Je pa neki za vsak El Clasico sem vedno bolj ponosen da navijam za angleški klub, ker tam vsaj nimamo limonad, trikov pa podobnih izpadov.
La Liga
- branko1993
Re: La Liga
No letos se pa ne da rečt kuk je ne zanimiva La Liga, skor tuk zanimiva kot EPL
Je pa neki za vsak El Clasico sem vedno bolj ponosen da navijam za angleški klub, ker tam vsaj nimamo limonad, trikov pa podobnih izpadov.

JT Captain Leader LEGEND !
2 roka kazni jih bo kar potolkla - valdes poškodovan, puyol poleti zaključuje, xavi je že star 34..
ko so že glih pri njih, naj jim še pregledajo mutne posle pri dealu za neymarja in povečajo kazen
ko so že glih pri njih, naj jim še pregledajo mutne posle pri dealu za neymarja in povečajo kazen
- michooo
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 64 times
Vprašanje kako bo potem ko se bodo pritožli. Tudi nam so ukinili kazen. Je pa res, da je že april in preden se bodo pritožli in bo pritožba obravnavana bo preteklo že kr nekaj časa. Mogoče res poletni prestopni rok že zaključen za njih
.
Res smo se pritožili, in so na umaknili kazen, ampak vseeno nam je odletel en prestopni rok.
In, še enkrat, pri nas šlo za enega igralca, tu pa za deset španskih igralcev, in še veliko tujcev, ki jih vozijo v La Masio ...
In, še enkrat, pri nas šlo za enega igralca, tu pa za deset španskih igralcev, in še veliko tujcev, ki jih vozijo v La Masio ...
Jah, vse je dogovorjeno na relaciji klub-igralec in klub-klub. Samo zaradi tega ban-a se prestopa (očitno) ne bo moglo še uradno izpeljati...
Blue is the colour!
- branko1993
Včeraj je imela Barcelona proti Granadi v gosteh rekorden procent posesti 86%. Izgubila pa je 1:0.
HAHAHAHAHAHAHA!
HAHAHAHAHAHAHA!

Super za Chelsea. Atletico ne sme popuščati v prenstvu, zdaj je na njih le še večja odgovornost.
All rights reserved.