Hahaha. Seveda je San Antonio antipatičen klub, predvsem za navijače Miamija in Lakersov.damjan1120 wrote:Dva najbolj antipatična kluba v ligiampak bolj privoščim Spursom
drgač pa Parker
Košarka(slo.reprezentanca,NBA,...)
Re: Košarka(slo.reprezentanca,NBA,...)
"Sugav" klub je sam en v NBA-ju, to so lakersi... S takimi imeni, tak poden od ekipe...
Sploh pa James znova dokazuje, da je ta hip najboljsi igralec na svetu.
Spursi pa tudi izjemno, gotovo klub z najboljsim kadrovanjem .
Sploh pa James znova dokazuje, da je ta hip najboljsi igralec na svetu.
Spursi pa tudi izjemno, gotovo klub z najboljsim kadrovanjem .
All rights reserved.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Če navijaš za Lakerse v NBA je isto kot da bi naviju za Real Madrid v fuzbaluGrugar wrote:"Sugav" klub je sam en v NBA-ju, to so lakersi... S takimi imeni, tak poden od ekipe...
AlexAK wrote:Če pa za Miami pa tko kot da bi za City
Sam itak ste že vsi navijal takrat ko jih je Wade popeljal do naslova ali pa še iz časov Mourninga ane?
- damjan1120
- damjan1120
Miličić kralj
kera greška Detroita haha ah meni sta bila Shaq&Kobe zakon
jaz pa brat sva vedno bila ta dva ko smo zunaj igrali basket 
AlexAK wrote:Če pa za Miami pa tko kot da bi za City
Sam itak ste že vsi navijal takrat ko jih je Wade popeljal do naslova ali pa še iz časov Mourninga ane?
ostali klubi pa ne delajo tega? sploh pa čist prav, da so se zbrali, bodo saj mal cene plač znižali... pač tist, ki bo hotel biti prvak, se bo moral marsičemu odreči...
All rights reserved.
Čestitam dosegel si nivo barca (povezanost z barco je zgolj naključnaAlexAK wrote:Sam itak ste že vsi navijal takrat ko jih je Wade popeljal do naslova ali pa še iz časov Mourninga ane?
Enako kot ti govorijo hejterji Chelseaja o nas ko nimajo več pravega argumenta da bi te zatrli.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
a kdo od vas sploh navija vsaj za domače, če ne že LOKALNE, klube? al vsi "ljubite" samo chelseaje, miamije, lakerse,...
just asking...
just asking...
All rights reserved.
- sigismund
- admin
Ko mi bo klub v 1. gorenjski ligi dal toliko navdušenja, veselja do spremljanja in zanimivosti kot mi ga ponudi Chelsea, potem bom pa tudi sam hodil na tekme tamle na igrišče
Trenutno pa je vse skupaj samo eno brezvezno nepovezano nabijanje žoge na na pol razriti njivi, kjer vsak ki ima 5 minut časa pride v ekipo
Včasih imajo celo problem, da se jih 11 nabere, ker je folk še pijan od vikenda 
Spremljam sicer Maribor, bil sem na tekmi Triglav - Maribor in nekaj tekmah Olimpija - Maribor in Koper - Maribor, pa tudi ni bil nek presežek.
Nuff said.
Spremljam sicer Maribor, bil sem na tekmi Triglav - Maribor in nekaj tekmah Olimpija - Maribor in Koper - Maribor, pa tudi ni bil nek presežek.
Nuff said.
si si pa izbral klub, ki v zadnjih letih slovi po atraktivni igri...
sploh pa zmaga olimpije nad mariborom, verjamem, da tudi obratno, prinese dosti veselja in zanimivosti, sploh pa če si prisoten na tekmi. že sam zadetek v njihovi mreži je dovolj
sicer je pol malo grenkobe, če izenačijo, ampak vseeno
pač sej vas razumem, da nimate vsi te sreče, da bi bili ljubljančani, pa bi imeli v mestu košarko, nogomet, hokej, odbojko,..
Ampak vseeno je dosti večji užitek, če si s klubom lahko dejansko v stiku, hodiš na tekme, gostovanja, srečuješ igralce,... kot pa da preko tv-ja spremljaš tekme... sploh pa filing, ko si v dvorani/stadionu, naredi tekmo dosti bolj gledljivo... pa tudi tekme od nk olimpije so čiste gledljive; sem šel zadnjič še mladinsko proti mariboru gledat, pa je blo čist fajn, pa še zmagali so 3:1
v ljubezni do lokalnega kluba je še kaj več kot pa ljubezen do športa
ok. ne poznam situacije pri nižjeligaših, tako da ne mislim komentirat glede odnosa, verjamem pa da vas s takim odnosom mine spremljanje... igralci pridejo in grejo, klub pa je en sam...
pač sej vas razumem, da nimate vsi te sreče, da bi bili ljubljančani, pa bi imeli v mestu košarko, nogomet, hokej, odbojko,..
Ampak vseeno je dosti večji užitek, če si s klubom lahko dejansko v stiku, hodiš na tekme, gostovanja, srečuješ igralce,... kot pa da preko tv-ja spremljaš tekme... sploh pa filing, ko si v dvorani/stadionu, naredi tekmo dosti bolj gledljivo... pa tudi tekme od nk olimpije so čiste gledljive; sem šel zadnjič še mladinsko proti mariboru gledat, pa je blo čist fajn, pa še zmagali so 3:1
v ljubezni do lokalnega kluba je še kaj več kot pa ljubezen do športa
ok. ne poznam situacije pri nižjeligaših, tako da ne mislim komentirat glede odnosa, verjamem pa da vas s takim odnosom mine spremljanje... igralci pridejo in grejo, klub pa je en sam...
All rights reserved.
- sigismund
- admin
Ses mal ti pošalu aneGrugar wrote:pač sej vas razumem, da nimate vsi te sreče, da bi bili ljubljančani, pa bi imeli v mestu košarko, nogomet, hokej, odbojko,..
Sigi!
Po ene strani se prituzujes, da je nivo igre slab, po drugi pa ne bi zivel nekje, kjer je sport na nivoju za slo razmere. Daj odloci se
Ljubljano sem dal pa samo za primer, saj imas v lj prakticno vse sporte ni visoki ravni.
Po ene strani se prituzujes, da je nivo igre slab, po drugi pa ne bi zivel nekje, kjer je sport na nivoju za slo razmere. Daj odloci se
Ljubljano sem dal pa samo za primer, saj imas v lj prakticno vse sporte ni visoki ravni.
All rights reserved.