Poletni prestopni rok 2021
- sigismund
- admin
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 355 times
Re: Poletni prestopni rok 2021
Na kratko, FFP ne deluje. Veliki delajo kar želijo, mali klubi pa dobijo prepovedi in kazni ker igralcem dolgujejo par TISOČ € plače (crvena zvezda se mi zdi)...veliki so pa milijone off the limit, pa nikome ništa. Barca in Real sta glavni primer življenja mimo pravil in sedaj po COVID-u ju to tepe, še kar vztrajajo s superligo. Kako bolane plače imajo da Messija niti podpisati ne morejo več? Griezmann 400k Neto na mesec, podpisali so Aguera in še nekoga letos, ker so mislili da so nedotakljivi.
Also, pri Interju so zelo jezbi navijači ampak so složni da 120Mio se ne sme zavrniti, ker definitivno ni toliko vreden.
Lukaku je dober, ni pa World class. Tudi pri interju to komunucirajo na forumih. In na več koncih sem zasledil da je povsem nekoristen na derbijih, če ne dobi ravno penala.
Also, pri Interju so zelo jezbi navijači ampak so složni da 120Mio se ne sme zavrniti, ker definitivno ni toliko vreden.
Lukaku je dober, ni pa World class. Tudi pri interju to komunucirajo na forumih. In na več koncih sem zasledil da je povsem nekoristen na derbijih, če ne dobi ravno penala.
- RedMiner
- Has thanked: 114 times
- Been thanked: 97 times
Upam, da ta prestop pade v vodo. 120M od napadalcev je edino vreden Haaland, ostali krepko manj in upam, da Marina to ve, razen če je to taktika za pridobitev Haalanda. Kdo ve...
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
sigismund wrote:Na kratko, FFP ne deluje. Veliki delajo kar želijo, mali klubi pa dobijo prepovedi in kazni ker igralcem dolgujejo par TISOČ € plače (crvena zvezda se mi zdi)...veliki so pa milijone off the limit, pa nikome ništa. Barca in Real sta glavni primer življenja mimo pravil in sedaj po COVID-u ju to tepe, še kar vztrajajo s superligo. Kako bolane plače imajo da Messija niti podpisati ne morejo več? Griezmann 400k Neto na mesec, podpisali so Aguera in še nekoga letos, ker so mislili da so nedotakljivi.
super, potem sem isto razmišljal.
Ja jaz bi šel kar po Kane-a, če slučajno se vmeša City za Messija
BLUE IS THE COLOUR!!!
- Trivinho
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 45 times
Uh to da Messi zapusca Barco je res sok...
Moj prjatu je reku ze lani k navija za inter in spremla vse okol interja, pravi da je Messi kupu hiso v milanu, in ce nebo podalsal z barco, zna iti v inter.
Torej ce Lukakuja prodajo za 120 miljonov imajo za placo mesija pri interju.
Psg in City pa glede na to kok zapravljajo nevem ce bo ffp dovoliu za messija.
Ceprov glede na to da je messi zastonj bi raje sou na lov na njega kot Lukakuja..ceprov nism fan mesija ampak tazga igralca bi imel takoj v ekipi.
Moj prjatu je reku ze lani k navija za inter in spremla vse okol interja, pravi da je Messi kupu hiso v milanu, in ce nebo podalsal z barco, zna iti v inter.
Torej ce Lukakuja prodajo za 120 miljonov imajo za placo mesija pri interju.
Psg in City pa glede na to kok zapravljajo nevem ce bo ffp dovoliu za messija.
Ceprov glede na to da je messi zastonj bi raje sou na lov na njega kot Lukakuja..ceprov nism fan mesija ampak tazga igralca bi imel takoj v ekipi.
Če je blo 2 dni nazaj še 90% možnosti, da gre Lukaku v Chelsea, jih je danes, po pritiskih javnosti in Marotte in Inzagjija, zgolj kakšnih 70%. Danes bi se naj upravi sestali in bomo videli, kaj se bodo uspeli zmeniti.
Za Tchouamenija se je začel zanimati Juve, res bi bila škoda, če ga ne dobimo.
Za Messija imam občutek, da je še vedno precej možnosti, da ostane na Barci in da gre pri vsem skupaj le za pritisk na La Ligo.
EDIT:
"As we talk on Thursday afternoon, UK time, Chelsea are getting very close to landing Lukaku. I'm always reluctant to say this in a transfer window, from what I'm told the Lukaku one is over. I think Tammy has been offered as part of the deal."
@Matt_Law_DT on @LondonBluePod
Za Tchouamenija se je začel zanimati Juve, res bi bila škoda, če ga ne dobimo.
Za Messija imam občutek, da je še vedno precej možnosti, da ostane na Barci in da gre pri vsem skupaj le za pritisk na La Ligo.
EDIT:
"As we talk on Thursday afternoon, UK time, Chelsea are getting very close to landing Lukaku. I'm always reluctant to say this in a transfer window, from what I'm told the Lukaku one is over. I think Tammy has been offered as part of the deal."
@Matt_Law_DT on @LondonBluePod
- demiensatlier
- Has thanked: 146 times
- Been thanked: 94 times
Se povsem strinjam.RedMiner wrote:Upam, da ta prestop pade v vodo. 120M od napadalcev je edino vreden Haaland, ostali krepko manj in upam, da Marina to ve, razen če je to taktika za pridobitev Haalanda. Kdo ve...
- sigismund
- admin
Imamo pa potencialno rešen ST za 6-7 let z ogromnim re-sell valueom
ampak razumem da ne igramo FIFE, realnost je nekaj povsem drugega.
Sm pa za norvežana dejansko hyped če bi prišel, Lukaku me ne navdušuje in ne verjamem da bi z njim bili tako noro boljši.
So pa punditi dobro izpostavili, da brez nekih dodanih koščkov v Chelsea sestavljanki klub in ekipa ne bo imela tiste normalne ali pa izrazite rasti ko pridejo skupaj + efekt novega trenerja. Nekje 50-50 so mnenja da je za Chelsea možno ali bo to sezono dominiral ali pa povsem pogorel, neke vmesne da ne bo. Zanimivo.
ampak razumem da ne igramo FIFE, realnost je nekaj povsem drugega.Sm pa za norvežana dejansko hyped če bi prišel, Lukaku me ne navdušuje in ne verjamem da bi z njim bili tako noro boljši.
So pa punditi dobro izpostavili, da brez nekih dodanih koščkov v Chelsea sestavljanki klub in ekipa ne bo imela tiste normalne ali pa izrazite rasti ko pridejo skupaj + efekt novega trenerja. Nekje 50-50 so mnenja da je za Chelsea možno ali bo to sezono dominiral ali pa povsem pogorel, neke vmesne da ne bo. Zanimivo.
Roman Abramovich wants to meet ‘immediately’ with Lionel Messi’s team to discuss a potential move.
Chelsea and Abramovich have the liquidity to pursue the deal. [@diarioas]
Boom
Chelsea and Abramovich have the liquidity to pursue the deal. [@diarioas]
Boom
- demiensatlier
- Has thanked: 146 times
- Been thanked: 94 times
Ja nič, gremo po Messija
Je pa dejansko ostal samo Psg kot njegov možen klub in če ga ne bo uspel podpisat bo še zanimivo.
Je pa dejansko ostal samo Psg kot njegov možen klub in če ga ne bo uspel podpisat bo še zanimivo.
- sigismund
- admin
Že uredu, itak je bilo edino logično in pričakovano 
Zabavno bo Messi fuckboyse poslušat kako je Messi bolši kot Ronaldo ker ni šel slave in DENARJA iskat drugam huehuehue
EDIT: ni bil danes nek sestanek med Chelseajem in Interjem? Al je fora samo da se vse vrti okoli Messija pa so ostale novice danes malo na stranskem tiru?

Zabavno bo Messi fuckboyse poslušat kako je Messi bolši kot Ronaldo ker ni šel slave in DENARJA iskat drugam huehuehue
EDIT: ni bil danes nek sestanek med Chelseajem in Interjem? Al je fora samo da se vse vrti okoli Messija pa so ostale novice danes malo na stranskem tiru?