Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
1
6%
Zinedine Zidane
6
38%
Luis Enrique
7
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%
 
Total votes: 16

n1i9k9o6
Posts: 1575
Joined: 11 Aug 2019, 19:32
Has thanked: 38 times
Been thanked: 45 times

Re: Re: Govorice

Post by n1i9k9o6 »

Evo, da se lotim še potencialnih trenerjev.
Bom najprej pisal imena, ki so se najprej/največ pojavljala in moje mnenje. Ne bom se pa pretvarjal, da sem težki poznavalec določenih trenerjev, tko da je mnenje koga, ki kaj več ve vsekakor dobrodošlo
-McKenna; trener Ipswicha, ki jih je v 2 letih zaporedoma pripeljal najprej iz League 1 v Championship, sedaj pa še v Premier ligo. Občudovanja vreden dosežek. Ipswich sem parkrat gledal zaradi Hutchinsona in so igral atkraktiven nogomet, njihove tekme so redko dolgočasne poleg tega so imel najboljši napad v ligi. Skrbi me, ker so veliko golov tudi prejeli. Stil igre nekoliko podoben Pochu.
-Maresca; trener Leicesterja, o njem vem malenkost več, ker sem delal analizo Leicester Cityja. Osvojil ligo in poskrbel za hitro vrnitev Leicesterja nazaj v premier ligo. Bivši pomočnik Guardiole in trener mlajših selekcij v Cityju (med drugim osvojil PL2 s Pamerjem in Lavio), kar se definitivno vidi v njegovem stilu, ki precej spominja na filozofijo Guardiole.
Glede na to da baje iščemo trenerja, ki igra napadalno, na posest in na kontrolo tekme, definitvno bolj primeren kot McKenna (zato sem takrat tudi napisal, da mi je zanimiva opcija)
-Frank; nč ne bom pisal, samo NE HVALA!
-Hoeness; bi bil kar dobra opcija, ampak ostaja v Stuttgartu, je tudi zato zavrnil Bayern.
-Amorim; zanimiv trener, všeč so mi vzorci v zaključkih napada, kamorkoli bo šel iz Sportniga bo pomoje v prihodnosti zelo uspešen
-Flick; osebno si ga ne bi želel, itak pa gre v Barco

Tuchel in Mourinho totalno nerealno, iskreno si Mourinha ne bi niti želel.
Trenerji kot so Zidane, Conte, Allegri se sicer niso omenjal in prav je tako.

Zadnjega sem pustil de Zerbija, ker se je danes res močno povečalo pisanje o njem, kot je že bork prej omenu. Je kao tist 4. skriti trener s seznama in vse kaže na to, da bo naš naslednji trener. Bom o njem bolj na dolgo in široko kadar bo uradno, na hitro lahko rečem da se mi on zdi high risk/high reward trener.
n1i9k9o6
Posts: 1575
Joined: 11 Aug 2019, 19:32
Has thanked: 38 times
Been thanked: 45 times

Re: Re: Govorice

Post by n1i9k9o6 »

🚨 EXCL: Chelsea no longer considering Kieran McKenna as next head coach. 38yo an early favourite + admired by #CFC but not among final candidates as process approaches conclusion. Enzo Maresca & Thomas Frank now only known options remaining @TheAthleticFC

-Ornstein

Tip ponavadi ne fali, tko da očitno ne bo nič z de Zerbijem?
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3567
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 38 times
Been thanked: 58 times

Re: Re: Govorice

Post by sigismund »

Ne morem se znebiti občutka da je tole vse skupaj en navaden PR. Dobro vemo da imamo izredno trdo erekcijo na Brighton in če ni de Zerbi že nekaj tednov naš novi trener bom res presenečen, samo še čakajo en luškan timing da bo official. Dolgo se je po raznih virih omenjal poleg McKenne, Franka in Maresce tudi "secret candidate", verjetno najslabše varovana srivnost da je to pač de Zerbi.

Tak občutek imam zato ker to ne bi delali prvič. Potter je bil opcija, potem je malo potihnilo, potem so bili pa kar zmenjeni v dnevu/dveh.
Pri Pochu se je sicer vleklo nekaj časa, ampak tudi po intervjuju se niso več slišali, potem pa evo ga, here comes Poch. Ne vem no, pri sebi 90% še vedno mislim da bo prišel de Zerbi, 10% dajem možnosti da tokrat morda celo ne gre za PR s temi Championship bullshit imeni ki nam zmanjšujejo pričakovanja, potem pa BUM, lejte kva smo dobil, de Zerbi, waw, rejoice. @8) :cfc02:

Pa še teh 10% samo zato ker si tamle omenil Ornsteina, dokaj zanesjiv vir. Prej sm bil nekje na 99%, pa že med sezono ko je de Zerbi oznanil da po koncu sezone odhaja iz B&HA se mi je odvrtel ta scenarij v glavi, samo in zgolj zato ker je bil trener Brightona.
User avatar
blueboy11826
Posts: 1108
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 27 times
Been thanked: 21 times

Re: Re: Govorice

Post by blueboy11826 »

Glede na imena, ki se omenjajo, bi js kr probal z Maresco ali McKenno. Pri Franku ne vidim nič posebnega, je ok trener ampak nevem če ima potencial za med trenersko elito. De Zerbi pa tudi ok, ni pa, vsaj mene, nevem kako navdušil do zdaj. Plus to, da je to spet nekdo iz Brightona in jih mam dost počas.
Če se že gremo na ta način, dejmo probat neki novga.
KTBFFH
n1i9k9o6
Posts: 1575
Joined: 11 Aug 2019, 19:32
Has thanked: 38 times
Been thanked: 45 times

Re: Re: Govorice

Post by n1i9k9o6 »

🚨🔵 Chelsea are advancing in talks to appoint Enzo Maresca as new head coach.

Positive talks over the weekend, he’s 100% keen and excited by #CFC project.

No issues on Maresca’s contract already being discussed — talks to follow with Leicester City over €10m compensation fee.

-Fabrizo

Najbrž bo najkasneje jutri vse dokončno znano, očitno pa je to to
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3567
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 38 times
Been thanked: 58 times

Re: Re: Govorice

Post by sigismund »

Sm falu mimo totalno očitno, tokrat sem kar vesel da sem, čeprav nisem ravno prepričan da prihod Maresce ravno dober. :)
Na koncu smo pa mogoče naslednjega Guardiolo trofnili. :D :lol:
glosos
Posts: 836
Joined: 24 Apr 2008, 09:52
Has thanked: 65 times
Been thanked: 29 times

Re: Re: Govorice

Post by glosos »

sigismund wrote: 27 May 2024, 14:32 Na koncu smo pa mogoče naslednjega Guardiolo trofnili. :D :lol:
To je tud precej ameriška fora, ko ima na primer v NFL vsak trener oznako v čigav "coaching tree" spada.

V Evropi je očitno Guardiolin coachong tree zdaj v trendu, z Arteto, Kompanyjem, Xavijem, Maresco ...
User avatar
bork
Posts: 1981
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 9 times
Been thanked: 23 times

Re: Re: Govorice

Post by bork »

Čisti gembl :)

Na Twitterju se pljuva po njem že par dni. Ne vem, a to komentirajo ljudje, ki so dejansko spremljali Lester, ali neki vsevedneži, ki so mogoče videli eno njihovo tekmo. Težko rečem.

Glavni očitki so okrog njegovega časa v Parmi, ko je pogorel in bil po polovici sezone odpuščen. Hecno je, da je klub prevzel v času, ko so mu v enem prestopnem roku pripeljali 13 novih okrepitev, od tega večinoma mladiče :D Z Lestrom pa je dokaj suvereno izpeljal sezono, pri čemer je bil zaključek sezone pod pričakovanji.

Velik plus je, da je pri Cityju že delal z Lavio in Plamerjem, s katerima je osvojil EPL2.0; v svoji karieri pa se je učil od nekaterih najboljših trenerjev, med drugim tudi od Pepa - vizualna podobnost torej ni naključje ;)
Post Reply