told by the board that Conor will not be sold unless a bid of around £45 million is received.
Previous interest from Newcastle, West Ham & Spurs.
-Felix
Chelsea still trying to offload Cucurella. Been discussed with Juventus, who have long-standing interest. Interest also from Newcastle & Atletico Madrid. Nothing concrete yet.
Maatsen & his camp have been spoken to by Chelsea & are no longer being left in the dark, as they have throughout the summer.
Chelsea have been listening to offers, but despite interest no one has met the around £25m price tag.
Plan was always to go into pre-season (not with loan group) if a sufficient offer wasn’t received, but he’s now been directly told by Poch that he will get chance to impress.
Pochettino likes Conor Gallagher.
He has been told by the board that Conor will not be sold unless a bid of around £45 million is received.
Previous interest from Newcastle, West Ham & Spurs.
-Felix
- Chelsea_fan
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 57 times
In še tvoj ljubljenec haha
ne se strinjam.. groza kar se dogaja
BLUE IS THE COLOUR!!!
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 14 times
Openda v leipzig za 38 milijonov. Se mi zdi boljši nakup kot Jackson.
- Trivinho
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 36 times
Vsi moji favoriti grejo drugam, mi pa kupujemo igralce da jih posojamo.
Verjamem da ta Fofana k je sou v Berlin na posojo nebo nikol igral vec za Chelsea, oz nebo dobil priloznost, kot vecina njih...
Verjamem da ta Fofana k je sou v Berlin na posojo nebo nikol igral vec za Chelsea, oz nebo dobil priloznost, kot vecina njih...
As we exclusively reported here two weeks ago, Chelsea are considering a move to sign Lyon attacker Rayan Cherki.
As of right now, there is nothing yet advanced and no official moves have been made, but I did hear early on Tuesday morning that Chelsea were now seriously considering making an offer to sign Cherki, who they believe is gettable this summer window.
The same source who told me the Cherki news first, has said that it is Laurence Stewart who is the main one pushing for this move, and that Chelsea are broadly happy with the conditions of the deal told to them by Lyon in an enquiry.
- Si Phillips
As of right now, there is nothing yet advanced and no official moves have been made, but I did hear early on Tuesday morning that Chelsea were now seriously considering making an offer to sign Cherki, who they believe is gettable this summer window.
The same source who told me the Cherki news first, has said that it is Laurence Stewart who is the main one pushing for this move, and that Chelsea are broadly happy with the conditions of the deal told to them by Lyon in an enquiry.
- Si Phillips
Še en mlad igralec, je pa on bolj ofenzivni vezist?
Sam upam, da prodamo Cucurello in damo priložnost Matseenu.
Sam upam, da prodamo Cucurello in damo priložnost Matseenu.
- Trivinho
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 36 times
Js se tud strinjam nikol vec z interjem, ce je lahko milan ponudu za pulisica 25 al kok ze, je lahko tud inter vsaj 40 za lukakuja.
Res nas vsak k ma 5 min casa nateguje in ponizuje.
Res nas vsak k ma 5 min casa nateguje in ponizuje.
- Chelsea_fan
Ma vsi italjani so da ne napišem kaj.
Upam iskreno, da uspemo pripeljat caiceda in Cherkija sam bi še enega wingerja vzel to je pa to.
Potem pa upam, da se umirimo z nakupi in začnemo graditi na sami ekipi, mentaliteti itd...
Upam iskreno, da uspemo pripeljat caiceda in Cherkija sam bi še enega wingerja vzel to je pa to.
Potem pa upam, da se umirimo z nakupi in začnemo graditi na sami ekipi, mentaliteti itd...
BLUE IS THE COLOUR!!!
- RedMiner
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 44 times
Ob vsem tem se meni zdi najpomembneje, da bo ekipa imela karakter. To nam manjka - liderji, borci.
Kvaliteta pri tem kadru meni sploh ni vprašljiva, zelo mi je pa vprašljiv karakter ekipe. Bomo videli...
Za rebuild bi jaz vzel Mourinha. Pa ne zato, ker goji očem lep in atraktiven nogomet, ampak zato, ker reče bobu bob in zna iz ekipe izvleči ta ekipni duh in ustvarit nek karakter ekipe.
Upam, da bo Pochu to uspelo.
Kvaliteta pri tem kadru meni sploh ni vprašljiva, zelo mi je pa vprašljiv karakter ekipe. Bomo videli...
Za rebuild bi jaz vzel Mourinha. Pa ne zato, ker goji očem lep in atraktiven nogomet, ampak zato, ker reče bobu bob in zna iz ekipe izvleči ta ekipni duh in ustvarit nek karakter ekipe.
- Chelsea_fan
jst pa vrjamem da bo tudi Poch znal to zrihtat.. že sam nastop na konferenci itd mi je zelo ušeč in verjamem da bo mel glavno besedo pri vsem.RedMiner wrote: ↑13 Jul 2023, 09:47 Ob vsem tem se meni zdi najpomembneje, da bo ekipa imela karakter. To nam manjka - liderji, borci.
BLUE IS THE COLOUR!!!
Js sem pa vesel, da imamo končno enkrat trenerja, ki za moje oči goji lep in napadalen nogomet. Verjamem, da bo Pochetinu uspelo. Že lani sem navijal, da bi ga pripeljali pa potem ne vem kje so našli Poterrja...