Tako da sem pustil malo bolj verjetne opcije, kar se tiče s stališča trenerjev samih. Roman bi pa definitivno raje videl npr. Simeonea kot pa kakšnega Rodgersa (bog ne daj).
Edit: mal spremenjena anketa
Za moje pojme bo City sedaj končno dobil trenerja, ki bi jih lahko popeljal do naslova v Ligi prvakov. Pep je vrhunski trener pa ga osebno ne maram. Za Premier League pa bi sedaj bilo najbolje, da United vzame Mourinha, ker bi on imel največ možnosti, da ga zaustavi do treh zaporednih ligaških naslovov.john terry wrote:Tut city s pepom se da premagat, ni to bundesliga, kjer bayern pokupi vso konkurenco in je sam vprašanje kok bo nakonc razlike
Na koncu bomo res gledal Pellegrinja na klopiReichenburg wrote:Največja žalost bo pa ta, da bodo tistga nesposobneža od trenerja pri Cityu nam poturl.
Ali pa 2 tedna prej, ko se je sam ponujal Ancelottimichooo wrote:Glede na izbiro bi sam še najrajši videl, da Hiddink pstane. Ampak je tako že sam povedal, da ni šans in da zagotovo odhaja po koncu sezone. Tudi klub je že dal z izjavo o podaljšanju Terryju vedeti, da je treba počakati na novega trenerja...Guus je pa pred kratkim izjavil, da kar se njega tiče se mora Terryju podaljšati pogodbo.
Škoda, da niso Mourinha odslovili kakšen mesec prej, ko je bil prost še Klopp.
Top trenerja od vseh omenjenih sta Simeone in Conte. Torej, moja rešitev je eden izmed njiju.
Ahaaaa točnomichooo wrote:Korl kot Ancelotti? Podpisal za Bayern pred nekaj meseci...takrat ko je Pep najavil slovo.