Prva liga Telekom Slovenije
- damjan1120
Re: Prva liga Telekom Slovenije
3:0 polčas...tema res...a to proti ekipi pri kateri športni direktor nikoli ni bil na škotskem jao jao...en sam strel...kaj bo zdaj izgovor?
- jernej1989
a si slišu že kdaj za utrujenost ???? lej bomo raje tiho ker itak se z vsakim skregaš... sm mislu da znaš včasih kej za sebe zadržat..ampak vidim da ne. govoriš kot da je konec chelsea če se kej nardi napačnega...in da je konec mariboradamjan1120 wrote:3:0 polčas...tema res...a to proti ekipi pri kateri športni direktor nikoli ni bil na škotskem jao jao...en sam strel...kaj bo zdaj izgovor?
BLUE IS THE COLOR
- jernej1989
a gledaš tekmo ??? pa povej če se kej gibajo poigrišču...pozna se pozna utrujenost...michooo wrote:lol že izgovori
pa ne me napadat, sem nevtralen iz Celja.
BLUE IS THE COLOR
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Ne gledam, ker mi pač dol visi za vso slovensko ligo razen Celja (upam da ne izpadejo). Pač zanimivo mi je gledati reakcije Mariborčanov ko izgubijo. Sploh bo zanimivo videti Zahoviča
. Mi je pa popolnoma vseeno kdo zmaga pa s koliko razlike.
- jernej1989
sej men tut ubistvu...ampak nemore ti folk solit po zmagi olimpije 6 : 0 nad mariborom da so nevem kaj zdej...michooo wrote:Ne gledam, ker mi pač dol visi za vso slovensko ligo razen Celja (upam da ne izpadejo). Pač zanimivo mi je gledati reakcije Mariborčanov ko izgubijo. Sploh bo zanimivo videti Zahoviča. Mi je pa popolnoma vseeno kdo zmaga pa s koliko razlike.
BLUE IS THE COLOR
- damjan1120
michooo wrote:lol že izgovori
pa ne me napadat, sem nevtralen iz Celja.
kr neki sam jokate..
4:1 hvala lepa in nasvidenje evropski maribor
p.s.
ja
- jernej1989
a si bil kdaj na kakem turnirju v lj pa sestanku ??? sory če si bil ...damjan1120 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
edino to, da sem iz Ljubljane in mi dol maha samo Štajerci so vedno glasni+še un konj Zahović hahaha komi čakam reakcijo...kaj bo zdaj izgovor hhahah dej nehite res...
kr neki sam jokate..![]()
4:1 hvala lepa in nasvidenje evropski maribor
p.s.
jazaho je reku da so utrujeni ampak bojo NEGLEDE NA VSE OLIMPIJO PREMAGAL. Nepomembno olimpijo
BLUE IS THE COLOR
- simon90
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 2 times
čestitke olimpiji za zmago in za lepo igro. mariburu se je očitno poznala utrujenost in se je videlo,da niso dali svojega maksimuma. lepo bo spet spremljat močno olimpijo in močan maribor čez celo prvenstvo in odprt boj za prevlado v sloveniji.
E: Velik poklon pa si z moje strani zaslužijo viole ki so bili številčnejši na domačem terenu olimpije (sramota) svoje igralce pa so bodrili skozi celo tekmo.
tko da so še enkrat več dokazali da so najboljši navijači v sloveniji!
E: Velik poklon pa si z moje strani zaslužijo viole ki so bili številčnejši na domačem terenu olimpije (sramota) svoje igralce pa so bodrili skozi celo tekmo.
tko da so še enkrat več dokazali da so najboljši navijači v sloveniji!
- damjan1120
jernej1989 wrote: a si bil kdaj na kakem turnirju v lj pa sestanku ??? sory če si bil ...
Ne, nisem bil in niti ne vem zakaj ima to zdaj veze z Olimpijo in Mariborom?
- jernej1989
ne samo tko vprašamdamjan1120 wrote:
Ne, nisem bil in niti ne vem zakaj ima to zdaj veze z Olimpijo in Mariborom?
BLUE IS THE COLOR
- Joshua McEachran
hahahahaha 4:1 hahahaha kakšna liga evropa ko pa te doma razbijejo 4:1!!1
Ljubljana je metropola vi ste kurac!!!
- jernej1989
no zadrž grde besed zase!Joshua McEachran wrote:hahahahaha 4:1 hahahaha kakšna liga evropa ko pa te doma razbijejo 4:1!!1
BLUE IS THE COLOR
Nevem zakaj se morate znotraj foruma kregati in praktično provocirati druge člane foruma? S tem ko to delate le škodujete našemu klubu. To ne velja samo za to temo ampak za vse teme v katere pišete. Preden kliknete gumb potrdi prosim da še enkart preberete svoj post in razmislite če bi z napisanim koga užalili. Če pa že nujno morate kaj napisati pa pišite na 24ur tam je tega dosti. Še tega se manjka da se zaradi stvari ki sploh niso povezane s Chelseam skregamo. Pokažite malo strpnosti čeprav veste da nekdo navija za Maribor/Olimpijo (mu je ljubši Torres/Drogba).