Tim za novice
- jernej1989
Re: Tim za novice
ima kdo čas napisat kej o Abramoviču, ki ima ravno danes rojstni dan...mal se opiše kdaj je prišel koga nam je pripeljal pa tko mal o njegovem življenju, da se objavi na stran.... jaz moram šibat na šiht... upam da se kdo javi pa napiše ter pošlje stassu...lp

BLUE IS THE COLOR
- loonymcgreat
jz sm danes polno zaposlen, jutri zvečer delam tako da evertona nebom gledal tako da name ne računat za poročilo 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Zaenkrat sva se z Jerry-jem zmenila, da prevzame organizacijo dela Tima za Novice.
Trenutno je najbolj pomembno, da stvar zalavfa.
Če ima še kdo željo vodit ali sodelovat, naj javi meni ali Jerry-ju, potem pa se bomo o vsem pogovorili na naslednjem sestanku.
P.S. Everton je v sredo.
Trenutno je najbolj pomembno, da stvar zalavfa.
Če ima še kdo željo vodit ali sodelovat, naj javi meni ali Jerry-ju, potem pa se bomo o vsem pogovorili na naslednjem sestanku.
P.S. Everton je v sredo.
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
Sva se z Jerryem zmenla, da jaz napišem, napovednik za tekmo proti Evertonu 

Future is bright, future is blue.
- jernej1989
lep članek Repe
!!! ... Nastja mi je že napisala pregled tekme z Evertonom! ... bi pa vprašal kdo bo napisal poročilo ker z Nastjo nimava časa in nebova gledala tekme... bi se kdo prosim javil...
lep sončen (čeprav je oblačno v lj) dan 
BLUE IS THE COLOR
- loonymcgreat
jz žal ne ker jutri delam ( da se nebo kdo obregnil na moj prejšnji post ko sem napisal da danes delam, meu sem u glavi da je biu učeraj torek
) in tut če bi uspel vidit tekmo pa nemorm nč napisat kr grem v četrtk po šoli takoj v lj gledat neko predstavo v cankarjev 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- jernej1989
upam da se bo kdo javil za poročilo tekme Carling Cupa ....
drugače pa mi je nastja napisala en članek o igralcih ki so igrali za Chelsea in Arsenal... da bomo imeli nekakšen uvod za derbi z Arsenalom...potem pa bi naprosil nekoga če bi napisal napovednik in da se objavi vsaj v petek ker je tekma že v soboto! .... javite se tut tisti ki neboste meli časa za pisat, da sploh vem koliko nas je v timu in če rabimo kakšne dodatne moči za pisat! ....

drugače pa mi je nastja napisala en članek o igralcih ki so igrali za Chelsea in Arsenal... da bomo imeli nekakšen uvod za derbi z Arsenalom...potem pa bi naprosil nekoga če bi napisal napovednik in da se objavi vsaj v petek ker je tekma že v soboto! .... javite se tut tisti ki neboste meli časa za pisat, da sploh vem koliko nas je v timu in če rabimo kakšne dodatne moči za pisat! ....
BLUE IS THE COLOR
Jerryja zanima, če bo kdo napisal napovednik tekme z arsenalom, pa pol poročilo po tekmi? On ma probleme neki z netom, ker je doma, jest tud nimam ta vikend neč časa, tko da bi blo fajn če bi se kdo najdu...

- loonymcgreat
bom jz poročilo, al se je že kdo drug javu ?
Noben se še ni javu. Pol maš ti poročilo, pa ga ko ga napišeš stassu pošlji.

- loonymcgreat
evo zdaj napišem. kaj je pa z poročilom evertona?
- loonymcgreat
a bo kdo napisal poročilo za blackburn? jaz nisem uspel videt cele tekme zarad jebenih streamov tko da nemorm neko dobro poročilo napisat 
- loonymcgreat
stass sem ti poslal eno novico na gmail, čekiri 
- jernej1989
zdej sem do 11.12. čisto zaseden s faxom :S ...in bom bolj malo na netu...tko da bi prosil če bi se kar sami javil pa dopisal k tekmi ...pa fajn bi bilo če kar oboje napišete...24ur prej napovednik in pa poročilo še isti dan ko se je tekma končala!!! sej sploh nevem kaj je tko težko pri poročilo...itak že imaš podatke samo za kopirat pa pomembne trenutke za opisat...ne komplicirat...poročila naj bodo podobna prejšnim
tekme ki si sledijo:
leverkusen bom spustil ker sm čist že zamudil:S
26. 11. 2011-Wolverhampton Wanderers;liga (kdo?)
29. 11. 2011-Liverpool;Carling (kdo?)
03. 12. 2011-Newcastle United;liga (kdo?)
06. 12. 2011-Valencia;liga prvakov (kdo?)
JAVTE SE TUT TISTI ČE NEMORETE DA VEM NA KATERE LAHKO RAČUNAM!!!
tekme ki si sledijo:
leverkusen bom spustil ker sm čist že zamudil:S
26. 11. 2011-Wolverhampton Wanderers;liga (kdo?)
29. 11. 2011-Liverpool;Carling (kdo?)
03. 12. 2011-Newcastle United;liga (kdo?)
06. 12. 2011-Valencia;liga prvakov (kdo?)
JAVTE SE TUT TISTI ČE NEMORETE DA VEM NA KATERE LAHKO RAČUNAM!!!
BLUE IS THE COLOR