Vaše želje glede prestopov
- branko1993
Re: Vaše želje glede prestopov
Moje želje za poletni prestopni rok:
Imam občutek, da bo odšel Didi, ker s 35leti bo zelo težko igral v PL na poziciji STja, na klopi pa tudi nima neke želje sedeti. Pa tudi sam je nekaj omenil v smislu; pred penzijo bi rad še nekaj zaslužil. Idealna zamenjava zanj bi pomoje bil ali Cavani ali Falcao. Morda pa nebo nič od tega in bo Sturridge dobil tako željeno mesto STja, kjer se bota menjavala s Torresom.
Če hočemo doseči kakšno ugledno lovoriko (naslov PL ali CL) bi rabili tudi enega tipičnega wingerja (včasih igra na tej poziciji Mata, Sturridge, Malouda, pa tudi Ramiresa smo že videli...vendar to niso klasični wingerji), ni važno ali levega ali desnega, samo da se razbremeni ena stran. Primerna bi bila tako Hazard kot tudi Hulk, veselil bi se prihoda katerega koli izmed njiju. Kakuta pa mislim da še ni dovolj kvaliteten za tak nivo igranja, no morda pa preseneti.
Kar se sredine tiče, bi potrebovali zgolj nekega ideologa igre, igralca tipa Modrič, Sneijder...no morda pa je že dejansko podpisana predpogodba z Willianom, ki se meni osebno zdi taktično dobro podkovan, vendar zelo počasen.
No to so moje želje. Falcao/Cavani (40m), Hazard/Hulk (30-50m, težko rečt ceno Hulka, ker tista njegova odkupna klavzula je nerealna), Modirč/Sneijder/Willian (okoli 30m). 3 zelo kvalitetne igralce bi dobili za okoli 100m€ kar niti ni tako zelo veliko.
Kar se pa odhoda igralce tiče...Bosingwa, Malouda, Kalou in Drogba so kandidati.
Imam občutek, da bo odšel Didi, ker s 35leti bo zelo težko igral v PL na poziciji STja, na klopi pa tudi nima neke želje sedeti. Pa tudi sam je nekaj omenil v smislu; pred penzijo bi rad še nekaj zaslužil. Idealna zamenjava zanj bi pomoje bil ali Cavani ali Falcao. Morda pa nebo nič od tega in bo Sturridge dobil tako željeno mesto STja, kjer se bota menjavala s Torresom.
Če hočemo doseči kakšno ugledno lovoriko (naslov PL ali CL) bi rabili tudi enega tipičnega wingerja (včasih igra na tej poziciji Mata, Sturridge, Malouda, pa tudi Ramiresa smo že videli...vendar to niso klasični wingerji), ni važno ali levega ali desnega, samo da se razbremeni ena stran. Primerna bi bila tako Hazard kot tudi Hulk, veselil bi se prihoda katerega koli izmed njiju. Kakuta pa mislim da še ni dovolj kvaliteten za tak nivo igranja, no morda pa preseneti.
Kar se sredine tiče, bi potrebovali zgolj nekega ideologa igre, igralca tipa Modrič, Sneijder...no morda pa je že dejansko podpisana predpogodba z Willianom, ki se meni osebno zdi taktično dobro podkovan, vendar zelo počasen.
No to so moje želje. Falcao/Cavani (40m), Hazard/Hulk (30-50m, težko rečt ceno Hulka, ker tista njegova odkupna klavzula je nerealna), Modirč/Sneijder/Willian (okoli 30m). 3 zelo kvalitetne igralce bi dobili za okoli 100m€ kar niti ni tako zelo veliko.
Kar se pa odhoda igralce tiče...Bosingwa, Malouda, Kalou in Drogba so kandidati.
Idealne menjave za D.Drogba-ja ni, edino morda Z.Ibrahimovič, da bi bil sposoben igrati in tresti, vsaj približno kot Drogba.bork wrote:Moje želje za poletni prestopni rok:
Idealna zamenjava zanj bi pomoje bil ali Cavani ali Falcao.
Pa itak mislim, da Drogba ne bo šel nikamor!
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

BoLhCa wrote: Idealne menjave za D.Drogba-ja ni, edino morda Z.Ibrahimovič, da bi bil sposoben igrati in tresti, vsaj približno kot Drogba.
Pa itak mislim, da Drogba ne bo šel nikamor!
Ibrahimovič je že tudi prek 30let in s takim igralcem si lahko pomagaš največ 2 leti..tako da ni vreden milijonov, ki jih zanj zahteva Milan. Cavani&Falcao sta pa ena redkih napadalcev, ki sta relativno mlada, bi se dobro znašla v PL, pa še kluba sta jih pripravljena prodati ob primerni odškodnini.
Tudi jaz upam, da Didi ne gre nikamor, sam dvomim da mu bo všeč pozicija 2. napadalca in temu primerna plača. Morda pa preseneti in še kakšno leto ali dve odigra na najvišjem nivoju.
- davidluiz4
Van der Wiela sem si js tudi dolgo časa želel, samo a ni Wiel densi bočni, sepravi pozicija Ivanoviča? Mislim da rabimo bolj levega bočnega, ker Cole je že malo v letih. Ivanoviča je pa škoda za centralnega branilca, glede nato da so na tisti poziciji Terry, Cahill in Luiz.davidluiz4 wrote:Lavezzi,Willian,van der Wiel,Falcao/Cavani
- davidluiz4
Pa tud Torresa naj vzameta, kajti z njim pri Chelsea-ju ne bo nikoli nič.

Žal se to ne bo zgodilo, da pa s Torresom ne bo nič, se pa žal bo oz. se že dogaja^^

Moja velika želja je Kagawa iz Dortmunda, ki poleti gotovo odhaja. Zakaj? Prvič zato, ker niti ne bi bil tako drag glede na kavliteto, drugič zato, ker lahko pokriva vse tri ofenzivne dele igrišča (levi winger, desni winger, ofenzivni vezni). Lahko veliko teče, podaja, zabija, je hiter. Praktično ima vse. Če dobimo njega, potem rabimo zgolj še eno špico in RB in morda centralnega vezista, podobnih karakteristik kot je Veliki Lamps. Aja takega ni.