Vem da ne pokamo ravno od alternativ na klopi, ma vseeno en statement bi tut Poch lahko naredu, grow a pair. Da je na klopi Guardiola jih menja 3 ali 4.
Bravo Petrovič za obrambo!
EDIT: smo že zadaj

Ni problem v tem, da je Sterling sam zaključil. Zaradi mene lahko gredo 11 na golmana pa sam zaključi. Ampak potem pa ni niti 1% prostora za napake ali pa za opravičilo. Če je frajer hotel dat gol 3 na 1 potem to tudi pokaži, absolutno ni tu opravičila. Lahko opravičim nekatere individualne napake Mudryku, Palmerju, Colwillu,… ampak Sterling, Silva pa žal ne. Že tako ali tako smo na nizkem s samozavesti pa si predstavljajte, da si na igrišču in vidiš Sterlinga (kao najbolj izkušen igralec), ki gre sam na golmana in ne poda niti ne da gola.Trivinho wrote: ↑24 Dec 2023, 16:21 Ce si kdaj igral fuzbal bi dojel v cem je problem, verjetno sterling nebi biu egoist ce bi pred tem djekson zadel kar je ze dobu par podaj na pladnju, in ko je sterling sou 3 na golmana je meu u glavi verjetno bo spet zajebu bom pa js probal zadet k ga mam poun kurac, stem da mislm da je biu se djekson v ofsajdu edin palmer ni biu...v drugem primeru ( ce bi biu tisto Nkuku ali kaksen WC napadalec bi verjetno dobiu zogo in bi ta sansa bila gol ).
Vem da kle na forumu 95% folka se mojim komentarjem cudi, kar mi dol visi js povem kar mislm in kar vidim.
Tudi glede tiste izjave za Mitrovica trdno stojim za izjavo, in ga ni cloveka da me nasprtno preprica.
Pa se smejte ali cudite kokr hocte, ker tak napadalec lahko igra v bilo kerem klubu na svetu in bo zabijal ( ce je ze za fulham zabijal in to velikim klubom zakaj nebi zabijal za kaksen Liverpool, Real, Bajern itd...)