Prva liga Telekom Slovenije
- Joshua McEachran
- Joshua McEachran
Re: Prva liga Telekom Slovenije
No toliko o temu kako bo Stevanovič okrepil Maribor:
Dado trenira z Olimpijo
Dado trenira z Olimpijo
- davidluiz4
navijači olimpije o stevanovića lahko sam sanjate,ko se bo našel klub iz tujine bo takoj prestopil tja 
CHELSEA FC

hehe, ok eno je, da se drkamo drug drugega pa to ... da pa rečeš, da je Maribor 'tolk slb', pa samo žališ svoj klub, ki dejansko JE na lestvici za njimJoshua McEachran wrote:Olimpijini so bli pa prejšen tedn v pediatrični kliniki)
Drgač pa ja Maribor je tolk slb da še trenirat noče z njimi hahha
svašta
- Joshua McEachran
Newem glede na to da je bilo na zadnji medsebojni tekmi 4:1, nebi našel bolj primerne stvari za primerjavo kvalitete...
Drugače sem pa samo odgovoril na fanatično pisanje o tem da je Dado okrepil Maribor, tam ga dejansko sploh ni bilo
Drugače sem pa samo odgovoril na fanatično pisanje o tem da je Dado okrepil Maribor, tam ga dejansko sploh ni bilo
Kakšno fanatično pisanje? Bolj žalostno je to, da Dado niti ne razmišlja, da bi ostal v Olimpiji, ampak ga zanima zgolj tujina. Maribor pa se je tako okrepil z Lesjakom.
Blue is the colour!
- Joshua McEachran
ena tekma je bolj primerni kriterij za primerjavo kvalitete, kot pa neki generalni uspeh na domačem in mednarodnem prizorišču?Joshua McEachran wrote:Newem glede na to da je bilo na zadnji medsebojni tekmi 4:1, nebi našel bolj primerne stvari za primerjavo kvalitete...
Rudar je itak zakon, kolega Uros Roser se je letos prikljucil prvi ekipi 
Blue is the colour!
- damjan1120
didier wrote:Rudar je itak zakon, kolega Uros Roser se je letos prikljucil prvi ekipi
Pa Matej Podlogar je prišel iz Interblocka =) nova zvezda nogometa
- Joshua McEachran
Pogi je največji kralj ki trenutno igra v prvi ligi
)
Kakor kol Maribor to sezono ni pokazal nič več od Olimpije...
Kot sem dejal razlika je penal Anđelkoviča al pa 20 zgrešeni priložnosti Rangersov.
Naj gre Maribor čez skupinski del pa se bomo potem pogovarjal....
Kakor kol Maribor to sezono ni pokazal nič več od Olimpije...
Kot sem dejal razlika je penal Anđelkoviča al pa 20 zgrešeni priložnosti Rangersov.
Naj gre Maribor čez skupinski del pa se bomo potem pogovarjal....