Romelu Lukaku

o igralcih in trenerskem štabu

Kaj si mislite o prestopu Lukakuja nazaj v Chelsea?

Super nakup, vendar bo moral svoje dokazatu na igrišču
13
81%
Slabo, upam sem na druge opcije
3
19%

Total votes: 16

didier

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by didier »

60+ mio. za Lukakuja se mi ne zdi smiselno. So tu ugodnejše alternative.
Blue is the colour!
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

didier wrote:60+ mio. za Lukakuja se mi ne zdi smiselno. So tu ugodnejše alternative.
npr.?
rover

Post by rover »

Meni se zdi preveč 60 miljonov, da ne bo potem Lukaku postal žrtev, kot je bil Torres za 50 miljonov. Cenejše bi bili Alvaro Morata, Jamie Vardy, še rajši pa Odion Ighalo. Je pa res, da si tudi Lukaku želi nazaj v Chelsea, samo vseno za 60 miljonov pa NE HVALA!!!
Image
bork

Post by bork »

Prodali smo jim ga za 35m, je HG, Everton ne rabi nujno denarja, mi pa trenutno nismo v položaju, ko bi nam najboljši igralci stali v vrsti pred vrati... Poleti bo potrebno koga preplačat pa čeprav ne bo tista top kvaliteta, če bomo želeli vsaj nekoliko izboljšati moštvo. Ja, Lukaku je po kvaliteti za Costo ali Higuainom, ampak ga glede na trenutno situacijo v napadu nekako potrebujemo... must buy pa bo v primeru, da Costa res želi oditi.
mlinko
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Post by mlinko »

Nevem kaj ste vi gledali, da si tako želite Morato? :D

Poslano z mojega Nexus 6P z uporabo Tapatalk
CFC :cfc01:
damjan1120

Post by damjan1120 »

mlinko wrote:Nevem kaj ste vi gledali, da si tako želite Morato? :D
Sem mislil, da sem edini takšnega mnenja :) že pri Realu mi ni bil kaj preveč všeč...
mlinko
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Post by mlinko »

damjan1120 wrote:
Sem mislil, da sem edini takšnega mnenja :) že pri Realu mi ni bil kaj preveč všeč...
Ah kje. Pogledam tekmo ali dve od Juveta. Zraven pa čakam da me navduši.

Poslano z mojega Nexus 6P z uporabo Tapatalk
CFC :cfc01:
didier

Post by didier »

bork wrote:npr.?
Benteke, Bony, Lacazette, Icardi, Alcacer, Morata...
Blue is the colour!
repe

Post by repe »

Za 60 milijonov gotovo ne. Ne vem, teh 18 golov spet ni bog ve kaj. Igral je že 4. polno sezono v PL, zadeva pa približno kot nek Giroud oz. še manj. Za moje pojme dober napadalec, ni pa vrhunski. Če že mislimo v lov za kom, bi osebno šel za Higuainom. Drugih dosegljivih top klasa napadalcev pa primanjkuje. Morda Aboumeyang.
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Re: Romelu Lukaku

Post by sigismund »

Zanimivo je brat stare poste iz te teme, segajo kar precej daleč nazaj, 1. post celo več kot 10 let nazaj...and Lukaku is back.

Sem ustvaril anketo v tej temi glede Lukakujevega prestopa, glasujte! :)
demiensatlier
Has thanked: 144 times
Been thanked: 93 times

Post by demiensatlier »

Kot vidim je vmes že večkrat bil povezan z vrnitvijo nazaj, pa je vmes igral že za Everton, United in Inter. Zdaj pa prihaja nazaj na vrhuncu svoje forme in kariere, ampak tudi za res velik denar. Moral bo pokazat kar veliko svojega znanja ter zadetkov, da bo zadovoljil navijače. Upajmo na najboljše.
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Moti me to da je igral za United, in zaradi tega ga nebi rad pri nam, res je da je navijac Chelsea in da je njegov uzornik Drogba,.ampak res nisem da pride k nam..
Raje nekaj novega kot pa bivse igralce nazaj uzemat...
Se tok bedno pa je da sele zdaj pri 28 letih tak denar dajemo za njega, a imeli smo ga kot 16 letnika in namesto da bi ga posojali, ne mi ga prodajamo, in zdaj za 3x vecji denar nazaj kupujemo...
Raje bi dal Abrahamu sanso, ker je mlad in se bojim da bomo isto napako naredili z njim, zdaj ga bomo prodali in bo nekje zacvetel in bo spet ker je anglez vreden 100 miljonov...in prvo sezono ko je igral je biu res v vrhunski formi dal okoli 10 golov ce ne se vec..verjamem da z rednim igranjem bi tudi Abraham dal 20 golov.
Moje mnenje a teh 120miljonov za lukakuja bi lahko usmerili kam drugam...
bork

Post by bork »

Trivinho wrote:Moti me to da je igral za United, in zaradi tega ga nebi rad pri nam, res je da je navijac Chelsea in da je njegov uzornik Drogba,.ampak res nisem da pride k nam..
Raje nekaj novega kot pa bivse igralce nazaj uzemat...
11 let od začetka teme Lukaku, pa nekateri kljub temu v vseh teh letih niste kaj dosti odrastli :mrgreen:
bork

Post by bork »

Upam, da bo streljal penale. Jorginho kot izvajalec me ne moti, ampak napadalci nujno rabijo penale, za dvig samozavesti, ker na koncu so važne predvsem številke. Kane je brez penalov prava sirota :D Recimo lani je imel oh in sploh sezono, pa bi brez penalov imel na contu "zgolj" 19 golov. Tako da Lukaku mora realno zabiti nekje 15-20 golov iz igre + 5 penalov, pa bomo govorili o super cifrah, bitki za zlati čeveljc itd.
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Hm, Anketa pa 4 za super nakup in 3 za slab (alternative). Zanimivo :)
Jst sm glasoval za dober nakup, ker pod črto napadalca smo pač potrebovali, definitivno pa me bo moral prepričati na igrišču z goli. Pričakujem vsaj 15-20 golov minimum glede na ceno, formo, motivacijo.... Ma da trese zicerje, ki jih je Werner zapravljal vse po spisku. Ne moremo se špilati title contenderjev s top strelcem Jorginhem (7 golov), ki je hkrati izvajalec penalov, c'mon.

EDIT: veliko berem da bo imel težave z work rate-om, ker pri Interju je bil pač bolj za pospravit žogo v gol, ne krasi pa ga ravno pressing, kar pa vedmo da Touchel zahteva. Koliko je res na tem ne vem, bo pokazal čas :)
Post Reply