Forum
Re: predlog za forum
stass napiš mu zsglosos wrote:en kolega baje že nekaj časa čaka na potrditev. nick ma dinx182. kdo mora to potrdit?
Evo meneglosos wrote:en kolega baje že nekaj časa čaka na potrditev. nick ma dinx182. kdo mora to potrdit?
Blues!
- Reichenburg
A je sploh kak admin dnevno na forumu, ki bi mal spucal kar ni več v našem svetem klubu iz slačilnice?
AVB, Borini, Ancelotti, Kalou, Bosingwa, Drogba niso več v klubu in ne vidim razloga zakaj bi še bili v slačilnici. Je tema stare ladje pa tam se debatira o njih.
AVB, Borini, Ancelotti, Kalou, Bosingwa, Drogba niso več v klubu in ne vidim razloga zakaj bi še bili v slačilnici. Je tema stare ladje pa tam se debatira o njih.
No Surrender 388 KTBFFH!!!
- Frank_Lampard
Pomoje tu ni nobenega razloga, samo spomnit se je treba pa premaknit. Sej je loony rekel, da bo premaknil, ane?Reichenburg wrote:A je sploh kak admin dnevno na forumu, ki bi mal spucal kar ni več v našem svetem klubu iz slačilnice?
- loonymcgreat
to so teme ki niso ble prenesene iz starega foruma kadar smo se selili na novo domeno( vse teme od 2007-2009). ne tezit za vsak k* se posebi ce neveste zakaj se gre. jz bi tut rad bral stare teme ampak to je delo tistega ki je prenasal stvari iz starega na nov forum ne pa moderatorjev.
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- loonymcgreat
danes sem dobil na mail eno obvestilo da sem na nekmu x forumu registiran ampak nisem že dolgo nič sodeloval in naj pridem nazaj kej pogledat. Lahko bi tudi mi poslali tako vsem registiranih uporabnikom, da se koga spomni na ta forum in dobimo mal svežih članov tukaj gor, da bo mal aktivnejši ta forum. A se da enmu administratorju to naredit? Bi blo kul pomoje 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- Reichenburg
Na 1. strani maš poleg prispevkov desno Prijava/Registracija
http://www.chelseafc.si/
En mi je pisal, da se je registriral na stran, na forum pa ne more. Pa sem rekel da naj iste podatke vnese na forum pa kao ne gre.Reichenburg wrote:Na 1. strani maš poleg prispevkov desno Prijava/Registracija
It`s not just supporting, it`s obsession...
- Reichenburg
More počakat na aktivacijo računa to pa ne vem kdo ma čez.
Profesor, obrni se na stasa, da on uredi.
Last edited by rover on 25 Feb 2013, 20:33, edited 1 time in total.