Re: xyDebate
Še z moje strani, pohvale roverju. Tudi slovnično se je izjemno popravil. Kar tako naprej 
Blue is the colour!
- loonymcgreat
kolk maste kej snega ?
prnas ga je palo 30cm garant, še kak cm več morda
kurc še to, celo jutro kidat
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- Reichenburg
Okol 60 cm, že cel dopoldne kidam k zmešan da bom sploh na šiht lahk šou. 
No Surrender 388 KTBFFH!!!
- loonymcgreat
jz sm si dau verige na gume in zdaj grem delat, upam da mi rata prit 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- branko1993
Kje si ti v Reichenburgu zavohal 60cm
? Če je u Seunc max 40, je pa res da je blo to zjutri pol me ni blo več v Seunc 

Grugar,Profesor,... : Masa kamnite pokončne pravilne tristrane prizme (gostota kamna je 2.1kg/dm^3) z višino 48cm je 55.44kg.Izračunaj ploščino osnovne ploskve.Koliko meri osnovni rob?
Keri mi bo razložo?
Keri mi bo razložo?

iz gostote in mase dobiš ven prostornino prizme (V=m/gostota),sandi94 wrote:Grugar,Profesor,... : Masa kamnite pokončne pravilne tristrane prizme (gostota kamna je 2.1kg/dm^3) z višino 48cm je 55.44kg.Izračunaj ploščino osnovne ploskve.Koliko meri osnovni rob?
Keri mi bo razložo?
osn.ploskev dobiš iz: osn.ploskev = prostornina / višina (O=V/v), pazi na enote! (dm^3, cm... )
osn.ploskev(O) je enakostranični trikotnik,
O = (a^2 * koren od 3) / 4,
iz tega izpostaviš ven a, da dobiš osnovni rob
pomoje je takole
Hvala, se bom še malo pomučilm4t1c wrote: iz gostote in mase dobiš ven prostornino prizme (V=m/gostota),
osn.ploskev dobiš iz: osn.ploskev = prostornina / višina (O=V/v), pazi na enote! (dm^3, cm... )
osn.ploskev(O) je enakostranični trikotnik,
O = (a^2 * koren od 3) / 4,
iz tega izpostaviš ven a, da dobiš osnovni rob
pomoje je takole
Hvala tudi tebi grugar so šla zaporedja skoz

- Reichenburg
prid pogledat, v Scheisebergu je sam 40 centi ker ma folk tak težki karakter da je uspeh da sploh je kejbranko1993 wrote:Kje si ti v Reichenburgu zavohal 60cm? Če je u Seunc max 40, je pa res da je blo to zjutri pol me ni blo več v Seunc
No Surrender 388 KTBFFH!!!
- The blues11
A je še kdo opazil, da prodajajo v naših sportsdirect-ih aktualen CFC dres za 60 evrov, ko je pod ceno še lepo vidna nalepka 38 funtov 
Blue is the colour!
Registrirat se morš na ebay..The blues11 wrote:Kako se na ebayu cene spremeni iz funtov v evre)

I WAS THERE WHEN WE WON IT!