Slo Reprezentanca
- Frank_Lampard
Re: Slo Reprezentanca
URADNO: Srečko Katanec je novi selektor slovenske reprezentance!
Chelsea Chelsea
Frank_Lampard wrote:URADNO: Srečko Katanec je novi selektor slovenske reprezentance!
Končno, pa upam da ni dobil 500 000€ in da ima vse igralce na voljo.
- loonymcgreat
meni se zdi da bo ta vrnitev podobna Schumacherjevi ampak pustmo se presenetit
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Drgač je bla konferenca že ob pol enajstih dopoldne, to sedaj je bila le ponovitevm4t1c wrote:jst sm pa glih zamudu, zdej morem pa počakat da bo na netu
http://www.rtvslo.si/mojvideo/avdiovide ... 4-6/22950/
haha legendeESSIEN wrote: Drgač je bla konferenca že ob pol enajstih dopoldne, to sedaj je bila le ponovitev
http://www.rtvslo.si/mojvideo/avdiovide ... 4-6/22950/
Posnetek novinarske konference s Katancem je naložen na Partisu, če koga zanima.
Sicer je Katanec šele preizkušal igralce pa vseno, 0-3 je bilo preveč.
Na tekmi so si bili enotni, da je Sarma slabo branil.
Na tekmi so si bili enotni, da je Sarma slabo branil.
Last edited by rover on 10 Oct 2013, 23:32, edited 1 time in total.
Mah moj ***** je on slabo branil. Obramba je bila čisti polom razen Brečko, ki jih je motal kot za šalo (verjetno njegova najboljša tekma za repko). Sploh Šuler, ki očitno ne zna več podat 5 podaj na celi tekmi. Daleč najslabša na tekmi sta bila Šuler in Birsa. Edini svetli točki pa sta bili po mojem mnenju Brečko in Kurtič.
I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Prvi polčas katastrofa, potem pa so bili še kdaj prebliski da bi si mislil da mogoče pa še uspe tej reprezentanci s Katancem narest spet neko igro, ampak vraga no, včasih sm pomislu da Samir res igra mal tud za "svojo" ekipo
Ma dobro obramba res ni bla nevem kaj, samo v 2 treningih težko kaj narediš. Sej upam da je Srečko opazu da z Šulerjem ne bo nič. Smo si pa vseeno priigrali tok priložnosti kot na 5 tekmah pri Slavetu. Jst sm optimističen.
- Reichenburg
Slovenija - Anglija 1-1 U19 na Ptuju.
Gol za izenačenje na 1-1 je dal pa ˝naš˝moder Baker
Gol za izenačenje na 1-1 je dal pa ˝naš˝moder Baker
No Surrender 388 KTBFFH!!!
Sem gledal tekmo Alžirija - Slovenija ... med polčasom v studiu strokovni gost ( mislim da Nenad Protega ) pokaže svojo strokovnost. Omeni afriško državo Obala Slonove Kosti