Re: Govorice
Falcao baje blizu Citya.
Že imajo Aguera, Džeka, Jovetiča in Negreda (morda odide) pa bodo mogoče pripeljali še Falcaa. Mi imamo pa trenutno Costo in Drogbaja, pa se ne moremo stegnit za Falcaom. To mi gre pa res na k*. Da ne bo potem folk jokal, če ne bo kakšne velike lovorike po koncu sezone. Kak boš sploh kaj osvojil, če ima (bo imel) tvoj največji konkurent v napadu Falcaa, Aguera, Džeka in Jovetića, v Evropi pa Messi, Neymar in Suarez ali pa Ronaldo, Bale in Benzema.
Že 5 let nismo tako konkurenčni kot bi lahko bili samo zaradi tega, ker nam manjka kvalitete in širine v napadu...Dobro prišel je Costa, marsikaj se je spremenilo. Če ostane celotno sezono nepoškodovan in brez kartonov, lahko kamot dvignemo kakšno veliko lovoriko...ampak to je utopija, glede na to, da ima že po dveh tekmah manjšo poškodbo in rumeni karton.
Že imajo Aguera, Džeka, Jovetiča in Negreda (morda odide) pa bodo mogoče pripeljali še Falcaa. Mi imamo pa trenutno Costo in Drogbaja, pa se ne moremo stegnit za Falcaom. To mi gre pa res na k*. Da ne bo potem folk jokal, če ne bo kakšne velike lovorike po koncu sezone. Kak boš sploh kaj osvojil, če ima (bo imel) tvoj največji konkurent v napadu Falcaa, Aguera, Džeka in Jovetića, v Evropi pa Messi, Neymar in Suarez ali pa Ronaldo, Bale in Benzema.
Že 5 let nismo tako konkurenčni kot bi lahko bili samo zaradi tega, ker nam manjka kvalitete in širine v napadu...Dobro prišel je Costa, marsikaj se je spremenilo. Če ostane celotno sezono nepoškodovan in brez kartonov, lahko kamot dvignemo kakšno veliko lovoriko...ampak to je utopija, glede na to, da ima že po dveh tekmah manjšo poškodbo in rumeni karton.
- Reichenburg
O tem sem jaz včeraj govoril. Za njega se ve da ni zadovoljen v Monacu, za odkup je predrag. Ampak ne pri nas je lahko samo eden fenomenalen striker, drugje jih imajo po večini kot dračja. borimo se pa za razne povprečneže kot so tale katerega lovijo sedaj, Lukaku,...
No Surrender 388 KTBFFH!!!
Se boste morali sprijazniti ker je Redknapp potrdil da gre v Chelsea.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
- damjan1120
Re: Re: Govorice
Že dolgo je znano, da si Falcao želi samo v Real Madrid in nikamor drugam. Tudi danes ga ni v ekipi Monaca, pa čeprav je povsem zdrav. On odhaja v Real.
- Reichenburg
Mislim, da nimajo šanse. Že včeraj je Buldog Harry povedal, da Remy odhaja v CFCReichenburg wrote:Za Remya naj bi se sedaj vmešal še Arsenal.
It`s not just supporting, it`s obsession...
- Reichenburg
Jaz pa mislim da imajo kar konkretne šanse. Glede na to da so brez napadalca. Mu lahko garantirajo vsaj do prihoda Giouruda nazaj mesto 1. napadalca. Kar mu Chelsea ne more.
Kot drugo pa lahko dirty Harry lapa karkol vse je odvisno spet od tega kdo bo ponudil več. Zaenkrat naj bi izenačili ponudbo, da se sploh lahko začnejo pogovori. Fernandez in pa QPR pač ne bosta gledala kaj kdo govori pred kameram ampak kdor bo bolj obogatil njihov račun.
Kot drugo pa lahko dirty Harry lapa karkol vse je odvisno spet od tega kdo bo ponudil več. Zaenkrat naj bi izenačili ponudbo, da se sploh lahko začnejo pogovori. Fernandez in pa QPR pač ne bosta gledala kaj kdo govori pred kameram ampak kdor bo bolj obogatil njihov račun.
QPR kle nima kej več. Odkupna klavzula je bila aktivirana in tudi, če bi Arsenal ponudil več nima nobenga smisla ker qpr ne more zavrniti Chelseajeve ponudbe glede na to da so naši tut aktiviral to klavzulo. Tuki je zdej vse na igralcu kam gre raj. Pa sem tud sam prepričan da Arsenal nima velik šans. Res mu lahko ponudijo mesto prvega napadalca za par mescev vendar vsi vemo, da več kot to ne bo dobil. Glede denarja bo pri nas verjetno dobil več + več možnosti za lovorike.
I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- Reichenburg
Arsenal naj bi se umaknil.
http://www.bbc.com/sport/0/football/28994304
http://www.bbc.com/sport/0/football/28994304
Naj ne bi bil photoshop
Van Ginkel pa očitno odhaja v Milano na enoletno posojo. Danes zvečer naj bi bil v Milanu. Če se to res zgodi, bomo tanki na sredini...
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
Zna se zgoditi da odidejo na posojo še poleg Van Ginkla tudi Peter Cech (PSG) in Mohmamed Salah. Samo potem bo prišel še kakšen nov vezist.
Iz mladinskih vrst naj bi odšla na posojo tudi Ulises Dávila (Tenerife) in Islam Feruz.
Iz mladinskih vrst naj bi odšla na posojo tudi Ulises Dávila (Tenerife) in Islam Feruz.