Poletni prestopni rok 2023
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Re: Poletni prestopni rok 2023
93mio evrov ja. Tudi Caicedo bi lahko malo bolj pritisnil na njih, glede na to da so mu pozimi obljubil, da ga bojo poleti prodal, če pride prava ponudba (takrat je bla cifra še 70mio a ni tako?).
Moje mnenje, če Caicedo ne da uradnega transfer requesta in pritisne na njih in glede na to, da mi baje nočemo dat vec kot 80m, bi blo vredno aktivno začet iskat alternative. Do Liverpoola mormo met enga kvalitetnega CDMja
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
iskreno bi zdej morali dati javno objavo da ne bomo vec ponudili ker tole je smesno da so zavrnili
BLUE IS THE COLOUR!!!
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Kante je osvoju z Lecesterom 2016 naslov pa nismo placal 100M zanga pa je za Caiceda alfa in omega.
Tale Brighton pa nabija ceno, ce pa damo tok denarja zanga smo pa res smesni...pac ni vredn tok.
Raje bi se fokusiral na kaksnega drugega vezista v francoskem prvenstvu jih je kr nekaj za 3x manj denarja.
Potem Veratija je skoda da gre v arabijo.
Js mam se vedno mnenje da je nasa uprava precej nesposobna glede transferjev oz nas vsak okoli prsta vrti.
Tale Brighton pa nabija ceno, ce pa damo tok denarja zanga smo pa res smesni...pac ni vredn tok.
Raje bi se fokusiral na kaksnega drugega vezista v francoskem prvenstvu jih je kr nekaj za 3x manj denarja.
Js mam se vedno mnenje da je nasa uprava precej nesposobna glede transferjev oz nas vsak okoli prsta vrti.
Sam odjebe naj ta Brighton. Caicedo mi je top igralc, ampak če bi bil na mestu uprave, jih sam zbrišem iz imenika, blokiram povsod, kjer se jih da, in ne želim nobenga opravka več z njimi naslednjih 10-let.
Za Lavio se pa bojim, da smo že prepozni. Zdej bo Liverpool pohitel, kar vedno naredijo, ko jim kdo želi zmešat načrte (že videno pri Nunezu in Gakpotu)
Za Lavio se pa bojim, da smo že prepozni. Zdej bo Liverpool pohitel, kar vedno naredijo, ko jim kdo želi zmešat načrte (že videno pri Nunezu in Gakpotu)
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
S Fulhamom naj bi se dogovarjali za 8mio za Hudson-Odoija, a to resno?
Pa ja, to je že tretja, če ne četrta nesposobna uprava.Trivinho wrote: ↑27 Jul 2023, 21:30 Kante je osvoju z Lecesterom 2016 naslov pa nismo placal 100M zanga pa je za Caiceda alfa in omega.
Mogoče je pa kaj s klubom narobe, ne z upravam?
- Chelsea_fan
Ne bi se toliko strinjal, da so nesposobni. Odlično smo se rešili deadwooda oz. je še work in progress.
Ampak, če potegnem črto odlično delamo, kar se mene tiče.
Kar se tiče Caiceda pa niti jst niti noben od ns ne ve kaj se v resnici dogaja. Ponudili smo 80m funtov kar je preveč ampak verjamem, da je tudi Poch izrazil željo za nakup zato takšna ponudba. Mislim, da bodo tudi naši prekalkurirali in probali poiskati druge rešitve.
Glede prodaj in FC diskonta pa fantje dejte mal stopt na realna tla. Vsi, ki smo jih prodali so precenjeni in za nobenega mi ni žal. To so realne številke npr. Odoi 10m .. Posojen že ne vem komu use in pri nobenemu ni naredu impacta. Na podlagi česa ga bomo prodali potem za 30-40m, ko lahko dobiš kakšnega mladega še potencialnega za ta denar.
Jaz moram reči, da sem optimističen za naslednjo sezono in verjamem, da bo uprava Poch-u omogočila še enega zadnjega veznega. Tudi če dodamo še 10m za Caiceda v primeru, da si ga trener želi sem za. Raje to kot nekega Drinkwaterja za 30-40m.
Ampak, če potegnem črto odlično delamo, kar se mene tiče.
Kar se tiče Caiceda pa niti jst niti noben od ns ne ve kaj se v resnici dogaja. Ponudili smo 80m funtov kar je preveč ampak verjamem, da je tudi Poch izrazil željo za nakup zato takšna ponudba. Mislim, da bodo tudi naši prekalkurirali in probali poiskati druge rešitve.
Glede prodaj in FC diskonta pa fantje dejte mal stopt na realna tla. Vsi, ki smo jih prodali so precenjeni in za nobenega mi ni žal. To so realne številke npr. Odoi 10m .. Posojen že ne vem komu use in pri nobenemu ni naredu impacta. Na podlagi česa ga bomo prodali potem za 30-40m, ko lahko dobiš kakšnega mladega še potencialnega za ta denar.
Jaz moram reči, da sem optimističen za naslednjo sezono in verjamem, da bo uprava Poch-u omogočila še enega zadnjega veznega. Tudi če dodamo še 10m za Caiceda v primeru, da si ga trener želi sem za. Raje to kot nekega Drinkwaterja za 30-40m.
BLUE IS THE COLOUR!!!
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Saj ne rečem, lepo da smo se rešili teh ki smo jih pač meli v planu se rešit, in to na hitro, ker je šlo na hitro pač nismo mogli pričakovat ne vem kakšnega dnarja. Škoda je recimo Kanteja ki je šel zastonj, v tej situaciji ki jo mamo trenutno bi nam zelo prav prišel, že zato da nas Brighton nebi tako izsiljeval, bi se lahko sklicevali na to da že imamo vrhunskega cdmja/cmja. No ampak Kanteju ne moremo nič zamerit, že povedano. Če igralci niso želeli biti tu, tudi bolje da so šli, kot je rekel trener. Imamo nove lastnike, nov začetek, mogli se bomo privadit na to, da očitno kupujemo samo mlade. Moti me to da potem kupimo 2 igralca in jih preplačamo toliko da moramo skoraj celo ekipo prodat za ta dnar. Nekega vrhunskega rezultata zato vsaj letos ne mormo pričakovat, lahko pa nas navdušijo z borbo, željo in talentom. Glede Hudsona je pa smešno to, da je še 3 leta nazaj bil vreden 60 ali 70mio ki smo jih zavrnali, zdaj nam pa ponujajo 4mio čeprav je še zmeraj star samo 22.
- Trivinho
Odoi ni slab igralec, za bekup ga komot lahko uporabimo, vsaj do zime potem pozimi pa prodat ce mu ne rata.
Ce rata tej ekipi pridt med top 4 potem kapo dol upravi in vsem.
Js sm se vedno pesimisticen in ne verjamem da bo ratal ker smo preslabi.
Kokr sm reku naj me z brobo prepricajo v nasprotno.
- Chelsea_fan
Zdej sem malo pogledal.. njegova tržna vrednost je 15m po transfermarktu.Trivinho wrote: ↑28 Jul 2023, 11:39 Odoi ni slab igralec, za bekup ga komot lahko uporabimo, vsaj do zime potem pozimi pa prodat ce mu ne rata.
Imamo na krilih Mudryka, Sterlinga, Maatsen-a ter baje ponujamo za Oliseja.
kam bi Odoia uvrstil ti? Plus da bi igralec sprejel da bi bil 2 ali 3 menjava.
Dejstvo je da smo vsi včasih preveč subjektivni in zato nam je žal igralcev. Ampak kot sem že prej pisal.. te igralci so deadwood .. včasih obetal in nč od njih.. tako, da če fulham daje 10m oz. 8m .. ga prodajmo znižamo strošek plač in sofinaceramo prihod Olise-ja.
Last edited by Chelsea_fan on 28 Jul 2023, 11:53, edited 1 time in total.
BLUE IS THE COLOUR!!!
Bi rekel, da uprava ne dela niti posebej dobro niti posebej slabo.
Veliko smo prodajali, veliko še bomo. Ta del bi zaenkrat ocenil z 8/10, ko prodamo Lukakuja in Ziyecha bo 9,5/10.
Nam pa šepa pri nakupih. Da rabimo CDM-ja vemo že X mesecev, pa smo 2 tedna pred začetkom sezone odvisni od dobre volje Brightona. Jackson je zadetek v polno, a samo on nam ne bo prinesel top4. Baje smo s Kepo zadovoljni, kar je najmanj nenavadno glede na to, da smo kao ambiciozen klub.
So pa zato bolj ambiciozni naši konkurenti, ki so se vsi, z izjemi Cityja, zelo lepo okrepili.
Veliko smo prodajali, veliko še bomo. Ta del bi zaenkrat ocenil z 8/10, ko prodamo Lukakuja in Ziyecha bo 9,5/10.
Nam pa šepa pri nakupih. Da rabimo CDM-ja vemo že X mesecev, pa smo 2 tedna pred začetkom sezone odvisni od dobre volje Brightona. Jackson je zadetek v polno, a samo on nam ne bo prinesel top4. Baje smo s Kepo zadovoljni, kar je najmanj nenavadno glede na to, da smo kao ambiciozen klub.
So pa zato bolj ambiciozni naši konkurenti, ki so se vsi, z izjemi Cityja, zelo lepo okrepili.
- Trivinho
Mogoce je bila posja v Leverkusen napaka, js bi ga raje se enkrat posodu v premier ligaski klub kot zadno moznost da se dokaze.
Tako smo tudi naredili napako z De brujnejem, Salahom...
Je zelo mocen igralec in ima dobr strel treba samo iskoristiti njegov potencijal...
Tako smo tudi naredili napako z De brujnejem, Salahom...
Je zelo mocen igralec in ima dobr strel treba samo iskoristiti njegov potencijal...
- Chelsea_fan
oba smo ze meli prodana v Saudi… en ma kolen slab en pa noce tja.. tako da smo poizkusali vsaj.. nimamo kej zamerit ce je igralc tisti od katerega je odvisno.bork wrote: ↑28 Jul 2023, 19:14 Bi rekel, da uprava ne dela niti posebej dobro niti posebej slabo.
Glede nakupov pa kot sm reku lahko da je Poch rekel da je to n1 zelja in nasi cutijo da ga lahko dobijo.. zato ze 3 ponudbe poslali…
mene bi najmn motilo to da bi bilo use tiho pri nakupih in prodajah tako pa ni.. ponujamo prodajamo use delamo
BLUE IS THE COLOUR!!!