Re: Govorice
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Re: Re: Govorice
Sem bral tudi tuje Chelsea forume in se res na polno omenja swap Fabregas - James. Ne razumem sicer povsem, zakaj bi bilo to za nas dobro? Moje mnenje je, da je Fabregas še vendno eden boljših pri nas..ampak nisem pa stalno z njimi tako kot Conte, tako da nevem. Pod črto, nisem za menjavo. James me nikoli ni neki baš navduševal, pa tudi slabo sezono ima za sabo, če se ne motim? Skratka, Fabregas >> James.
Druga stvar, Leicester. Točneje Vardy, predvsem pa Mahrez. Prvi je z lisicami podaljšal pogodbo poleti (in se pomojem nategnil ker bi se sigurno lahko konkretneje kam prodal), drugi pa bi znal čez vikend močno premislit o odhodu iz kluba...Zakaj čez vikend? Ker igrajo z Arsenalom in znajo s tako igro kot proti ManU in Hullu gladko spušit. Skratka, velika verjetnost je, da bo Mahrez odšel, tudi če po nekem spletu okoliščin obrnejo Arsenal. In kam? Ravno z Arsenalom se ga je povezovalo, čeprav smo bili tudi mi nekaj v igri.
Kaj mislite, bi ga rabili, bi nam prišel prav?
Tretja stvar. Mislim da je CB še vedno prva stvar, ki jo moramo pretuhtat. Povezuje se nas z vsemi mogočimi vezisti, na CB pa životarimo. Kdorkoli od dvojice Terry "Kehil" se v trenutku poškoduje in smo brez konkretne zamenjave. Res nevem, kaj uprava čaka? Lani nas je hotel Everton nategnit za Stonesa, letos pa ga je pohapsal City za "male pare". Res da smo brez Evrope in je število tekem manjše in (vsaj teoretično) manj šans za poškodbe ampak na to se ni za zanašat. Konkretneje pa ne vem, kje bi kakšnega dobrega CB sploh lahko še dobili? Imamo še kolko, 14 dni? Tole me najbolj zanima, kako se bo razpletlo.
Druga stvar, Leicester. Točneje Vardy, predvsem pa Mahrez. Prvi je z lisicami podaljšal pogodbo poleti (in se pomojem nategnil ker bi se sigurno lahko konkretneje kam prodal), drugi pa bi znal čez vikend močno premislit o odhodu iz kluba...Zakaj čez vikend? Ker igrajo z Arsenalom in znajo s tako igro kot proti ManU in Hullu gladko spušit. Skratka, velika verjetnost je, da bo Mahrez odšel, tudi če po nekem spletu okoliščin obrnejo Arsenal. In kam? Ravno z Arsenalom se ga je povezovalo, čeprav smo bili tudi mi nekaj v igri.
Kaj mislite, bi ga rabili, bi nam prišel prav?
Tretja stvar. Mislim da je CB še vedno prva stvar, ki jo moramo pretuhtat. Povezuje se nas z vsemi mogočimi vezisti, na CB pa životarimo. Kdorkoli od dvojice Terry "Kehil" se v trenutku poškoduje in smo brez konkretne zamenjave. Res nevem, kaj uprava čaka? Lani nas je hotel Everton nategnit za Stonesa, letos pa ga je pohapsal City za "male pare". Res da smo brez Evrope in je število tekem manjše in (vsaj teoretično) manj šans za poškodbe ampak na to se ni za zanašat. Konkretneje pa ne vem, kje bi kakšnega dobrega CB sploh lahko še dobili? Imamo še kolko, 14 dni? Tole me najbolj zanima, kako se bo razpletlo.
LB ali CB je itak nuja, obeh dveh pa pomoje ne rabimo, ker ce se kupi LBja (nekaj se omenja Hector iz Kolna) bi imeli Terrya, Cahilla, Iveka in kmalu tudi Zoumaja za 2 poziciji, kar bi potem skoraj moralo zadostovati do poletja in prihoda Christensena.
Zelo, zelo dobro pa bi bilo kupiti enega RWja, nujno levicarja. Edina dva, ki mi padeta na pamet sta Mahrez in Barbosa. Prvi sicer precej drazji, vendar PL proven. Res bi bilo dobro, da bi tudi na desni strani imeli nekoga, ki bi vsake toliko penetriral (:D) v kazenski prostor + poskusil s kaksnim strelom iz desne. So pa to ogromni denarji za nekoga, ki bi moral za mesto v enajsterici tekmovati z Willianom in Cuadom - verjetno bo slednji tako ali tako odsel.
In: LB/CB, RW
Out: Pedro/Cuadrado
Itak se veliko dogaja v ozadju, jeba je, ker je top kvaliteta CB pod kljucem mafijskega norca, Leicestru pa smo ze odpeljali enega kljucnih clenov.. Z Brazilci je pa itak vedno tezko poslovat, ker majo to deljeno lastnistvo igralcev.
Edit: ce je Real dal takrat 80m za Jamesa, je sedaj kljub inflaciji vreden max 60m
Zelo, zelo dobro pa bi bilo kupiti enega RWja, nujno levicarja. Edina dva, ki mi padeta na pamet sta Mahrez in Barbosa. Prvi sicer precej drazji, vendar PL proven. Res bi bilo dobro, da bi tudi na desni strani imeli nekoga, ki bi vsake toliko penetriral (:D) v kazenski prostor + poskusil s kaksnim strelom iz desne. So pa to ogromni denarji za nekoga, ki bi moral za mesto v enajsterici tekmovati z Willianom in Cuadom - verjetno bo slednji tako ali tako odsel.
In: LB/CB, RW
Out: Pedro/Cuadrado
Itak se veliko dogaja v ozadju, jeba je, ker je top kvaliteta CB pod kljucem mafijskega norca, Leicestru pa smo ze odpeljali enega kljucnih clenov.. Z Brazilci je pa itak vedno tezko poslovat, ker majo to deljeno lastnistvo igralcev.
Edit: ce je Real dal takrat 80m za Jamesa, je sedaj kljub inflaciji vreden max 60m
-
shaq-marriner
Fabregas ne gre nikamor
https://chelsea-balkan.com/2016/08/cont ... chelseaju/
smo se pa ogreli za
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... es-8638598
https://chelsea-balkan.com/2016/08/cont ... chelseaju/
smo se pa ogreli za
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... es-8638598
Za moje pojme je od trenutne postave samo Azpi zrel za prvo enajsterico, če želimo v boj za naslov. Tako, da nebi imel nič proti podpisu centralnega (Koulibaly) in bočnega branilca (Hector).

-
john terry
A ma mogoce gdo kaksne novice o Koulibalyju? Prejsni teden je agent rekel, da bo v 2-3 dneh vec znano? 
-
john terry
Aja no super hvala
potem smo zgleda se kr dalec od prestopa Koulibalyja zal :/ kaksne so pa kej kvalitete maksimovica, ce bi njega podpisal? Bi bil za v prvo postavo?:)
Mogoče Mangala ne bi bil slaba opcija kot CB, zdaj ko je na stranskem tiru pri Cityju.
Blue is the colour!
Zaenkrat vse kaze, da bo tole se ena poletna saga v kateri Chelsea dobi prst v rit.. Ne razumem zakaj nas nic ne povezujejo z Van Dijkom, ki je bil lani fantasticen ali Tahom, ki je eden najvecjih talentov na tem igralnem polozaju. Oba dva sta (cenovno) dostopnejsa od Koulibalya in na zeli podobnem nivoju.
- RedMiner
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 96 times
Baje smo se zacel zanimat za R. Rodrigueza (Wolfsburg)
Ima izjemne predložke, energičen. Pomankljivosti ima edino v defenzivnih nalogah.
Vsekakor všečen in bi ga rad videl v modrem dresu.
Ima izjemne predložke, energičen. Pomankljivosti ima edino v defenzivnih nalogah.
Vsekakor všečen in bi ga rad videl v modrem dresu.