Na eni strani igralci samo še na denar gledajo, ko pa paše tvojemu argumentu, bo pa itak sprejel paycut 100k/week
Poletni prestopni rok 2023
Re: Poletni prestopni rok 2023
AC Milan have made a second bid for Chelsea forward Christian Pulisic in a package worth up to €22million (£18.9m). [@TheAthleticFC]
Počasi se približujejo ceni, ki jo je ponudil Lyon. Verjetno bodo naši probal še malo izstisnit in potem se ga končno lahko znebimo.
Počasi se približujejo ceni, ki jo je ponudil Lyon. Verjetno bodo naši probal še malo izstisnit in potem se ga končno lahko znebimo.
“Trust me, things are happening behind the scenes on this Caicedo deal, let’s see how long it takes but concrete club to club talks” (@FabrizioRomano)
Gather your friends, things are happening
Gather your friends, things are happening
- Chelsea_fan
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 57 times
ti si tud majstr trivinho..
kaj misls da bo de gea pristal na backup in da bomo mi placevali 200k za backup
strelas res
kaj misls da bo de gea pristal na backup in da bomo mi placevali 200k za backup
strelas res
BLUE IS THE COLOUR!!!
Chelsea are set to complete the signing of Ishe Samuels-Smith from Everton for a fee close to £4m.
The 17-year-old defender has signed a three-year deal with the London club.
#CFC
(@Paddy_Boyland & @TheAthleticFC)
The 17-year-old defender has signed a three-year deal with the London club.
#CFC
(@Paddy_Boyland & @TheAthleticFC)
Three Premier League clubs have added Paulo Dybala to their transfer targets this summer after learning about his €12million release clause, most of all #Chelsea with Mauricio Pochettino.
Kakšno mnenje mate o tem?
Kakšno mnenje mate o tem?
- Chelsea_fan
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 57 times
top za ta denar uzamem takoj.. mislm da lahko se veliko ponudi
BLUE IS THE COLOUR!!!
Brighton & Hove Albion are poised to ask for more than £100 million for Moises Caicedo after a benchmark was set this summer with Declan Rice’s impending move to Arsenal.
{The Telegraph}
{The Telegraph}
Reports of Brighton wanting £100m for Caicedo are misconstrued.
Brighton set a price of £85m. Chelsea verbally matched the £85m, but payment structure heavily in their favour. Brighton said at that structure, it would be £100m overall.
But this is just negotiations. Talks are advancing, positive & the asking price is still £85m, it just has to be a better payment structure for Brighton, which is what the negotiations are about now.
-Felix
Talks have moved slowly this week between Chelsea and Brighton as Brighton are demanding at least £100m for Caicedo, they believe the Rice to Arsenal move has set the benchmark. Paul Winstanley is leading Chelsea’s business.
- Jacob Steinberg
Še več reportov, da želi Brighton 100m za Caiceda…
Chelsea have offered Moises Caicedo an 8-year-deal at Stamford bridge. Chelsea and Brighton locked in talks. Brighton holding strong at 100m for now. Declan Rice fee has set the benchmark.
- Jacob Steinberg
Še več reportov, da želi Brighton 100m za Caiceda…
Chelsea have offered Moises Caicedo an 8-year-deal at Stamford bridge. Chelsea and Brighton locked in talks. Brighton holding strong at 100m for now. Declan Rice fee has set the benchmark.
Last edited by bork on 06 Jul 2023, 22:26, edited 1 time in total.
Če dobimo Dybala bo to vsaj za mene zlo dober nakup. Je sicer injury prone do amena, ampak za tak dnar lahko še ogromno doprinese. Me pa sicer skrbi naša plačna politika. Dvomim, da bi mu lahko ponudil mamljivo pogodbo.
BTW. Primerjajte farewell od Mounta in pa Azpija. Eden je legenda drugi pa pač nekdo, ki je šel za denarjem. Mi je vsaj olajšal s tem videom in mi ubil še tisto malo dobrega kar sm si mislil o njem. Kao ne morem se posloviti z napisanim pismom, pol pa bere iz lista brez kakršne koli emocije. Pa ja preden mi rečete, da je to pač politično, da se ne zaserje novim navijačem. Pač samo verjel sm, da je captain/legend material glede na to, da je bil 18 let pri nas. In vrjamem, da smo to verjeli vsi navijači.
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
BTW. Primerjajte farewell od Mounta in pa Azpija. Eden je legenda drugi pa pač nekdo, ki je šel za denarjem. Mi je vsaj olajšal s tem videom in mi ubil še tisto malo dobrega kar sm si mislil o njem. Kao ne morem se posloviti z napisanim pismom, pol pa bere iz lista brez kakršne koli emocije. Pa ja preden mi rečete, da je to pač politično, da se ne zaserje novim navijačem. Pač samo verjel sm, da je captain/legend material glede na to, da je bil 18 let pri nas. In vrjamem, da smo to verjeli vsi navijači.
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
CFC
- Trivinho
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 36 times
Azpi si zasluzi veliko spostovanje in zapisan v knjigo legend.
V 11 letih pri nam je osvojil use in biu lider ekipe kapetan vzor mladim.
Za take kot so Mount sm pa nedavno govoru da nazalost mladi nimajo vec tega kaj pomeni biti otrok nekega kluba in imeti cast da si legenda kluba.
Upam da vsaj Recce James nezajebe tega statusa, samo da je zdrav in sa postane edn najbolsih desnih bocnih na svetu in seveda legenda chelsea.
V 11 letih pri nam je osvojil use in biu lider ekipe kapetan vzor mladim.
Za take kot so Mount sm pa nedavno govoru da nazalost mladi nimajo vec tega kaj pomeni biti otrok nekega kluba in imeti cast da si legenda kluba.
Upam da vsaj Recce James nezajebe tega statusa, samo da je zdrav in sa postane edn najbolsih desnih bocnih na svetu in seveda legenda chelsea.