Poletni prestopni rok 2025
Re: Poletni prestopni rok 2025
Zelo direkten igralec, veliko šutira. Letos je bilo v prvi polovici sezone veliko hypa okrog njega, potem je forma nekoliko padla in hype se je polegel. Anglež, 21 let, velik potencial itd. zato je cena 50mio funtov zelo primerna. Če se ne bi uvrstili v CL, bi bil takoj za njegov prihod.. tako pa, we can do better!
Kaj si pa mislite o prodaji Maduekeja? Baje se uprava nagiba k njegovi prodaji, ker naj bi njegov razvoj stagniral. To meni kaže tudi na ogromno zaupanje, ki ga imajo v Estevaa. Očitno pričakujejo, da ga bo mali benchal in bi radi za Maduekeja iztisnili maksimum. Imamo pa tudi Neta, ki lahko to igralno mesto dobro pokrije. Sam sem za prodajo Maduekeja, če bi zanj iztržili nek nerealen denar, npr. 55-60mio. V nasprotnem primeru sem proti.
Prihod Ekitika zgleda čedalje verjetnejši:
Der aktuellen Situation nach, können sich @ChelseaFC-Fans auf einen kommenden Weltklasse-Angreifer freuen, während die @Eintracht den Franzosen verlieren wird. #CFC #SGE
Also, Sporting ni prejel še nobene ponudbe za Gyokeresa… in pa, Mitrović naj bi bil resen kandidat za transfer v United. Ja, prav ste slišali, veliki Mitro. Bodo krokodilje solze na forumu?
Padec v formi pri Gittensu je pomojem predvsem zaradi menjave trenerja in spremembe sistema, v prvem delu je bil uporabljen bolj kot klasičen winger, podobno kot bi igral pri nas, pod Kovačem je igral (kadar je igral) bolj centralno, saj igrajo 3-4-2-1 in tam se ne znajde najboljše.
Drugače se kar strinjam, meni je Gittens kot profil zelo všeč, ima visok procent uspešnih driblingov kar rabimo, veliko strelja, kar mi je tudi všeč, čeprav včasih strelja iz nemogočega položaja in tu lahko še napreduje.
Ampak spet je to neka okrepitev s potencialom, podobno kot Delap/Ekitike, namesto da gremo v sezono z Williamsom/Barcolajem in Osimhenom/Gyokeresom, mi spet kupujemo igralce s potencialom in tu sm malenkost razočaran, čeprav noben od omenjenih ni slab in se lahko v prihodnosti izkaže kot super okrepitev.
Strinjam se tudi pri Maduekeju, ne bi ga prodajal, razen če pride res visoka ponudba. Sej dostkrat zna dvignit pritisk, ampak pogosto pa tudi zna nekaj naredit, je direkten, predvsem pa je napredoval od kar je pri nas in bi bil zadovoljen če ostane vsaj še eno sezono.
Drugače se kar strinjam, meni je Gittens kot profil zelo všeč, ima visok procent uspešnih driblingov kar rabimo, veliko strelja, kar mi je tudi všeč, čeprav včasih strelja iz nemogočega položaja in tu lahko še napreduje.
Ampak spet je to neka okrepitev s potencialom, podobno kot Delap/Ekitike, namesto da gremo v sezono z Williamsom/Barcolajem in Osimhenom/Gyokeresom, mi spet kupujemo igralce s potencialom in tu sm malenkost razočaran, čeprav noben od omenjenih ni slab in se lahko v prihodnosti izkaže kot super okrepitev.
Strinjam se tudi pri Maduekeju, ne bi ga prodajal, razen če pride res visoka ponudba. Sej dostkrat zna dvignit pritisk, ampak pogosto pa tudi zna nekaj naredit, je direkten, predvsem pa je napredoval od kar je pri nas in bi bil zadovoljen če ostane vsaj še eno sezono.
Ekitike je profil podoben Isaku, dejansko se je Newcastle zanimal zanj, preden je kupil Isaka. Mene malo skrbi kako se bo znašel pri nas, ker ekipe načeloma proti nam igrajo zelo zaprto in bo imel malo prostora, za razliko od nemške lige. Pa cena se mi zdi res brutalna.
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Ce je tak profil Ekitike potem je brez veze kupovati, mi rabimo kaksnega mocnejsega ki se zna zagraditi in biti dobr finiser pravi terget men, saj Jackson nima tega.
V Gjokeresu vidm da je tak brutalen mocan in dobr finiser in bi bolje iskoriscal Palmerjeve podaje.
V Gjokeresu vidm da je tak brutalen mocan in dobr finiser in bi bolje iskoriscal Palmerjeve podaje.
- RedMiner
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 96 times
Očitno imamo resne namene s trenutnim vratarskim kadrom.
Kelleher za 21M € v Brentford... Za moje pojme zelo poceni.
Kar se tiče Ekitikeja - absolutno ne, manjkajo nam izkušnje, ne pa potencial, ki ga morda sploh ne bomo nikoli videli.
Kelleher za 21M € v Brentford... Za moje pojme zelo poceni.
Kar se tiče Ekitikeja - absolutno ne, manjkajo nam izkušnje, ne pa potencial, ki ga morda sploh ne bomo nikoli videli.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Ekitike deluje kot igralec z velikim potencialom oziroma talentom, a glede na trenutno situacijo bi enostavno morali prioritizirati preverjeno kakovost. Meni se zdi da že imamo dovolj talentov, pri čemer je seznam tistih igralcev ki bi jih brezpogojno zadržali precej krajši od tistih, ki bi jih zamenjali za bolj izkušene rešitve. Ne rečem da Ekitike nima pogojev da pri nas uspe, spet pa precej gamblamo.
Prestopni rok je še dolg in zaenkrat ni razloga za paniko, a bom razočaran če ne bo nobenega konkretnega, odmevnega prestopa. Za korak naprej nujno potrebujemo boljšo ravnotežje med talentom in izkušnjami.
Vemo kje imamo (primarno) težave; CB, golman, špica, in to bi morali resno prioritizirati, moje stališče je da bi bili mnogo nevarnejši če bi se na teh pozicijah okrepili z izkušenimi igralci. Šele po tej sezoni pa se lahko začnemo resno ukvarjati s širjenjem kadra in daljšanjem klopi. Letos štejeta kakovost in kontinuiteta, pa nekaj sreče s poškodbami. Sezona ki prihaja bo zahtevna že sama po sebi – težko je pričakovati, da bo Caicedo odigral 50+ (resnih) tekem, Lavia in James sta rada na bolniški, Fofana ostaja neznanka...Mislim da nam bi nekaj stabilnosti in kvalitete na več poicijah omogočalo lažjo plovbo skozi težka obdobja v sezoni ki nas nedvomno čakajo. Zanima me kako se bo vklopil Essugo.
Prestopni rok je še dolg in zaenkrat ni razloga za paniko, a bom razočaran če ne bo nobenega konkretnega, odmevnega prestopa. Za korak naprej nujno potrebujemo boljšo ravnotežje med talentom in izkušnjami.
Vemo kje imamo (primarno) težave; CB, golman, špica, in to bi morali resno prioritizirati, moje stališče je da bi bili mnogo nevarnejši če bi se na teh pozicijah okrepili z izkušenimi igralci. Šele po tej sezoni pa se lahko začnemo resno ukvarjati s širjenjem kadra in daljšanjem klopi. Letos štejeta kakovost in kontinuiteta, pa nekaj sreče s poškodbami. Sezona ki prihaja bo zahtevna že sama po sebi – težko je pričakovati, da bo Caicedo odigral 50+ (resnih) tekem, Lavia in James sta rada na bolniški, Fofana ostaja neznanka...Mislim da nam bi nekaj stabilnosti in kvalitete na več poicijah omogočalo lažjo plovbo skozi težka obdobja v sezoni ki nas nedvomno čakajo. Zanima me kako se bo vklopil Essugo.
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times