Novice
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Re: Novice
Gre se za indvidualne predstave, ne timske. Zato je po mojem Ronaldo > Ribery. Ronaldo ogromno pripomore tudi k uspehom državne reprezentace, Ribery ne toliko. In tukej so te razlike ki odločajo o nagradi.
Se strinjam. V čem točno že naj bi bil Ribery boljši od Ronalda?sigismund wrote:Gre se za indvidualne predstave, ne timske. Zato je po mojem Ronaldo > Ribery. Ronaldo ogromno pripomore tudi k uspehom državne reprezentace, Ribery ne toliko. In tukej so te razlike ki odločajo o nagradi.
Ronaldo > Ibra > Messi > mogoče Ribery, ajde
Da je CR7 dobil zlato žogo je zaslužen največ naš Jose Mourinho, to letos dela z Eden Hazardom.
Tale slika pa zmaga

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHrover wrote:Da je CR7 dobil zlato žogo je zaslužen največ naš Jose Mourinho, to letos dela z Eden Hazardom.![]()
Pa tvojih neumnosti kar ni konca
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

Dej še enkrat preber in mi povej kakšen nogometaš je bil pred Mourinhem v Realu in potem ko je iznjega iztisnil čim več.BoLhCa wrote: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH![]()
![]()
![]()
Pa tvojih neumnosti kar ni konca![]()
![]()
Statistiko CR7

Ma dej sej nismo arsenal da bomo tak drek kupoval. Čestitam še 5 izraelcev prpelte..

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- blueboy11826
Sej ni slab igralc, sam še zdaleč ni pokazu dost da bi kr v Chelsea šou. Nevem čist točno kaj delamo s temi prestopi mi...
KTBFFH
- blueboy11826