ja maš prav...sej bomo vidli kak bosimon90 wrote:ja sej jest to vem eno je bit trener drugo selektor, ampak kaj je bil pa kek pred prihodom v reprezentanco ?? (pomočnik in trener v mb pa selektor U16)
Tko da stojanović nima čist nič slabšga renomeja kot pa kek pred prihodom na klop reprezentance.
Slo Reprezentanca
- jernej1989
Re: Slo Reprezentanca
BLUE IS THE COLOR
- Joshua McEachran
Jst bi bil tudi za kakšnega tujega strokovnjaka.
Najraje bi imel kakšnega italijana da nauči naše fante discipline, to nam najbolj manjka.
Glede tega koga bi dal igrati, pa seveda si noben profesionalni selektor ne privošči
da bi delal postavo brez da bi vse videl igrati.
Najraje bi imel kakšnega italijana da nauči naše fante discipline, to nam najbolj manjka.
Glede tega koga bi dal igrati, pa seveda si noben profesionalni selektor ne privošči
da bi delal postavo brez da bi vse videl igrati.
Kek, hvala ti za vse! Najboljši selektor, kar smo ga imeli. Stojanović bo imel težko delo, upam, da mu bo uspelo & bomo ponovno enotni dihali za reprezentanco.
Blue is the colour!
- davidluiz4
Še malo reklame za žensko reprezentanco:
V četrtek bo ob 15.00 na HRT 2 prenos kvlaifikacij za žensko evropsko prvenstvo, med Hrvaško in Slovenijo. Igra se v Vrbacu. Če koga zanima, naj si ogleda. Igrata pa 2 moji soigralki, tako da če ne bom imela faksa, grem kr do Vrbaca navijat za naše punce.
V četrtek bo ob 15.00 na HRT 2 prenos kvlaifikacij za žensko evropsko prvenstvo, med Hrvaško in Slovenijo. Igra se v Vrbacu. Če koga zanima, naj si ogleda. Igrata pa 2 moji soigralki, tako da če ne bom imela faksa, grem kr do Vrbaca navijat za naše punce.

Future is bright, future is blue.
- loonymcgreat
a ti si vpoklicana kdaj ?sem videl na eni strani da si parkrat igrala za repko? 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
U19 sem bla 2 leti. Pač dva kvalifikacijska cikla
Igrala na kvalifikacijah na dveh tekmah
Drugače pa kr neki prijateljskih. Pr članski sem bila pa enkrat vpoklicana, proti Portugalski, samo sem bila celo tekmo na klopi 
Upam, da bom še kdaj no
Že da treniraš z nekaterimi od teh igralk, je somthing special, lahko ful od tega odneseš. Npr. Mateja Zver je res talent, pa dobra igralka, zdej igra na Islandiji, pa še moja soigralka Lucija Grad, ki je pa zame ena najboljših slovenskih igralk, vsekakor pa najboljša s katerimi sem kdaj igrala. In sem res dost se od nje naučila nogometa, samo na treningih in tekmah za klub 
Upam, da bom še kdaj no

Največkrat zadnji vezni. Kdaj pa kdaj zaradi težav s poškodbami zaigram tud na centralnem branilcu. Pa zadnjič sem na eni tekmi zadnjih 15 minut napadalnega vezista igrala. Drgač pa zadnji vezni je moja primarna pozicija.

Mislim da je Essien enkrat na pripravljalni igral kot napadalec, to je bilo še pod Scolarijem.
- davidluiz4
urke4 pol pravš da za kanglce igraš
Še ko sm bla mlajša pa sm za fante igrala, so ble to ene od najbolj sladkih zmag 

- Joshua McEachran
Ja igral sem za Olimpijo, pa potem dolgo za Interblock pa Bravo.
Zdj sm si vzel pou leta ali pa kar celo sezono počitka odvisno od januarskega prestopnega roka
Zdj sm si vzel pou leta ali pa kar celo sezono počitka odvisno od januarskega prestopnega roka
nastja8 eno vprašanje a ne igra zdaj mateja zver za ŽNK Pomurje? vem da je igrala prej že v ŽNK in pol šla na islandijo...