Eden Hazard
- davidluiz4
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Re: Eden Hazard
"I do not know when a decision will be made about my future club," he told the Belgian media after training with the national side.
"It will be between Manchester City, Manchester United and Chelsea.
"The final choice also depends on how much play that I would get and the position where I play.
"Not everyone can say that he can choose from these three clubs."
Če gleda na konkurenco v moštvu, jo ima pri nas še najmanj
"It will be between Manchester City, Manchester United and Chelsea.
"The final choice also depends on how much play that I would get and the position where I play.
"Not everyone can say that he can choose from these three clubs."
Če gleda na konkurenco v moštvu, jo ima pri nas še najmanj
- davidluiz4
Playmaker ni pozicija. Tudi wingerji so lahko playmakerji lep primer je bil C.Ronaldo ali Nani pri Unitedu...davidluiz4 wrote:Ali je Hazard winger ali playmaker
Playmaker je igralec, ki narekuje tempo napada ipd. Veliko ljudi misli da je playmaker avtomatično napadalni vezist, ker ponavadi igrajo prav na teh pozicijah.
Drugače je pa Hazardova primarna pozicija napadalni vezist AMC, sekundarna pa left winger (levo krilo). Samo je bolj kot Mata zelo prilagodljiv in pogosto menja te dve poziciji.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Roses are red,
violets are blue.
Where will Hazard
fucking go to?
sicer sem pa danes bil na kavi s kolegom ki mi je rekel da je prebral iz enga častnika ki se nagiba bolj k Unitedu kot k Cityju in ima vedno legitimne novice, da naj bi Hazard že bil z nogo in pol v Unitedu.
violets are blue.
Where will Hazard
fucking go to?
sicer sem pa danes bil na kavi s kolegom ki mi je rekel da je prebral iz enga častnika ki se nagiba bolj k Unitedu kot k Cityju in ima vedno legitimne novice, da naj bi Hazard že bil z nogo in pol v Unitedu.
Če informacija drži, potem je to velik boost za Unitedsigismund wrote:Roses are red,
violets are blue.
Where will Hazard
fucking go to?![]()
Hazard je govoril, da mu je pomembno na kateri poziciji bo igral in koliko bo igral..na poziciji, kjer bi naj on verjetno igral pri unitedu (se pravi za napadalcem) igra že Rooney, tist klasični napadalec pa je Čiko..zato mam občutek, da bo igral na levem boku, na poziciji Younga.
Nekaj se govori, da Borruisa zahteva za Kagawo 20m€, upam da se pri Chelseaju mal zagrebejo, ker če dobi United Hazard&Kagawo imam občutek, da bodo prvi favorit v prvenstvu in v ožjem krogu favoritov v LP
- damjan1120
Today's L'Equipe reports that Hazard is closing in on a 5-year contract with Chelsea. Big turnaround after Champions League final. Goal.com na twitterju
- davidluiz4
uff tudi jaz upam da je to res in da se je odločil za najboljši klub na svetu
EDEN HAZARD
EDEN HAZARD

- davidluiz4
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
davidluiz4 wrote:Ramires-Mata-Hazard
-------Torres--------![]()
![]()
![]()
![]()
HULK namest Ramiresa...... ahhh kjee a je možno da mamo tak dream team nasledn let.....
BLUE IS THE COLOUR!!!
- damjan1120
TouchlineDrama (Retweeted by Chelsea Rumours): L'Équipe and Eurosport both claim Eden Hazard is close to agreeing a €40m Chelsea move complete with a 5-year contract on €126,900 per week.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
damjan1120 wrote:TouchlineDrama (Retweeted by Chelsea Rumours): L'Équipe and Eurosport both claim Eden Hazard is close to agreeing a €40m Chelsea move complete with a 5-year contract on €126,900 per week.
Čeprov je kr dost velk prestop pa dost velka plača za 21 letnika sm upam da je vredn tega denarja!
BLUE IS THE COLOUR!!!
so igralci, ki so nekaj vec. in si zasluzijo tut nekoliko vecjo placo... ce ga kupimo mislm da je samo se hulk in eden iz obrambe letos... in ne bo kupovanja napadalcov. ker mamo 3. dani, torres in lukakuChelsea_fan wrote:
Čeprov je kr dost velk prestop pa dost velka plača za 21 letnika sm upam da je vredn tega denarja!![]()