urke4 wrote:Chelseajev trener = 25 tednov
Unitedov trener = 25 let
Nekaterih stvari se ne da kupiti, za vse ostalo je tukaj MasterCard.haha
Eni se že norca iz nas delajo.....jao jao jao
In ne moraš jim zamerit, ker imajo popolnoma prav.
urke4 wrote:Chelseajev trener = 25 tednov
Unitedov trener = 25 let
Nekaterih stvari se ne da kupiti, za vse ostalo je tukaj MasterCard.haha
Eni se že norca iz nas delajo.....jao jao jao
Ne, pametnjakovič: 104dni, 18ur, 17 minut, 16 sekundloonymcgreat wrote: 22.junij-4.marec= 105 dni ?

Pa dobrloonymcgreat wrote:ma upravičeno se nam smejijjo. Jaz bi se tudi smejal takemu klubu, danes me je resnično sram da sem navijač Chelseaja.
EDIT: frank, teu sem povedat da je med 22. junijem in 4. marcem mal več dni kot 104
loonymcgreat wrote:ma upravičeno se nam smejijjo. Jaz bi se tudi smejal takemu klubu, danes me je resnično sram da sem navijač Chelseaja.
EDIT: frank, teu sem povedat da je med 22. junijem in 4. marcem mal več dni kot 104

rover wrote:Zresnite se!!!
AVB ni imel pojma druzga kot 4-3-3 in na portugalskem mu je resno konkurenco delala samo Benfica, ko smo jim opeljali še 2 pomembna moža Porto ni imel več tekmeca. Pri Chelsea je šlo, dokler ni nasprotnik prebral sistem AVB -ja, potem pa ni več šlo in ja žal mi je ker ni letel že ko nas je Liverpool razbil v Carling pokalu.
Chelsea si ne more privoščit, da naslednjo sezono ostane brez Lige prvakov in klub je moral ukrepati.
Upam da bo sedaj mir v slačilnici in da RDM v torek pokaže boljšo igro, ter jasno zmago v FA pokalu in v soboto da razbijemo Stoke, ko bomo že tam.
Začenja se obdobje RDM -ja in upam da pride pomagat Ray Wilkins.
To je to!AlexAK wrote:Ne morem verjet da se spet to dogaja, res mi je žal Villas-Boasa...simpatičen, pameten, s srcem pri stvari in verjel je v klub kot tudi v Abramovicha. Mogoče ga je prav to teplo, predvsem pa mi je šlo v nos njegovo prepričanje da ima zagotovljeno službo in stalno omenjanje njegovega ''projekta''. Težko je motivirat igralce ko pa ti vejo da niso več v planu. Potem pa je tu še izbira igralcev (npr Bosingwa, Bosingwa, Bosingwa) in njegovi odgovori kot so ''extremely, tremendously, exceptionally WELL'' na konferencah po (večinoma) slabih predstavah.
Ne mislim da je svoje delo opravljal dobro, vendar mislim, da bi si zaslužil več...predvsem me pa motijo nekateri igralci, ki so očitno pripomogli k slabim rezultatom in odločitvi. To velja predvsem za starejše igralce, ki se ne morejo sprijazniti z nevodilno vlogo in jih že dooolgo nisem videl igrati na 100%. Mogoče so dosegli svoje in se bodo prebudili, a kaj ko je v vsakem primeru poleti potrebna ''menjava generacij''. Res me zanima kakšen ''project'' so si zdaj zamislili za prihodnost.
Vso srečo Villas-Boas, upam da kje drugje dokaže svoje kvalitete.
No če nam ni uspelo pridit na naslovnico z dobrimi igramo, smo pa s takimi potezami.Robbie Savage thinks Chelsea should not have sacked Andre Villas-Boas and thinks the club's players and board are to blame for their current malaise.
"I just feel sorry for Villas-Boas. The players and board should be culpable," BBC pundit Savage told Radio 5 live.
No ne govori takih bedarij, toliko kot je on naredil dobrega za Chelsea je malo kdo.faraon90 wrote:Zelo razočaran! Starci v ekipi so dosegli svoje. A zdej ko bo pa RDM trener bo pa kr naenkrat vse bolš![]()
Ne pričakujem nobenega izbolšanja igre...v naslednjem tednu pa bomo izpadli tako iz lige prvakov kot iz FA pokala. Poleti pa verjetno prihod Beniteza
Kolikor naredi Abramovič dobrega za chelsea, naredi tut slabega. No upam da se motim