Andre Schurrle

Teme o bivših igralcih, trenerjih itd.
matic

Re: Andre Schurrle

Post by matic »

Meni ga je tud žal, super igralec, tako da mu želim vso srečo. Wolfsburg pa smo zdaj že drugič nategnili, dajmo njim še Salaha prodat za 25 milijonov :D
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Uradno: http://www.chelseafc.com/news/latest-ne ... parts.html

Srečno, pa hvala za vse. Meni je bil solidna menjava, se je pa na nekaj zadnjih tekmah videlo, kako se tistih 20 minut ko je igral želi maksimalno izkazati in zato je včasih preveč soliral in brezglavo streljal na gol, tudi iz (pre)velike razdalje.
Wolfsburgu smo ga pa mastno prodali, 32M€, oz. 11M€ profita mamo z njegovim prihodom in odhodom...kot je že prej blo napisano, še Salaha naprej pizdnemo za profit pa smo zmagal :D
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Čist iskreno...nič ga ne bom pogrešal. Res malo je tekem na katerih me je prepričal. Hvala za nekaj pomembnih zadetkov in srečno!
didier

Post by didier »

Bil je super sub, tu nimamo kaj. Ampak Andre je želel igrati v prvi postavi; ko pa je dobil priložnost od začetka, je enostavno bilo preveč tekem, ko ni bil na nivoju, tako da je odhod bil neizbežen. Srečno v nadaljnji karieri, Weltmeister :)
Blue is the colour!
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

Ampak kakšen velik znesek smo uspeli iztržiti za igralca, ki smo se ga dejansko hoteli znebiti. Bravo uprava in kdorkoli skrbi za to. V zadnjem času nam res uspevajo super deali: Mata, KDB, Luiz, Torres (ni blo denarja ampak je šel), Schurrle. Mogoče nam uspe še kaj podobnega s Salahom.
didier

Post by didier »

Po mojem je Fiori samo važno, da so za 18 mesecev dobili podobnega nogometaša, tudi "zvezdnika", kot je bil Cuadrado. Da bi ga dejansko odkupili pa mislim, da bi se moral Salah še prekleto izkazati. So dali kar nekaj keša v zadnjem času za več ali manj vprašljive okrepitve (Gomez, Iličić, Lazzari, Felipe, Gilardino, Vargas).
Blue is the colour!
Post Reply